Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

srácok dugattyút kell cserélni a mitomban pontosan mien adtokat kellennek hozá egy mito 1 esem van
Muki, nem hanem mág a zöldböl szedem össze a cuccokat este fele otthon vok és lesz neked is motorod
az olajzással lehet a baj nem ? rá van normálisan állítva? fogyik az olaj a tartályból? ilyeneket nézegetnmi érdemes egy nagy szétszedés után
remélem nem az én blokkomból szede ki az alaktrészeket nem én bízok benned ha szar kkor meg úgy is rád fogom xD
különolajzást használsz? főtengelyszimering új?
sziasztok srácok képzeljétek:( uj dugo gyürü, henger hjüveleyzés megvolt vertex dugoval, 1150 km nél már eélkezdtem nekiu huzni vagyis már 950től huztam neki de besólt ok nemgáz ráraktunk egy 160as polini dugo gyürüvel, nem ujjat és azzal is besült 10 km után holnap szedem szét hogy ott mi a rák lehetett:( wááá megörülök miért eszi a duokat amitom?
Én már ültem rajta eleget Csak utasként Ugyh itt az idő előre csusszani
Nekem házhoz jött , én csak kicsit izgultam... Amikor először mentem vele és leszálltam róla, lehet hülyén hangzik, de remegtem, nemtudom, hogy a boldogságtól vagy az izgatottságtól, de jóérzés volt
Nem tom én nem is az h izgulok, hanem már k**ra várom
xD én is nagyon izgultam amikor mentünk az enyémért :)
Hát ne mnagyon De kéne mert reggel 6körül indulunk
Akkor ma nem fogsz aludni,mi?
Áá nem Meglesz anélkül is... És már csak pár óra!
evitték a Sachsot?
Én meg holnap mek az enyémért^^
Végre jó a motorom ! Kilett pucolva a karbi, csak még az alapjáratot kell belőni faszára...
Új képek!
Ha kereklámpásé és piros akkor engem is érdekel
Nem hiszem h várja, mert kibassza a gecibe
elküldöd ha szépen kérem vagy inkább várod a tulajt?
Jaa, ilyn eccerű, akkor nem is érdekel Van nekem jobb
ez egyszerű,:nézd meg az adatlapom !Ottlátod a hátsó ülés!Na ezt képzel el pirosban!
Na akkor dobj róla egy képet még is hogy nézz ki:)
akko viszont kibaszom a gecibe
Nem vok én k***ög...