hát jól :D vettem bel új aksit, visszapillantókat fejidomtartó vasat, hátsó lámpát, új légszűrtő hátsó lábtartókat, km órát, sárvádőt hátulra, végre lejárt a blokk újítás utáni bejárataás már 4 km er óta :D az elektrónikát is megcsináltuk
de most el akarom adni szóval ha valakinek kell mito eladó egy sárga most már 100% os műszaki állapotban viszon picit ronda külsőre de 20 ezerből meglehet csinálni szépre de csak fejidom és faridom van rajta 140 ezer ft kérlek segítsetek eladni nagyon kéne a lé mert egy teljesen új szalon mitot szeretnék venni! fotos lenne (kezdő részlet139 ezer) midnekép elkell adnom 7 sebeséges,poweres stb. tudjátok mien :D nah köszi üdv segítsetek nagyon légyszíves!
Csá! Nem tudja valaki hogy tűgörgőcsapágyot mennyiért lehet venni kb? Még jobb lenne ha valaki tudná a méreteket is, és csapágyboltban meg tudnám venni
honna szerzel hozzá cucot ? én vettem bele két főtengelycsapágyat SKF C4 es műanyag kosarast 7 ezer volt a kettő meg a szimeringeket is kicseréltem már csak a főtengely kellene megcsinálni és mehetne össze de még nem tudom h honna szerezek, mert szar lenne de csak valmi nagyon jót akarok bele tenni
Az alsó tügörgö van ki és kopogott szépen az utobbi idöben föleg alapjáraton lehetett hallani...
De ha már igy szét van szedve cserélem mind 2 öt meg sztem a csapszeget is A fötengely csapágyak azok
még elég yó állapotba vannak nem tom érdemes lenne a kiszedni.. majd kiderül
HELLO!
Igen a vizpumpát hajtja onnan már sima ügy óvatosan csavarhúzóval szétjön nem kell szétberhelni az enyémen se látszik meg mert óvatosan szedtük szét a főtengelyt egy kicsit lehet megkell ütögetni majd amelyik oldalról könnyeben engedi a csapágy és megindul, azt a kis csapot kihúzod a fogaskerék alol akkor már könnyen szétjön én se szedtem le előszőr és nem értetem miért nem akar szétjöni . Miért szeded szét egyébként ? csapágyas lett ? nekem is kéne cucc mondjuk egy felújító készlet főtengelyhez( hajtókar tűgörgő csap )
csá!A lendkereket már levettem!Csináltam hozzá 1 olyan lehuzót mint a service manulaba van és azzal le jött!Bár a középsö csavar amit tekersz oda 12mm-es acél csavart tettem direkt mondom ez biztos birja...
de azt is ugy meg gyepálta ez az akció hogy az onnan már csak flexel jön ki! Nem baj lejött a cucc
épségbe...Sztem valami szét huzó témát is csinálni fogok mer nem akarom elbaszni hogy csavar huzóval neki állok feszegetni... És a kis fehér fogas kerék ügybe arra gondolsz ami a kuplung fölött van az oldal dekni alatt és a vizpumpát hajtja..vagy valami másikra a váltóban?
Nincs mit remélem tudtam segíteni!
gondolkoztam ma sztem mind1 mz gázbowden is jó csak a külső a lényeg áthúzod a mitoéba.. hát sztem az ólom cink ilyesmi gyenge erre a célra.. lehet kapni ilyen kis bizbazokat 5-10forint és az fasza meg mondom sztem binyóküllő a legjobb vagyis az a csavarja vagy nem tudom mi nekem rigán simsonon mindig az volt annyi ráfűztem és kombinált fogóval összenyomtam örök élet meg 2nap
jah amúgy nekem is olyan ha pl. 3-4ezernél odacsutkázom csak hörög le.. ez a power miatt lehet? mert nekem nem jó a motor és kispanoltam lent szal állandóan nyitva van.. azért lehet? mert ha finoman tekerem neki oda akkor megy meg 5-6-7körül már lehet csutkázni.. meg néha van úgy hogy indulok el és behörög egy kicsit visszaengedem a gázt újra akkor már megy faszán... amúgy 34delorto karbi van rajta... most azt nem tudom hogy sokat kap vagy keveset vagy a power vkinek 5let esetleg? de a fogyasztásom viszont nem sok.. ha csak 5-6ig pörgetem olyan 3-5, 4liter ha ütöm akkor 6-7körül de inkább 6... abba a karbiba milyen fúvókát ajánlotok? jah és még vmi lehet h nekiállok majd karbitállítani azt úgy kell mint pl mz-n? adok neki alapjáratot nagyobbat és addig csavarom a levegőt amíg legnagyobb lesz a fordulat? és utánna vissza az alapjárat?
kell hozzá egy "célszerszám" amivel leszeded a gyújtótekercset ezután már csak szétkell húzni DE! a váltóban van egy kis műanyag fogaskerék (nekem fehér ) mielőtt elkezdenéd szétfeszgetni előtte ezt vedd le mert ezen a tengelyen amin rajta van a fogaskerék átmegy egy kis csap és nem fog szétjönni a blokk ha nem szeded ezt ki. A gyújtótekercs iszonyat nehezen jön le még lehúzóvel is nekikell feszülni egy nagy kúpra megy fel és kap egy kiba nagy éket ........... sok siker hozzá
ui.: egy eszetergályos tud neked ilyen lehúzót csinálni
de most el akarom adni szóval ha valakinek kell mito eladó egy sárga most már 100% os műszaki állapotban viszon picit ronda külsőre de 20 ezerből meglehet csinálni szépre de csak fejidom és faridom van rajta 140 ezer ft kérlek segítsetek eladni nagyon kéne a lé mert egy teljesen új szalon mitot szeretnék venni! fotos lenne (kezdő részlet139 ezer) midnekép elkell adnom 7 sebeséges,poweres stb. tudjátok mien :D nah köszi üdv segítsetek nagyon légyszíves!