Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm, Bolvári Gáborral már beszéltem, csak blokkal együtt van, az nem kell, meg így együtt drága nekem. A többieknek tudsz valami elérhetőséget?
keresd meg ZsóóótiRs-t vagy Mitogeri-t vagy erre a címre írj: misoc165@freemail.hu Bolvári Gábornak hívják sztem neki is lesz!
Használtat szeretnék, az új sem lenne rossz, olyat tudok de nincs rá 70-80E forintom.
scoe írj vmit hogy milegyen mert holnap mennénk fel a 7:40essel nyiregyre és akkor megkeresnélek de így vagtába hogy nemírtál semmit így hogy állítsak oda.
pls telszámot vagy vmit írj ha benne vagy hogy menjek érte!
Újat vagy használtat?
Ha Pesten laksz akkor menj be a nagykerbe az üllői úton. Magánszemély is vásárolhat, és most le van akciózva az új készlet. Amúgy megsúgom, hogy 59 000 lett volna a bukóm, de mivel nagy akció van 37 ért elhoztam . Érdemes bemenni és körülnézni, mert az akciók nincsenek kiírva az oldalon se.
Még mindig keresek hengert és dugót a Mitohoz.
Help!
Remélem...
Hát... Majd legközelebb foig sikerülni
kicsi=kocsi
Sávváltás... már mentünk visszafelé a kiindulási pontra és állítólag "bevágtam egy kicsi elé ami akkorát fékezett, hogy az valami hihetetlen"... na persze ezt a vizsgabiztos állította, ugyanis az igazság az, hogy jó bementem elé, de nemfékezett olyan kurvanagyot mint ahogyan azt a vb. állította, hanem csak kicsit, tudom ezis bukás, de akkoris sztem hülyeség mert nagy lendületben mentem és nemis zavartam a tagot...na mind1 le*zarom, majd legközelebb... (csak így nemlesz kupak, mert ugye most 5 rugó minusz)
:S Mit rontottál el?
A HJC FG-14 az 50.000 Ft-tól van, legalábbis ahol én nézem... Ja és meghúztak forgalomból
én egy airoh mattiset szeretnék rem jól írtam az nagyonfaja kis bukó :P
Én is most vettem bukót, én is azt nézegettem, de élőben nem annyira szép. Nekem jobban bejött a HJC FG-14 es, élőben sokkal szebb ráadásul ennek a Phoenix változatát vettem az meg még szebb. Ez is ilyen áron van kb. és eddig csakis pozitív tapasztalatom volt vele, és baromi szép élőben is . Ja és 6000 ért ott a boltban kapsz hozzá akármilyen színű gyári plexit, és te is lazán ki tudod cserélni magadnak. Én most fogok venni hozzá egy sötétítettet....
nyíregyháza?
kisvárdi vok és lépek fel a héten nyiregyre
címed megvan ha fennt vok megkereslek :)
Nekem is vagy HJC vagy cms Gp5 lesz a köv sisakom
Azért gondoltam erre, mert sok jót hallottam róla és árban is király...
SISKAK :D
oké.
Zeus? Kipufogó? Vagy az egy sisak?
MOST VESZSEK VALAMI ZEUST MAJD...
Hát én két éve Cms helmet gp2-őt vettem... De a Hjc-k nagyon bejönnek...
HJC ZF-9 típusú sisakról mi a véleményetek? Vagy ti milyet ajánlanátok kb 30.000 Ft körül? Mert most akarok majd sityakot venni és nemtom, hogy melyik a jó...
IGAZ :)