Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mármint a 165-ös ? :D
A Prox dugó szett 26500.-, a Vertex 18500.- Mitoba... Számlával
vagy menyiért fúrják fel? :D elég ha meg fogom leveszem a hengert azt a hátizsákba be azt v.hol felfúrják nékem? :D
sajna átvágtam az arcom nem hogy nem 165 ös volt ha nem még sz*r is volt a motor:S menyi egy 165 ös henger meg dugó meg minden :D szóval ha most egy alap 25ösből akarok egy 165 öst? :D
Hát 125be nem tudod belerakni... De neked nem 165ös hengered van? Amugy a Táborira rábizhatod nyugodtan:) jó munkát végeznek, és ők dugót is csinálnak...
Még szép hogy fel kell fúrni. Hogy tennél bele egy nagyobb dugót a kissebb lyukba? Vagy vegyél hozzá 160 as hengert.
azt mondták a tábori tuningos cuccban hogy nem lehet bele rakni a 165 ös dugatyút ha nekem 125 ös volt előtte most mivan elvileg azt írtátok hogy csak belrakom az új dugót azt csá... fel is kell fúrni még? :S üdv
érden lakom 20 percre budapesttől :D de ha egy nap allat ösze tod tobni leugrunk érted kocsival mondjuk az etlere térre vagy a sasadira, amikor persze már meg lesznek az alkatrészek és nálunk öszedobjuk na? :D
Hát sztem meg mindenki kipróbálja aztán alkott róla véleményt a 28600at a dugóra mondtad?
28600Ft
én meg törött skfről haslottam már, szóval...
Tömitő készlet az nem kell Dugó az 29 azt tudom... Csak a csapágyak meg az ilyenek mennyibe mennek...
hát a csapágyaknak darabja olyan 4e körül van attól függ hol veszed.. hajtókar 20e körül tűgörgő(2kell bele) 3e környékén per db +préselés 2-3e körül van sztem... dugó pedig 20e-től felfele... jah kell tömítőkészlet is az is 9e...
bocsi de a koyo egy kalap szrt nem ér!
fireballnak is olyan volt az etx-be így meg úgy istenítette és eltört vagy nem tudom mi lett vele a lényeg hogy 1000km-t ha elment! skf skf skf
Egy pontos ár jól jönne Mert télen akarok csapágyazást cserélni, meg dugót is, meg főtengelyt akarom felújitani...De 13.5 bár a kompresszióm benne Pedig a dugóba 23ezer km van már... Prox dugót hazsnálok:)
főtengelyhez koyo a tuti
Hát hajtókar +2tügörgö belerakással együtt 30 ropi lessz aztmonta a csákó igy elöre láthatólag...de cserélem a fötengely csapágyakat,szimmeringeket is!Az még nem tom mennyi lessz!Most olasz skf c4-es
csapágyak voltak benne most is ilyen kéne Ha kész lessz le irom mi mennyi volt pontosan!
hi skacok!
sajnos azt kell írjam meg kéne válnom anyagi okok miatt sürgősen a mitomtól.. új dógó 1900km van benne a blokkba teljes felújítás óta kb 4000km... semmi csörgés pöcc röff motorikusan powert leszámítva tökéletes.. egy két esztétikai hiba de amúgy egyben van a gép! jó a lánc hátul új fékbetétek elöl is még elmegy 2szezont 1.gumi 90% hátsó olyan 70%. felújított hátsó rugóstag nem pattog semmi 1év garival... az ára 230e körül... ha valakit érdekel vegyen fel msn-re vagy írjon adok telszámot megbeszéljük adok még bővebb infót ha kell.. képek az adatlapomon...
de van, elküldik neked ha akarod, http://taborituning.hu/ hívd fel őket
bpn laknál megcsinálnám neked
Hát én sztem akkor ne nagyon állj neki... Amúgy ha minden igaz jó rá...
Kösz, és nincs valami hely ahonnét tudásod szerint lehet rendelni postán^^ és az asso-werke az egy márka vagy asso és werke :D bocs láma vagyok az inben az is vicces lesz amikor én rakom be az új dugót :S már most félek hogy mit kúrok el de szerelőre meg sajnos nincs és nem is lesz pénzem:S srácok kéne nekem fej idom és far idom kivételével minden idom szóval ami a motort takarják :D van valakinek mindegyik eladó 1es mitóra jó a 2 es burkolata is ugye?
köszi!
mennyibe lesz így összesen kb?
Én meg holnap viszem a váltókaromat megcsináltatni, meg remélem holnapra a kipufom is elkészül és akkor már holnap rátok megint ülni:)
Holnap megy a fötengelyem törökszentmiklosra Tügörgö és hajtókar cserére...utána nézek még valahol két yó fötengely csapágyat meg szimeringet..+váltóba olajat..és onnantol mehet a dolog!
Alig várom már hogy kész legyen!