Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyrészét, eladta már... Plexit azt a szaunától is lehet rendelni (bár nekünk 2-3hétbe telt mire lejött:S)...
Igazán nincsmit !
mentem egy kört és meg javult hidegen is pöcc-röff
Nem tud valki polini tuningot mitora? henger szett, főtegely, hajtókar ?
hy! kérdezd meg elvileg lenni kéne plexinek meg spirálnak is itt
Sziasztok azt szeretném kérdzeni kinek van kereklűmpás mitohoz plexije és fordulatszámmérő spirálja?:D üdv KJ.
valaki az ülés alatt fotozza már le lécci a kábeleket az aksinál h mi hova megy
hy
tegnap haza hoztam én a mitomat le veszük a futoról mondom beinditom nyomom a gombot semmi 6szor le veszem rá rako ma gyujtást semmi mondom szopd meg anyád vissaz rakom a tükröt le veszem az ülést 2 kábel szabadon lóg nem ugyan oan a csatlakozoja az aksinál sehova nem lehet őket dugni ( egyik az kék)mondom ez leht nem jo igy rá rakom a gyujtást inditozok csak krákog na mondom ez fasza
maradt a betolás szerencse h domb tetön lakunk amugy 1,5 méter után indult nem tom mi lesz hétfön viszem eredetiség vizsgálatra utána meg biztositást meg csinálni meg átirni
jah : 2 komplet idom szett van hozzá 1iknek azért van apro hiányoságai de legalább van azt mondta a srác h az idom szetet ami pályára van azt tőled vette mitogeri
Hello!
Köszi szerintem az a hely amit mondtál debrecentől kicsit messze lehet Újfehértón van valmi csávó aki állítólag jól dolgozik. Én azt hittem hogy felesztergálják a felületet és kap egy számmal nagyobb tűgörgőt..nah ezt nem akartam mert akkor elveszítené az anyag a keménységét stb, stb... de már mondták egy páran h perselyes szal akkor tényleg fel újítás lesz.....mégegyszer thx
üdv.: Laci
nekem is a relé a rossz
hi!
hát amit én tudok ajánlani az az hogy felújítasd.. most hiába veszel használtat zsakbamacska valamilyen szinten újról nem tudom h van-e mennyibe kerül.. de ha felújítatod hajtókar stb stb... 20500volt egy hajtókar amikor én vettem tavaly.. és 2e ért préselték össze asszem vagy úgy körül jah és +tűgörgő.. én azóta mentem vele asszem 4000km-t utánna dugócsere és még egy ezred milit se kotyogott.. szal én merem ajánlani bár attól függ hogy hol csináltatod.. hát nem tudom merre laksz de székkutason van egy csávó valami nem tudom hányszoros esztergályos bajnok(volt egy csomó oklevél ilyesmi kirakva) nagyon érti a dolgát megfizethető is ha érdekel esetleg telszámot tudok szerezni...
Nekem is ez volt az önindítóval, csak kattant, és utána semmi. Megkotyogtattam a relét, azóta jó. Próbáld meg hátha neked is az a szar!
Nézd át a kábelezést ami a motor ball oldalán az idom alatt megy elöre!Azok közül valamelyik nem érintkezik rendesen!De sztem a test kábel lessz az aminek egy ilyen kék szinü csatlakozója van
gyárilag ott az idom alatt az elég hülyén van meg oldva és az szokaott játszani általába!
Nekem is volt már ilyen és az a csatlakozó volt meg repedve és már nem is érintkezett rendesen!
De azzal pár percet kell várni (kb 5) nem egyből fog az működni!
levan, szar az aksi ujjat kell veni de rákötöttük ien feszültség állítható bikázó cuccra és akkor se ment csak kattogott..:(
mitóba főtegely kellene! milyen lehetőségek vannak, felújítás vagy új főtegnely? segítsetek lécci és egy henger is érdekelne
dennym én holnap felhívlak
Köszi a gyors választ, felvettem a kapcsolatot vele.

Üdv
Szia!

Küldj e-mailen vagy sms-ben egy telefonszámot, felhívlak holnap és minden kérdésedre válaszolok. Fogjuk rá, hogy egy kicsit hirtelen ötlet, hogy eladom a motort, és most nem vagyok teljesen képben a mito árakkal. De utána nézek!

Azt hiszem luxus, hogy két motorom legyen, főleg hogy a cibrin még rendszám sincs.. meg Akrapovic sem. Szóval úgy döntöttem megy a Mito.. sajnálom azért

Küldj vhogy egy számot és csöröglek holnap, Ok?
125ös!mé ne lenne vezethető?
CSá én is most készülök 125-ös motor venni és engem érdekelne a mito! CSak ha elfogadható áron van!
Amugy mennyi lenne az ára?
ÉS ha jól látom rendszámos ÉS A1 jogsival vezethető?
Köszönöm, szólok, ha aktuális lesz a dolog!
Sziasztok!

Az adatlapomon lévő 99es Mito Evo eladó lenne. Nem érdekel valakit esetleg?

Még összekell tennem (tetetnem ), mert volt olyan galád és gyakorlatilag kibekkelte az egész tavalyi szezont. Na meg idén se ment még, csak két napot, mert kifúrta egy RR a helyéről. Na de mindegy.. a lényeg, hogy egy újranicasilozott henger, dugattyú, tömítések, egy újratömített és olajcserélt első futómű vár még beépítésre. Teljes olajcserét, fémfékcsöveket, Ferodo szinter betéteket (ajándékba mellé van mégegy szett Vesrah betétpárom), MRA sötétített plexit, új 0 km-es Varta akksit már megkapta. Az más kérdés, hogymég nem élveztem az előnyeit, dehát volt más hál isten.

Hitelt, biztosítást, bármit tudok intézni tök ingyen, gyorsan, fájdalommentesen (lévén motoros boltban dolgozom). Ajándékok, de inkább kedvezmények (olaj, ruházat, stb.) elképzelhetőek.

Egyelőre ennyit, oldalakat tudnék írni a motorról, de nem ez a célom. Ha valakit érdekelne a dolog, az ár, akkor kereshet ezeken a számokon: 20/399-8694, ill. 70/544-8635
vagy ezeken az -email címeken: denes@karasna.hu, dennym@citromail.hu

Széles utat!
Molnár Dénes, alias DennyM
Őt vedd fel MSN-re. Ő tud neked csinálni matricákat !
vpdiesel@freemail.hu