Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem 50 ként van a Te géped?
és mivel minde fillér számít ürölnék ha nekem adnád mivel az sözes pén forássom a mc"donalds
egy éve lassan ...
kulcs nincs,találtam mert valaki elhagyta
scoefild? itt vagy ? végy fel msnre :) nekme nagoyn kel az az ülés barátnőm itt hisztizik hogy ő is akar ülni mögöttem vagyis akart volan mikor mnet a gep csak mind1 :)
kulcs van hozzá esteleg első ülésed nincs? xd
Pontosan, barátom!
Ahogy mondod! -Miután kicseréltem a gányós benzinszűrőm utána is lefulladt kb 7 ezres fordulatnál, nézem...hát szépen megtört a benzincső...
átvezettem máshol: tökéletes...

Amúgy egy karbipucolás nagyon beleférne (fulladó alapjárat, de nagyobb fordulatszámon karbi miatt úgy tudom nem fulladhat le), de érdemes-e utángyártottat venni? Mennyibe fáj, hol, milyen kell hozzá?
figy pénteken megyek kardiologiára
pesten belül hol találak meg :d kell nekem :d
kapcsold be azt a szart
És a háccsó? 3500.-?
akko a tiéd
5900Ft
én tudok neked ferodo platinumot
Sziasztok! Cagiva MIto első hátsó fékbetét mennyibe kerül? Honnan lehet beszerezni? Aki tudja írjon ide ! THX
Majd szépen elhozod nekem és én eladom
50 mito begurulna érte 1szerre
Nézzétek,mivel nem kérek érte pénzt ezért azé aki elöbb jön érte!Én sajna nem postázom senkinek mivel se időm sem kedvem
LOL ez a ciki nem a falåb :D
scoe mennyi az ülés?
mai nap meloba a mitoval vágtatam 7dik 5ezer 80van csupán anyagi meg fontolásból haza fel megáltam zsömlét venni nagytarcsán egy boltban holnapi napra is gondolva jövök ki nsr a moci mmellett mondom szép na menjün ka csába 11 óra melo után jönn egy srác rövid gatyó meg feszülös polo valami non gány bukoval mondja h helo mikor vesyzem fel a bukot kérdezgetett a gépről aztán kérdezi h merre meek aszonta ő is arra tart eljönn velem egy darabig amig fedik egymást az utjaink mondom tőlem mondja h versenyezünk tarcsán a hegyeken jöttünk mondtam h félek a mocitól meg h béna vok aszonta h majd ovatosak leszünk tolom be a mocit laza 1 méter hát a srác le esett a 125/50es nsr-ről a röhögéstől (mondom magamban igen?) csak annyit mondok h a laktanya bejáratánál néztem a vissza pillnatot és a mögöttem lévő dombtetön még mindig nem tünt elő megálltam a péceli útnál a keresztezödésbe és durván pontosan 4 perc mulva érkezet valami hibára hivatkozott ha valaki magára ismer akkor üdvözlöm és vegyen föl msn-re mert még gurulhatnánk párat és naon szépen kérem vegyen másik dobott mert a sinyomnak szebb hangja volt aholy a népnek
thx a válaszokat akkor biztosan nekem se lesz vele gondom
hát mint írtam nekem elküldhetnéd az üléstakarót
msn címed van?
ha gondolod ide vagy az email címemre amit az adatlapomon találsz elküldhetnéd.
thx
Jó az bele... Azt hiszem service manualba is azt irjak...
nekem BR9EG van
a hátsó ülés meg még mindíg elvihető
Enyémbe is olyan van!Eddig be vált hogy lekopogjam....
most akarok venni a mociba gyertyát és a motorba NGK B9ES-t ajánlottak.
sztetek megteszi?
Hát most mit értesz a fenntartás alatt... Kell rá egy éves biztositás az 8ezer, meg 2 évente műszaki, meg tankolni kell... Röviden ennyi... Esetleg ha kijön vmi baja azt kell orvosolni (de ez benen van a apkliban) én azt mondom megéri venni!