Sziasztok! Gond van a mitomal! Ha hirtelen húzok neki gázt akkor lehörög és csak szivatóval tok menni. Ez mitől van? Talán attól hogy kevés kaját kap? Akinek van ötlete írjon!
hi!
Én mikor a múltkor nézegettem asszem bicikli váltóbovdenból tudsz csinálni... max az egyik végére veszel egy csokit (vagy ha elfér akkor bikiliküllőcsavart nyomsz a végére) de sztem a másik vége meg meg is egyezik... annyi hogy ami volt rajta bovdenkülső belehúzod a binyóét méretrevágod bigyó a végére és racing de amúgy nem biztos.. nem emlékszek pontosan hogy milyen a vége de remélem tudtam valamit segíteni...
Csá!
Tudtok valami jó modszert blokk széthuzásra?
Nincs ilyen spec széthuzó cuccom hozzá de valahogy szét kéne operálni hogy ne sérüljön...
Mi esik szét olyankor ha szét jön a két oldala?Vagy szét ugrik valami amit bonyollult össze tenni?
Mire kell jobban oda figyelni?Ha valaki csinált már ilyet irjon már valamit rola!Köszi!
csá
szevasztok
rég voltam azóta van egy evom nagyon pöpec
csak van pár kérdésem a biztositékok ha vannak benne hol vannak?
meg a kormánylengés csillapitónak kell mozognia vagy fix nek kell lennie tehát kotgyoghat a felvogatásnál?
előre köszi
csáó
Csá
hé Laller46 ha már eladsz vmi akk lehetne annyi becsületed h megmondod h mi a baja a gépnek ne legyél már ennyire bekapod a faszomat gyerek,ha a gép nem hibás segithetnél a fiunak h miújság
mifelénk ez így szokás
Á nem vitték el... Srác aszondta, h nem tudta eladni a robogóját, de majd szól... A Mito-t, öö szerdán vagy csütörtökön vesszük meg, mert hétvégén nincs otthon a srác...
hol tok szerezni evo-hoz szimeringet
Én mikor a múltkor nézegettem asszem bicikli váltóbovdenból tudsz csinálni... max az egyik végére veszel egy csokit (vagy ha elfér akkor bikiliküllőcsavart nyomsz a végére) de sztem a másik vége meg meg is egyezik... annyi hogy ami volt rajta bovdenkülső belehúzod a binyóét méretrevágod bigyó a végére és racing de amúgy nem biztos.. nem emlékszek pontosan hogy milyen a vége de remélem tudtam valamit segíteni...
esetleg más motoré belemegy?
Segítséget kérnék!
Alkatrészt keresek egy 125-ös Cagiva Freccia-hoz!
Henger és ha van hozzá még tűréshatáron bellüli dugattyu,akkor az is kéne!
Elöre is köszönöm!
és hol lehet venni?
Ja és a tükör akkor állítható valahogy mert a kaki úton elrázódik.
Tudtok valami jó modszert blokk széthuzásra?
Nincs ilyen spec széthuzó cuccom hozzá de valahogy szét kéne operálni hogy ne sérüljön...
Mi esik szét olyankor ha szét jön a két oldala?Vagy szét ugrik valami amit bonyollult össze tenni?
Mire kell jobban oda figyelni?Ha valaki csinált már ilyet irjon már valamit rola!Köszi!
csá
az első telóm veri az olajat mit csináljak vele
Eladó a motorom
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
Érdeklődők itt vagy telón...
(a hirdfetésben fellelhető)
Érd.:06-70/501-86-55
Ja a vezető ülés alatt vannak. 2db. A kormány lengéscsillapítónak ja egy kicsit mozogia kell. Az enyémen is mozog
rég voltam azóta van egy evom nagyon pöpec
csak van pár kérdésem a biztositékok ha vannak benne hol vannak?
meg a kormánylengés csillapitónak kell mozognia vagy fix nek kell lennie tehát kotgyoghat a felvogatásnál?
előre köszi
csáó
hé Laller46 ha már eladsz vmi akk lehetne annyi becsületed h megmondod h mi a baja a gépnek ne legyél már ennyire bekapod a faszomat gyerek,ha a gép nem hibás segithetnél a fiunak h miújság
mifelénk ez így szokás