Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mesélek egy sztorit a vevővel kapcsolatban.
sztem tudjátok hogy eladó a mocim és ez az olivér felvett msn-en érdeklődőként amiről én nemtudtam,és írtam neki hogy ki is ő meg ilyesmi, erre furcsa reakcióval válaszolt : ő akarta megvenni a mocim, de ha azt se tudom hogy ki ő akkor inkább nem is kell.ja és örülhet hogy nemküldtem el melegebb éghajlatra.

szal annyit tudok hozzáfűzni hogy megérdemelte az okostojás költse rá a gatyáját is
valljuk be abban nem mindig lehet megbízni
Abban az is benne van,hogy az eladó tájékoztatta a motor állapotáról
hát de miért akkor derülnek ezek ki mikor már aláírta a srác azt a szerződést amiben benne van hogy megnézte és tudomásul vette az állapotát, ha ez meg volt akkor nincs miről beszélgetni
ferié pedig az jó,csak kellett vna költeni rá kicsit. a power meg fékbetét.. meg 1 zár a hátsó ülésbe ugye feri? én mentem vmeik nap azzl a mitoval,jól megy, még az ülést is elhagytam róla de aztán megtaláltam a fűbe
Az lenne a legjobb ! De tényleg oda van irva szó szerint hogy" nem jársz rosszul GARANTÁLOM".......
Hát én biztos megkeresném és elmagyaráznám neki hogy mi van....ez azért nem semmi köcsögség bazzeg
elhozol egy gépet "áron felül"hogyha ennyibe kerül tuti jó és akkor tessék még el se indul!
Ha a apapirok megvannak hozzá már mehet is! Csak 120ezer kröül lenne, meg sztem nem hiába 50ként van, és gondolom nem is tervezte a rendszámozást...
akk kukimat a seggjukadba pontos j-vel
kössz az infót
Enyhén beszoptad hallod , törött váz? amm önindító eddig se volt v.mi jó de elvileg meg lett csináltatva , vázat tudok neked de az nem lessz olcsó mulatság...
kedves holvár ferenc úr.
ezt a törvényt már eltörölték, mostár akármien öreg motort forgalomba lehet helyezni
ha akarná se tudná mivel elmúlt 10éves a motort ezért alapból felejtős...
meg egy csomó papír is kell hozzá ami valószínű nincs meg meg meg se érné...
"Mit csináljak?"
Szedj össze pár kopaszt és beszélgess el a tulajjal,ha így átbaszott
Jólvan,sztem ne baszogassuk,fog ő a beszólások nélkül is eleget szívni a moci miatt...
A tarófület meg lehet vmi aluhegesztővel csináltatni,azért sztem nem szól be a KPM,mert komolyabb hegesztésekért mocielkobzás jár.
Hát sztem papirok nincsenek meg szóval rendszámoztatni nem non fogja, de sztem nem is akarja...
hát nem azért de én nem dicsekednék el azzal ha ilyen motort vettem volna.sőt ennyi pénzért.meg még rendszám sincs rajta.ha meg le akarod rendszámoztatni az meg 1 csomó pénz megint.
Hát bolond vagy? azt a vázat dobhatod ki a picsába semmit nem érsz vele... kuka! a heggesztés már nem lesz olyan... magyarul szrt sem ér... nem mondom jó üzletet kötöttél grat!
bazzeg 280? ott volt az enyém is 240 körül odaadtam volna arra veszel egy powermotort 20e meg még a féket akár én is megcsináltam volna 2e forintból kijön és van egy normális motor... nem jöttél megnézni pedig ott voltunk 11ig... na meg is érdemled ha ennyi eszed van.. csá
Hát így jártál.Mostmár csak szopni fogsz vele,ém mondtam hogy odaadtam volna 300-ért.Ügyes vagy
jaja... Hát mindensetre elég gáz, h igy átbasszák a másikat...
Pedig,hogy hirdette a tulaj,hogy nagyon szép meg milyen jó
Asszem itt is fórumozott.
www.omegamotor.hu
Itt van Polini-szett: 126.700.- az ára.
Fuu.....1000 baja lehet ezt igy nem lehet megmondani! Amikor megvetted elötte mentél vele 1 karikát?
Vagy be inditottad egyáltalán?Sztem mielött ilyen sok zsét kiad az ember a kezéböl azt nagyon meg kell
nézni hogy miért adja oda!Én tuti nem adtam volna érte 200nál többet .....De te tod....
Aza váz ami a blokkot tartja. Nem a fő aluminium. De sztem ezis gáz kiesik a blok miközben megyek 100 al.
Most probálom öninditozni de nem indul be a motorja mi lehett a baja?
Törött a váz? A segédváz vagy a föváz?Ha a segéd váz az nem is gond azt 1szerü meg csinálni de a föváz az nagyon durca!
Fuu bazz ez elég dárga volt érte... Az ürest, azt amúgy is nehezen lehet megtalálni rajta!