Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Geri,a különolajzást szted érdemes visszakötni műszakilag vagy megfelel egy 1:33-as keverék jó minőségű olajjal?
nekem va újszériás 6küllős kerekem első hátsó tárcsákkal..
első felni 3colos!
Omega motor kft forgalmaz ilyet,náluk 126.600.- és ez a 165 ccm-es.
na jo rég irtam ugy h minden forum lakot üdvözlök mostanában embertelen sok melom van a napi 14 óra az alap...sajnos! kerepesen a korház mellet jobb oldalo az azur feliratu raktárba melozom ma sikerült kicsit mociznom 70km-et csak közbe betértem a szerelömhöz mivel miota nincs benne aksi non ingadozik a fesz a hátsó lámpáim elszáltak csak egy db fék lámpám ég első lámpából is csak egy gyertyámnak az elektrodája eltünt ugy h az uccso 10km-et 2500as fordulaton tettem meg durván 40nel remélem fizu után el tom intéztetni gyertyát vettem most bele 9es hő értékü ngk-t ezzel simán kipörög minden ok
nah ugy ahogy össze szedegetem mi az aminek gyikja van a mocin izok , aksi , lánckerék el hajlotak a fogak és a tulaj át forditota kell egy uj ergo , kuplung remélem csak a lamellák , villa vissza tolása a hidba , jah és a hő fok vissza jelző nem hajlandó meg mozdulni gondolom a jeladó jah az oil tartályból a két kábelt valaki kiszakitota non boldog vok amugy egész kis pofás moci igazoltatásnál ugy indult h nem is vették észre h nem öninditoval inditotam jah és a hátsó ülésem én is elhagytam mert a zár szétesett a tükrök m,eg non le kivánkoznak a mocimról mindig ki lazulnak a tertó csavarok
amugy a raktárubnk 7000 m2 és 4000raklap árut kezelek én ami kizárolag avon termék napi raklap szám amit meg mozgatok valahol 100 és 150 között ugy h nem egy leány álom meló főleg ha a 4ik szintre rakom fel az álványba 8 méter magasba mielött le lenék ugatva h puhány vok amugy laller46 amit irtál az nekem szolt ha igen nem reagálom le
csá all
valakinek van mito elsőkerék tárcsával + hátsó kerék, gumival jó állapotban? persze eladó ha van plz írjon zhX
ÁH HAGYU KAZ EGÉSZET VESZEK EGY ÚJ DUGÓ KÉSZLETE EGY HÓNAP MÚLVA ADDIG MEG BASZOM A rezet szóval nem tudom :"(meniybe kerül egy pollini henger? 165 ös? vagy van nagyobb köszi :"(
csá
Mitogeri akk 40x52x10-est tegyek bele?
Hali figy, nálunk sehol sem lehet kapni nekem 2 ettő esetleg megtudod veni és akor kifizetem pls minél hamarabb kéne mert síró görcsötkapok nem megy wááááááááááááááá, vegyél fel msn re, pls
Nah második naon siekresen alkottam (péntek 13.) Faszán eldőlt a motor... Index, váltókar,kuplungkart cserélhetem is...
Ja a legfontosabbat elfelejettem Aki elviszi az egészet, annak RENDKÍVÜL olcsón odaadom... nagyon áron alul! 25 ezerért ( csak a faridom megér egy 10est)!
Szevasztok, akinek kell Cagiva Mito 1-es alkatrész az szojon, igaz már nem sok minden maradt, naggyábol ennyi :
-kormány
-Első,hátsó teleszóp
-Hátsó tárcsa
-Faridom
-Levegő szűrő
-olaj & viztartáy
+ pár apróság!
Msn: kawasakis@freemail.hu
tel: 06-30-643-95-91
email: voxan@freemail.hu
vegyél 40X52X10 est az szabvány azt használom 4éve mindenbe.
Csá!nekem most kint van a dugattyum ugy is milyen méretekre vagy kiváncsi pontosan ?akkor meg méregetem és ide irom!
mi van veletek ? írjatok már segítsen valki fahee vagy nem tudom segítsetek mi a gyűrű méret a dugón?
Sziasztok!
Keresnék a Mitoba hengert, dugót, tud valaki segíteni?
hali srácok, dugó gyűrű pontos méretetit tudja valaki mitoba?sima 125 ös dugóhoz? mindenkép kéne!
Nem csak h az Evoé és a Mito 2-nek gondolom egyforma a telójuk.... Hát bemész aztán megmondod h ilyen méretbe kell... igy van sorrendben...
köszönöm
egy szimeringnek 3 száma van belső átmérő külső átmérő meg szélesség nem?
ezeket a számokat most nem értem a 2telóba eltérő méret kell?
na megvan... 40*52/52, 7*10/10,5
Na jó picit késöbb mert nem tom merre járnak a papirok...
Na végre megvan Ööö mindjárt meg mondom mekkora kell bele (sztem megegyezik a két teló)...
asszem nekem megvan a pontos méret csak kinnt van a garázsba,holnapra megnézem neked pontosan
csá
nem tudná vki megmondani h milyen méretü szimering kell az elsó telóba evo-hoz?
köszi
ÉS MENYIBE KERÜL A LEG LCSÓBB? :D
TÖK ALAP 125 ÖS DUGÓ KELL