Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

JŐ MODNJUK KB 8 KOR A LRUDY HÁZNÁL TALI? :)
De ne vedd komolyan
Mire előkotrod a gyertya kulcsot az ülés alól addig kétszer a nyakadköré tekeri a motort Ezért célszerübb egyből intézkedni
sztem egyszerübb ha áthuzod a szélvédőn
péntek este 6 után itthon vagyok
9ker lurdy ház
De ennyit nemér egy rohadék sem! (mert a bukóm szétmegy ) Több lesz a kár mint a haszon...inkább keresek gyorsan egy követ, vagy a gyertyakulccsal esek neki
NE azt nem úgy kel ahogy apám nem rúgni bukó levesz motor háztető szét ver aztán szélvédő be vák bukóval :) :D
há" maj" legközelebb, de akkor a szélvédőt is berugom Köszi szépen !
NAH JÓ , itt CÍMEM: 2030 Érd földmunkás utca 28. Vincze Krisztián ha esteleg felküldenéd nekem :( bár ahogy olvastam ne mszeretnéd szóval lekell modanom az ülséről:(
Jólvan örülök, hogy sikerült megtalálni a hiba okát és hogy sikerült megoldani!
ITT VAgy ?
értehetően szóval, az adatlapodon elvileg pestenen laksz, apám nem visz le oda fel tudnád adni postán úgy hogy után vétellel és aniy az az után vétel ára amenyi a posta kölcség? nekem nagoyn kéne az ülés de nyíregyháza :"( az nagyon nem good
baz adatlapodon pesten laksz :s oda ne mtudok elmeni és paum nem visz el úgy feltudod addni postán hogy én fizetem neked után vétel a psota költséget kell ki fizetnem ? anyit kunyizok aputól nem hiszem el najjjjjjjjj
vagyis aug 10-13 közt jön meg a fizum :( kel az az ülés
na jó,akkor nem muszáj!
Címem:Nyíregyháza Bármi Áronné u. 45
most szivatsz? :d egy hó mire lesz pénzem dugó szetre ne légy ien gonosz :"(
jah egyszer egy elephantal mociztam és egy audinak lerugtam a tükrét ép besorotlam azt rám húzt a kormányt...
de csak motorral jöhetsz
há" mért nem rugtad le a tükrét Holnap kerüld az ilyen szerencsétleneket, sok szerencsét
nah akor oda adod nekem ha nagyomn szépen megkérlek bbe megyek érted csütörtökön is jó mert akor is szabad napom van! csak hol laksz: )
Faszom, ma kétszer majdnem elütöttek Persze mindkettő figyelmetlen autós volt, pár centin múlott mindkettő, sőt az egyik megkoccolta a lábam. De azért tök érdekes, mert Tanuló cuccban virítottam, hát mondom magamban, ha most nem vesznek észre akkor milesz velem később, mert értitek ott virítok a narancssárga fényvisszaverős hatalmas kék T betűvel ellátott mellényben és a fasz autós ígyse vesz észre ! Nagyon idegesítő dolog. Holnap lesz a forgalmi vizsgám, mindenki szorítson !
hülye
nem ott dolgozok :d de anyám meg étterme vezető xd és ismerem egy faszit akinek van négy mekije :d
Tied a meki?
nem baj :)
majd megoldom de kell :) komolyna ez akora mzli egy tökfaja mito hátsó ülés?:d az se érdekel ha ronda scak fel lehesen rakni :)
van msn ed ugye? :d