Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te mire nem?
hát nem tudom milyen a hang.. de ha szerencséd van akkor a gyújtókábel megtörhetett vagy valami és olyan fordulatnál már áthúz.. havernak is volt ilyen.. nézd át a pipát meg a a kábelt..
Én is csak ennyit tudok mondani, hívd fel őket, honlapon nem sok dolog van
hívd fel őket és lesz.
Csá!Honnan tudnék rendelni vagy venni valami jó fajta alsó,felsö tügörgöt?Az italmondo lapját már néztem de ott nincs!Mondjatok már vmit!
Csá
nem az enyémről van szó, hanem egy mito2-ről, de azt mondta hogy neki alapjáraton nagyon szép hangja van csak ha kipörgeti rendesen és vált,akkor jön elő ez a hang
Ajjaj!
Legyen szerencséd hogy nem a főtengellyel van valami!
Enyém is úgy kezdte hogy olyan recsegő, kopogó hangot adott ki és egyre erősebb és hangosabb lett az a hang.
milyen problémára utal az hogyha power feletti váltáskor recsegő hang jön a tank alól?
Hali ha érdekel van eladó kuplungom dobozában, ha érdekel keress meg MSN en.
Tőlem meg 5km-re, azt cseszek rá :D
motor tőlem 5 méterre van de igy is hiányzik
összes alaktrész 92 9 hó
jah a plexinek utána édeklödtem a szatunába azt mondta a srác aki szereli ezeket fel a helyszinen h ez nem buborék ez azt az ivet követi amit elkezd a fejidom nekem meg buborék lenne az igazi az én retentő 174cm-mel
elöl meg nem elérhető majd amikro a kuplungja lesz csinálva de a villa is non ki van huzva a hidból azt is meg akarom csinálni normálisra nagyjából gyári álapotot akarok elérni
rá van irva a fogaskerékre h hány fogas mert erre van egy 51es meg egy 45ös de 45öt számoltam szoval az lesz
14-41-esek 92-99 közöttiek
Nézd át az alkatrészeit.mint pl: henger,első villa(bal belül) hátsó fékhenger stb,milyen dátum van rajta? Enyém is "94-es forgalmi szerint.
lol gec egyrészt enyém 94es ez meg 92ig van de enyémen 51es van
7ikben 7ezer a 100as tempo
szia
A hiba oka 5000ford/min-en megálln a motor és nem megy vissza alapjáratra illetve ha jól hallom fura fémes hangot hallok a főtengely bal oldalán. közölték hogy mindent kicseréltek és nem találják a hibát nem találják ez hogy lehet? ? szervíz nem..........
jah a 2es számu idom szettemhez kéne a hütöt takaró L alaku idom az oldalára
geri ma felraktam a lámpa takarot mintha a te fotoidat látnám csak fekete plexivel lol gec
700km van a dugoban de hallom h tügörgő vagy csapágyas
kimélem mondjuk 3ikba 2 személyel 120:D
miota meg van a mito 2szer tudtam beinditani öninditoval
de profin 1 lépés után indul mien oil kell a váltoba? kb mennyibe van hozzá kuplung mert elkopott és már ki van lazitva ? a gyári átétel az h van elöl/hátul fogaskerék szám? az baj h ha a motor oil aran szinu piros helyett ( repsol competition)
mi lett vele?:S
sziasztok mitosok
Lassan már több mint 1 hónapja nem láttam a gépemet mivel 1 kis baja lett ezért elvittem garis szervízbe mivel a gép még garis! De sajna eddig 100%-os válasz nem érkezett, hogy kész a gépem így sajna még nem tudom róni az utakat társaimmal De remélem ez hamar elfog múlni.... különböző válaszokat kaptam a szervízből amik nem teccettek nekem és szerintem nektekse teccene ha azt mondanák, hogy nem tudják megjavítani a mocit ...stb...Szerintetek mi s teendő segítséget kérek hogy ismét a szabadságod élvezhessem gondolom tudjátok miről beszélek leveleteket ill válaszotokat nagyon várom előre is köcike