hello! megvettem ezta motort tegnap http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=66706
280-ért. Azóta észrevettem törött a váz,váltójával ürst lehetetlen megtalálni és nagyon szar a váltója. + kiégett a biztosítékom 15-ös, tettem bele másikat akkor megy az elektronika de a motor öninditózással most se indul be! Mit csináljak?
de mivel te érdi vagy é sahogy láttam 3 mitod volt bizti értesz hozzá ha nagyon szépen megkérlek segítenél nekem szeregetni meg stb.? nah téleg nem írok többet
jaj nem neked van a zöld mitod! emlékszem már láttam is régen és mindig néztelek és mondtam mindekinek ienem lesz vazzeg :d ott laksz a törökbálinti úton nem vagyis múltkor ottlátam egy zöld mitot
értem én XD csak azt mondom hogy azért csak szivatóval megy normálisan mert elvan dugulva a csap és a szivatóval szív elég benzint mert a vákum cső nél van eldugulva nem? :D
akkor tudom ki vett fel msn re:D te voltál igen egy sárga 1es mitom van csa a faridom van rajt most szereléi stádiumban van de azért megy XD én láttalak szerintem egy piros mitod van nem múlkor elsuhantam melleted ha tevoltál a bemtéren XD az én mitommal
Most tényleg nem érted amit elmagyaráztam?Mondom a vákum cső van azért mert egy szelepet nyit ki
a csapban!És az ad neki +anyagot!Na vágod?Szó se volt itt szivatórol!
leszpom magam ha injektoros
power kicsit más... am mielőtt megvettem én is azt hittem hogy valami +benya befecskendezés vagy valami de csak a kipufogóba a toroknál van egy "nyelv" amit magas fordulatnál kinyit a motor és +levegő ez okozza h megindul
Saját vélemény: azok kamu-szar mitok! Egyrészt a Denim nem úgy néz ki,a másik meg,hogy 52 lóeró? A Polini szett 34,1! Csak a 365 ezres "Denimet" néztem,de az a fényezés...köze nincs az eredetihez. Úgy vagyok vele,ha vmiben spéci meg csak párat csináltak belőle,akkor azokat az alkatrészeket amik azzá teszik honnan szerzed be?
Ui.: a Denim miben más?
ja és az szar és azért ne mpörög mert az elvan dugulva és azért megy szivatóval mert az plusz benyát ad :D értem én :D jee :D kösz ja és igen alapjáratot az hunn állítsam be? :D
eskü rá van írva hogy electronic injection :D majd hnap lefény képezem scak a spanom garásába tartom a mocit mert rejtegetem muterék elől amég nincs jogsim XD
a mitoba 12v-9amperes aksi kell ugye és ha mondjuk 10ampereset veszek az jobb nem ? vagy mi a legjobb ampertnézve? köszi ja és egyáltalán van 10 amperes xd
Valami dugulás lessz ott!Kapd szét a csapot és takaritsd ki!A kis cső a csapon az a vákumcső!Az egy kis szelepet nyit ki a csapban ha már jobban pörög a gép és jobban kell neki a brenya!
jó meg veszek bele most űj aksit mer szar az aksim hál isten a powernek nincs baja mert span aksijával megy az önindít is meg a power is nyit aksi nélkül is , azt akarom kihozni hogy lehet hogy azért szar mert nincs benne aksi és minden ló**sz cuc elektromos benne az injector a power a befecskendezés minden...
hjaj ne makaródzik menni a szépségemnek ha a szivatót leveszem vagyis a a choke az akkor oylan mint 1 50 es de ha rárakom nagyon megy, de szerintem ennek nem szabadna így lennie mondjuk a benzin csapból két cső jön ki és nem tom mi az a vékony ami aszem talán a karbiba megy vagy áá oyla ngáz de hülye vagyok ezekhez
280-ért. Azóta észrevettem törött a váz,váltójával ürst lehetetlen megtalálni és nagyon szar a váltója. + kiégett a biztosítékom 15-ös, tettem bele másikat akkor megy az elektronika de a motor öninditózással most se indul be! Mit csináljak?