sajna átvágtam az arcom nem hogy nem 165 ös volt ha nem még sz*r is volt a motor:S menyi egy 165 ös henger meg dugó meg minden :D szóval ha most egy alap 25ösből akarok egy 165 öst? :D
Hát 125be nem tudod belerakni... De neked nem 165ös hengered van? Amugy a Táborira rábizhatod nyugodtan:) jó munkát végeznek, és ők dugót is csinálnak...
azt mondták a tábori tuningos cuccban hogy nem lehet bele rakni a 165 ös dugatyút ha nekem 125 ös volt előtte most mivan elvileg azt írtátok hogy csak belrakom az új dugót azt csá... fel is kell fúrni még? :S üdv
érden lakom 20 percre budapesttől :D de ha egy nap allat ösze tod tobni leugrunk érted kocsival mondjuk az etlere térre vagy a sasadira, amikor persze már meg lesznek az alkatrészek és nálunk öszedobjuk na? :D
hát a csapágyaknak darabja olyan 4e körül van attól függ hol veszed.. hajtókar 20e körül tűgörgő(2kell bele) 3e környékén per db +préselés 2-3e körül van sztem... dugó pedig 20e-től felfele... jah kell tömítőkészlet is az is 9e...
bocsi de a koyo egy kalap szrt nem ér!
fireballnak is olyan volt az etx-be így meg úgy istenítette és eltört vagy nem tudom mi lett vele a lényeg hogy 1000km-t ha elment! skf skf skf
Egy pontos ár jól jönne Mert télen akarok csapágyazást cserélni, meg dugót is, meg főtengelyt akarom felújitani...De 13.5 bár a kompresszióm benne Pedig a dugóba 23ezer km van már... Prox dugót hazsnálok:)
Hát hajtókar +2tügörgö belerakással együtt 30 ropi lessz aztmonta a csákó igy elöre láthatólag...de cserélem a fötengely csapágyakat,szimmeringeket is!Az még nem tom mennyi lessz!Most olasz skf c4-es
csapágyak voltak benne most is ilyen kéne Ha kész lessz le irom mi mennyi volt pontosan!
hi skacok!
sajnos azt kell írjam meg kéne válnom anyagi okok miatt sürgősen a mitomtól.. új dógó 1900km van benne a blokkba teljes felújítás óta kb 4000km... semmi csörgés pöcc röff motorikusan powert leszámítva tökéletes.. egy két esztétikai hiba de amúgy egyben van a gép! jó a lánc hátul új fékbetétek elöl is még elmegy 2szezont 1.gumi 90% hátsó olyan 70%. felújított hátsó rugóstag nem pattog semmi 1év garival... az ára 230e körül... ha valakit érdekel vegyen fel msn-re vagy írjon adok telszámot megbeszéljük adok még bővebb infót ha kell.. képek az adatlapomon...
Kösz, és nincs valami hely ahonnét tudásod szerint lehet rendelni postán^^ és az asso-werke az egy márka vagy asso és werke :D bocs láma vagyok az inben az is vicces lesz amikor én rakom be az új dugót :S már most félek hogy mit kúrok el de szerelőre meg sajnos nincs és nem is lesz pénzem:S srácok kéne nekem fej idom és far idom kivételével minden idom szóval ami a motort takarják :D van valakinek mindegyik eladó 1es mitóra jó a 2 es burkolata is ugye?
köszi!
Holnap megy a fötengelyem törökszentmiklosra Tügörgö és hajtókar cserére...utána nézek még valahol két yó fötengely csapágyat meg szimeringet..+váltóba olajat..és onnantol mehet a dolog!
Alig várom már hogy kész legyen!
fireballnak is olyan volt az etx-be így meg úgy istenítette és eltört vagy nem tudom mi lett vele a lényeg hogy 1000km-t ha elment! skf skf skf
csapágyak voltak benne most is ilyen kéne Ha kész lessz le irom mi mennyi volt pontosan!
sajnos azt kell írjam meg kéne válnom anyagi okok miatt sürgősen a mitomtól.. új dógó 1900km van benne a blokkba teljes felújítás óta kb 4000km... semmi csörgés pöcc röff motorikusan powert leszámítva tökéletes.. egy két esztétikai hiba de amúgy egyben van a gép! jó a lánc hátul új fékbetétek elöl is még elmegy 2szezont 1.gumi 90% hátsó olyan 70%. felújított hátsó rugóstag nem pattog semmi 1év garival... az ára 230e körül... ha valakit érdekel vegyen fel msn-re vagy írjon adok telszámot megbeszéljük adok még bővebb infót ha kell.. képek az adatlapomon...
köszi!
Alig várom már hogy kész legyen!