a szerelőm szerint ebbe az ujjab fajtáu mocikba speciális szimering kell mert a gyárak buzik h ne h tudj venni ugyan olyan szimeringet olcsóba hanem ők legyártanak 2mm el szélesebbet és megszedjék magukat
kurva 2mm-r
Én is csak nézegetem 10-13 án jön a fizum meniybe kerül egy 165 ös dugatyú szett ?:O a legolcsóbb?azt elég ha csak a dugót meg tügörgő stb. belrakom nem kell mást alkotni ugye?
Eltekertem Csepregre, ott találkoztam egy zxr250-el. Onnan elhúztunk Sárvárra, utána a pannónia ringre, végül kinéztünk a nicki műgáthoz a rábára. Kicsit megáztattuk a lábicskóink Utána irány vissza Csepreg, ott érzékeny búcsú egymástól és irány haza
Ez nem gond!Mikor még beinditod le van benne ülve az olaj és a kuplung lamellák "össze vannak kicsit ragadva" miután már "felverte"utána ha nem csinálja nincs gond...Viszont ha nagyon hamar fog a kuplungod akkor spanolj rajta mert akkor nem emel ki rendesen és sokkal hamarabb megeszi a lamellákat!
Szeva! Van egy olyan problémám, hogy ha hidegen beteszem sebességbe a mocit, ugrik egy kicsit, meg kattan egyet az egész. A kuplung nem emel ki szerintem rendesen. Mivel lehet gond? Mégegyszer mondom hogy ezt csak hidegen csinálja, és akkor is csak az első alkalomnál, mikor egybe teszem!
esetleg a szerelőm tud rendelni pestről