De ennyit nemér egy rohadék sem! (mert a bukóm szétmegy ) Több lesz a kár mint a haszon...inkább keresek gyorsan egy követ, vagy a gyertyakulccsal esek neki
NAH JÓ , itt CÍMEM: 2030 Érd földmunkás utca 28. Vincze Krisztián ha esteleg felküldenéd nekem :( bár ahogy olvastam ne mszeretnéd szóval lekell modanom az ülséről:(
értehetően szóval, az adatlapodon elvileg pestenen laksz, apám nem visz le oda fel tudnád adni postán úgy hogy után vétellel és aniy az az után vétel ára amenyi a posta kölcség? nekem nagoyn kéne az ülés de nyíregyháza :"( az nagyon nem good
baz adatlapodon pesten laksz :s oda ne mtudok elmeni és paum nem visz el úgy feltudod addni postán hogy én fizetem neked után vétel a psota költséget kell ki fizetnem ? anyit kunyizok aputól nem hiszem el najjjjjjjjj
Faszom, ma kétszer majdnem elütöttek Persze mindkettő figyelmetlen autós volt, pár centin múlott mindkettő, sőt az egyik megkoccolta a lábam. De azért tök érdekes, mert Tanuló cuccban virítottam, hát mondom magamban, ha most nem vesznek észre akkor milesz velem később, mert értitek ott virítok a narancssárga fényvisszaverős hatalmas kék T betűvel ellátott mellényben és a fasz autós ígyse vesz észre ! Nagyon idegesítő dolog. Holnap lesz a forgalmi vizsgám, mindenki szorítson !
nem baj :)
majd megoldom de kell :) komolyna ez akora mzli egy tökfaja mito hátsó ülés?:d az se érdekel ha ronda scak fel lehesen rakni :)
van msn ed ugye? :d
9ker lurdy ház
Címem:Nyíregyháza Bármi Áronné u. 45
majd megoldom de kell :) komolyna ez akora mzli egy tökfaja mito hátsó ülés?:d az se érdekel ha ronda scak fel lehesen rakni :)
van msn ed ugye? :d