Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ááá hova kóldusbaszta 1 hely ahol lakom wwwwwwwwwwwwwwwááááááááááááááá...
esetleg a szerelőm tud rendelni pestről
Hát akkor ami benne volt (gyárit) azt kell lemérni vagy azt kell bevinni hogy ugyaniylen kell...
a szerelőm szerint ebbe az ujjab fajtáu mocikba speciális szimering kell mert a gyárak buzik h ne h tudj venni ugyan olyan szimeringet olcsóba hanem ők legyártanak 2mm el szélesebbet és megszedjék magukat
kurva 2mm-r
Melyik része nem passzol?
a faszomba nem jó a telóba a 40*52/10 es szimering
ma majdnem kész lett a mocim
Nektek meddig forog el üresben?
Hát azt még meggondolom, mert azért az picit messzebb van! és ott van vmi belépő vagy vmi?
Háát én július végén a balcsin leszek. De Sárváron augusztus 4-5-én lesz a mocistali. Ha gondolod oda eljöhetnél. Biztos sok mocis lesz...
okok! Nekem vszinüleg julius vége jó ha neked is! Csak ne legyen oylan dög meleg!
Persze majd ott megdumáljuk de mikor aktuális lesz a dolog
Msn?:O
Persze hogy benn vagyok...
Akkor nyáron egy gurulásba benne vagy? Ha gondolod vegyél fel msn-re és akkor ott majd megbeszélhetjük pontosabban!
30 ezer asso-werke
Én is csak nézegetem 10-13 án jön a fizum meniybe kerül egy 165 ös dugatyú szett ?:O a legolcsóbb?azt elég ha csak a dugót meg tügörgő stb. belrakom nem kell mást alkotni ugye?
Eltekertem Csepregre, ott találkoztam egy zxr250-el. Onnan elhúztunk Sárvárra, utána a pannónia ringre, végül kinéztünk a nicki műgáthoz a rábára. Kicsit megáztattuk a lábicskóink Utána irány vissza Csepreg, ott érzékeny búcsú egymástól és irány haza
hmmm... Jó neked Én még csak nézegetem... Csütörötkön amikro elhoztam 100km mentem vele azóta sajna nem
Tyű mekkorát mociztam ma! 180km-et beletekertem.A végére úgy kellett magamat levágni a gépről...
Köszi, megnyugodtam egy kicsit hogy nem a motornak van kínja.
Ez nem gond!Mikor még beinditod le van benne ülve az olaj és a kuplung lamellák "össze vannak kicsit ragadva" miután már "felverte"utána ha nem csinálja nincs gond...Viszont ha nagyon hamar fog a kuplungod akkor spanolj rajta mert akkor nem emel ki rendesen és sokkal hamarabb megeszi a lamellákat!
Ne aggódj, ez természetes, még az olaj nem meleg stb. általában minden váltós kattan meg kicsit meg is ugrik ilyenkor!
Szeva! Van egy olyan problémám, hogy ha hidegen beteszem sebességbe a mocit, ugrik egy kicsit, meg kattan egyet az egész. A kuplung nem emel ki szerintem rendesen. Mivel lehet gond? Mégegyszer mondom hogy ezt csak hidegen csinálja, és akkor is csak az első alkalomnál, mikor egybe teszem!
Van vkinek fordulatszámmérő-spirálja? Vagy méreteket tud vki,hogy lehessen csináltatni?
Na,akkor én is maradok a koktélkeverésnél.
én nemhasználok különolajzást,magamban jobban bízok.