Az a videó engem is érdekelne, már csak azért is mert a te mitodra én is pályáztam, csak megelőzté . Kíváncsi vagyok hogy jobban vagy rosszabbul jártam az enyémmel
sajna még nem jelenik meg pedig már feltettem :(
semmi extra ,még hirtelen gázadás sem nagyon van benn de a hangja
Fúvókákat teszteltünk de még nincs meg a szerelő szerint az igazi
Nekem meg megkéne hegeszteni de aki csinálná annak az esztergályosa csak jövőhéten lesz háát mondom az fasza dee én nem jövőhéten akarok motorzni hanem holnap , ma most! Fuuhh tiszta ideg vagyok
úgy volt hogy csak akkor esett szét amikor kivettük a dugót belöle semi karcolás nincs a hengeren nagyon szép állpotban van bár a barátnőm elkezdte nyomogatni az ön indítót úgy hogy benne van most a dugó ...
Hát legalább a régi dugó mérete kellene (ahogy alább már leirták meg tudod nézni), de az igazi az lenne ha a hengert mérnéd meg és ahhoz lenne illesztve a dugattyú. (5 század) De biztos hogy jó a hengered? Ha eltörik a gyűrű általában sajna meghúzza a hengert is...
Ha kint van a dugód akkor meg tod nézni!Le tisztitod a tetejéröl azt a kis korom réteget ami rajta van
és bele van ütve minden info a tetejébe! Enyémbe is Vertex dugattyu van abba is benne van a szám
az enyém 55.99-es....De ne drótkefével menj neki ha lehet mert az le kurálja rola!Higitoval meg ecsettel
dörzsöld le azzal könnyen lejön!
figy ha felküldöm neked a régi dugómat ha azt kell lemérni, te meg tudod csinálni? és akkor ,megtudjuk a méretet és majd az új dugókéslettel együtt visszaküldöd nekem?
pontosan nemtudom elmondani neked mert nem én csináltam a reszelést mivel én nem értek hozzá de a felömlöket reszelik asszem.
tegnap már a karburálásnál tartottunk és már majdnem zsír a gép csak a fúvókákkal kell játszani még 1 kicsit! :)
Készült video is,este felteszem!Bár 38 fokban annyira nem szerette a motor a pengetést
semmi extra ,még hirtelen gázadás sem nagyon van benn de a hangja
Fúvókákat teszteltünk de még nincs meg a szerelő szerint az igazi
Mennyibe kerülnek kb?
fenébe pedig már vettem volna elő a drótkevét
és bele van ütve minden info a tetejébe! Enyémbe is Vertex dugattyu van abba is benne van a szám
az enyém 55.99-es....De ne drótkefével menj neki ha lehet mert az le kurálja rola!Higitoval meg ecsettel
dörzsöld le azzal könnyen lejön!
tegnap már a karburálásnál tartottunk és már majdnem zsír a gép csak a fúvókákkal kell játszani még 1 kicsit! :)
Készült video is,este felteszem!Bár 38 fokban annyira nem szerette a motor a pengetést
egy reszelt 125-ös hengerrel megeszem 2x a 165-ösödet