Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

no akko vigyed
itt vok helyette één:D
eltűnt a hátsóülés tulaja?
A tükör akkor állítható valahogy mert a kaki úton elrázódik?
PLs mondjátok meg!
Látom
felvettelek
Nem veszel fel msnre?:O Ott gyorsabban megtalálnánk egymást vagy vmi
oks köszi:) igen szép a te vasad is
Az én kipufom is polirozva lett a Mito-n Akkro majd megdumáljuk... Ádámnak is tegnap elkészült a gépe sztem fasza lett neki...
most tetem fel képeket polírpaszta meg polirkoron (rongykorong) sima fúróba belhet fogni értelemszerűen mint a pasztát kell használni, felviszed megszárad és leszeded. Nem régi szerzeményem kb egy két hónapja vettem
a géped nem mostanaban volt hirdetve hasznaltauto.hu-n? kipuffot mivel poliroztad? igen szép lett.mindne pöpec mos ta gépemen..1edü a lkipu ami retek:(
c12R az enyém is u.az a mito blokkja van mint a tiednek,125ös,gyári az egész..annyi h leáttételeztem picit,hátul 4foggal angyobb lánckerék van.. terhelés alatt 11000ig húz, 7-ben 150net megy 10enél.. h menne e tovább ,nem tudom..igazabol ne mfoglalkozom vele 110körül mászkálok vele
Hello Mikey a te Freccia-ban milyen motor van ? mennyit megy ?
23-ig nyaralok..de uatan benn vok;)
köszi ma voltam bent debrecenbe a civis motornál rendeltem felújító készletet a drágábbikat 23 ezer körül van -hajtókar, tűgörgő, csap + amenyiért majd megcsinálják de az már az én dolgom lesz
Tényleg hétvégén nem gurulnk egyett?:O
A régit 220ba hozom el + még egy nnagy generál kell neki hamarossan (még párezer km azért tok vele gurulni)
kiét? mifélét? honnét?mennyiért?
karner.janos@freemail.hu
Szeva.(Főtengely)Kérdezd +őt mert én is tőle akartam megvenni kb1hónapja még megvolt neki.És semmi baja nincs.Nem tudom megvan-e még.
jah okés
nem tudtam kösz az infót
én meg el nem tudtam képzelni h mi lehet XD
Már csak két nap aztán hozom haza a kis gépet:):):)
Azt a kis küllőcsavart hívják annak amiről beszéltél,h a bovden végére rá lehet tenni.
Másodállásban biciklizek
lehet én vagyok a hülye de mi az a "Nipli"?