na jo rég irtam ugy h minden forum lakot üdvözlök mostanában embertelen sok melom van a napi 14 óra az alap...sajnos! kerepesen a korház mellet jobb oldalo az azur feliratu raktárba melozom ma sikerült kicsit mociznom 70km-et csak közbe betértem a szerelömhöz mivel miota nincs benne aksi non ingadozik a fesz a hátsó lámpáim elszáltak csak egy db fék lámpám ég első lámpából is csak egy gyertyámnak az elektrodája eltünt ugy h az uccso 10km-et 2500as fordulaton tettem meg durván 40nel remélem fizu után el tom intéztetni gyertyát vettem most bele 9es hő értékü ngk-t ezzel simán kipörög minden ok
nah ugy ahogy össze szedegetem mi az aminek gyikja van a mocin izok , aksi , lánckerék el hajlotak a fogak és a tulaj át forditota kell egy uj ergo , kuplung remélem csak a lamellák , villa vissza tolása a hidba , jah és a hő fok vissza jelző nem hajlandó meg mozdulni gondolom a jeladó jah az oil tartályból a két kábelt valaki kiszakitota non boldog vok amugy egész kis pofás moci igazoltatásnál ugy indult h nem is vették észre h nem öninditoval inditotam jah és a hátsó ülésem én is elhagytam mert a zár szétesett a tükrök m,eg non le kivánkoznak a mocimról mindig ki lazulnak a tertó csavarok
amugy a raktárubnk 7000 m2 és 4000raklap árut kezelek én ami kizárolag avon termék napi raklap szám amit meg mozgatok valahol 100 és 150 között ugy h nem egy leány álom meló főleg ha a 4ik szintre rakom fel az álványba 8 méter magasba mielött le lenék ugatva h puhány vok amugy laller46 amit irtál az nekem szolt ha igen nem reagálom le
ÁH HAGYU KAZ EGÉSZET VESZEK EGY ÚJ DUGÓ KÉSZLETE EGY HÓNAP MÚLVA ADDIG MEG BASZOM A rezet szóval nem tudom :"(meniybe kerül egy pollini henger? 165 ös? vagy van nagyobb köszi :"(
Hali figy, nálunk sehol sem lehet kapni nekem 2 ettő esetleg megtudod veni és akor kifizetem pls minél hamarabb kéne mert síró görcsötkapok nem megy wááááááááááááááá, vegyél fel msn re, pls
Ja a legfontosabbat elfelejettem Aki elviszi az egészet, annak RENDKÍVÜL olcsón odaadom... nagyon áron alul! 25 ezerért ( csak a faridom megér egy 10est)!
Szevasztok, akinek kell Cagiva Mito 1-es alkatrész az szojon, igaz már nem sok minden maradt, naggyábol ennyi :
-kormány
-Első,hátsó teleszóp
-Hátsó tárcsa
-Faridom
-Levegő szűrő
-olaj & viztartáy
+ pár apróság!
Msn: kawasakis@freemail.hu
tel: 06-30-643-95-91
email: voxan@freemail.hu
első felni 3colos!
nah ugy ahogy össze szedegetem mi az aminek gyikja van a mocin izok , aksi , lánckerék el hajlotak a fogak és a tulaj át forditota kell egy uj ergo , kuplung remélem csak a lamellák , villa vissza tolása a hidba , jah és a hő fok vissza jelző nem hajlandó meg mozdulni gondolom a jeladó jah az oil tartályból a két kábelt valaki kiszakitota non boldog vok amugy egész kis pofás moci igazoltatásnál ugy indult h nem is vették észre h nem öninditoval inditotam jah és a hátsó ülésem én is elhagytam mert a zár szétesett a tükrök m,eg non le kivánkoznak a mocimról mindig ki lazulnak a tertó csavarok
amugy a raktárubnk 7000 m2 és 4000raklap árut kezelek én ami kizárolag avon termék napi raklap szám amit meg mozgatok valahol 100 és 150 között ugy h nem egy leány álom meló főleg ha a 4ik szintre rakom fel az álványba 8 méter magasba mielött le lenék ugatva h puhány vok amugy laller46 amit irtál az nekem szolt ha igen nem reagálom le
valakinek van mito elsőkerék tárcsával + hátsó kerék, gumival jó állapotban? persze eladó ha van plz írjon zhX
Mitogeri akk 40x52x10-est tegyek bele?
-kormány
-Első,hátsó teleszóp
-Hátsó tárcsa
-Faridom
-Levegő szűrő
-olaj & viztartáy
+ pár apróság!
Msn: kawasakis@freemail.hu
tel: 06-30-643-95-91
email: voxan@freemail.hu
Keresnék a Mitoba hengert, dugót, tud valaki segíteni?
egy szimeringnek 3 száma van belső átmérő külső átmérő meg szélesség nem?
ezeket a számokat most nem értem a 2telóba eltérő méret kell?
nem tudná vki megmondani h milyen méretü szimering kell az elsó telóba evo-hoz?
köszi