Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a videó engem is érdekelne, már csak azért is mert a te mitodra én is pályáztam, csak megelőzté . Kíváncsi vagyok hogy jobban vagy rosszabbul jártam az enyémmel
sajna még nem jelenik meg pedig már feltettem :(
semmi extra ,még hirtelen gázadás sem nagyon van benn de a hangja
Fúvókákat teszteltünk de még nincs meg a szerelő szerint az igazi
Már le telt:)
10 perc múlva mito video érkezik
Ááá nem! Sztem a régit vissza teszem... De még a kipufom se érkezett meg...
rakj oda egy csavart XD
Nekem meg megkéne hegeszteni de aki csinálná annak az esztergályosa csak jövőhéten lesz háát mondom az fasza dee én nem jövőhéten akarok motorzni hanem holnap , ma most! Fuuhh tiszta ideg vagyok
nekem is kéne egy csavar van helyette ...
úgy volt hogy csak akkor esett szét amikor kivettük a dugót belöle semi karcolás nincs a hengeren nagyon szép állpotban van bár a barátnőm elkezdte nyomogatni az ön indítót úgy hogy benne van most a dugó ...
Nem tud vki mitohoz egy váltókart?
Hát legalább a régi dugó mérete kellene (ahogy alább már leirták meg tudod nézni), de az igazi az lenne ha a hengert mérnéd meg és ahhoz lenne illesztve a dugattyú. (5 század) De biztos hogy jó a hengered? Ha eltörik a gyűrű általában sajna meghúzza a hengert is...
Ferodo Platinum fékbetétek jók?
Mennyibe kerülnek kb?
Ha van rajta méret akkor semmit! Mert már találkoztam olyannal amin nem volt semmi, egy simsonból került ki
ok köszi
fenébe pedig már vettem volna elő a drótkevét
Ha kint van a dugód akkor meg tod nézni!Le tisztitod a tetejéröl azt a kis korom réteget ami rajta van
és bele van ütve minden info a tetejébe! Enyémbe is Vertex dugattyu van abba is benne van a szám
az enyém 55.99-es....De ne drótkefével menj neki ha lehet mert az le kurálja rola!Higitoval meg ecsettel
dörzsöld le azzal könnyen lejön!
figy ha felküldöm neked a régi dugómat ha azt kell lemérni, te meg tudod csinálni? és akkor ,megtudjuk a méretet és majd az új dugókéslettel együtt visszaküldöd nekem?
okés, köszi azért
pontosan nemtudom elmondani neked mert nem én csináltam a reszelést mivel én nem értek hozzá de a felömlöket reszelik asszem.
tegnap már a karburálásnál tartottunk és már majdnem zsír a gép csak a fúvókákkal kell játszani még 1 kicsit! :)
Készült video is,este felteszem!Bár 38 fokban annyira nem szerette a motor a pengetést
de mit és hol? wááááá ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Tolómérővel méricskélsz kicsit...
és mi az a reszelt :D 125 ös tuuuuuuuuddddddddoooooom gyopár vagyok de legaláb tőletek tudok talnukni
mit nézzek hol? stb
miért ragaszkodsz ennyire a 156-as hengerhez?
egy reszelt 125-ös hengerrel megeszem 2x a 165-ösödet
mármint honna tudom eza 55. cuccot