Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Gond van a mitomal! Ha hirtelen húzok neki gázt akkor lehörög és csak szivatóval tok menni. Ez mitől van? Talán attól hogy kevés kaját kap? Akinek van ötlete írjon!
A tükör akkor állítható valahogy mert a kaki úton elrázódik.
ja és csak az evo-jé jó hozzá vagy más motorból is mert sürgős lenne
csá
hol tok szerezni evo-hoz szimeringet
vastagságra is egyezik nyilván de mondom nem biztos..
hi!
Én mikor a múltkor nézegettem asszem bicikli váltóbovdenból tudsz csinálni... max az egyik végére veszel egy csokit (vagy ha elfér akkor bikiliküllőcsavart nyomsz a végére) de sztem a másik vége meg meg is egyezik... annyi hogy ami volt rajta bovdenkülső belehúzod a binyóét méretrevágod bigyó a végére és racing de amúgy nem biztos.. nem emlékszek pontosan hogy milyen a vége de remélem tudtam valamit segíteni...
Italmondo
gázkar és elosztó közti bovdent honnan tudok szerezni?
esetleg más motoré belemegy?
Helló!

Segítséget kérnék!
Alkatrészt keresek egy 125-ös Cagiva Freccia-hoz!
Henger és ha van hozzá még tűréshatáron bellüli dugattyu,akkor az is kéne!

Elöre is köszönöm!
És hogy köll?
és hol lehet venni?
Ja és a tükör akkor állítható valahogy mert a kaki úton elrázódik.
köszi a választ
Csá!
Tudtok valami jó modszert blokk széthuzásra?
Nincs ilyen spec széthuzó cuccom hozzá de valahogy szét kéne operálni hogy ne sérüljön...
Mi esik szét olyankor ha szét jön a két oldala?Vagy szét ugrik valami amit bonyollult össze tenni?
Mire kell jobban oda figyelni?Ha valaki csinált már ilyet irjon már valamit rola!Köszi!
csá
cseréld ki a szimmeringet.
csá
az első telóm veri az olajat mit csináljak vele
Hellotók! Van vkinek jó állapotban lévő első-hátső kerék tárcsával eladó? ha van írjon, lehet vevő vaok rá
Sziasztok!
Eladó a motorom
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
Érdeklődők itt vagy telón...
(a hirdfetésben fellelhető)
Eladnám Mitomat.
Érd.:06-70/501-86-55
Hali!
Ja a vezető ülés alatt vannak. 2db. A kormány lengéscsillapítónak ja egy kicsit mozogia kell. Az enyémen is mozog
Nekem az ülés alatt vannak
Ez nem a 160as polinis?
szevasztok
rég voltam azóta van egy evom nagyon pöpec
csak van pár kérdésem a biztositékok ha vannak benne hol vannak?
meg a kormánylengés csillapitónak kell mozognia vagy fix nek kell lennie tehát kotgyoghat a felvogatásnál?
előre köszi
csáó
Csá
hé Laller46 ha már eladsz vmi akk lehetne annyi becsületed h megmondod h mi a baja a gépnek ne legyél már ennyire bekapod a faszomat gyerek,ha a gép nem hibás segithetnél a fiunak h miújság
mifelénk ez így szokás
HI all lehet valahogy a tükrön állítani mert mindig elrázkódik.
Sajnálom + fasza! Én most raktam bele a jó termosztátot
Á nem vitték el... Srác aszondta, h nem tudta eladni a robogóját, de majd szól... A Mito-t, öö szerdán vagy csütörtökön vesszük meg, mert hétvégén nincs otthon a srác...