Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm szépen a linket! Látom azért itt hozzáértő emberek vannak, legyetek szívesek világosítsatok fel pár dologban! Tehát a gépezet egy 125ös mito evo 2 vagy mi a franc, 6 sebességes 2004-es gyártású. Első tulajdonostól való 8600 km van benne. A kompresszió megszökött belőle, valószínűnek tartjuk hogy amikor beindult eldugította az ezeréves benzin ami állt benne és kenés nélkül futott a dugó, a gyertya is lecsöppent.
Az első kérdés: Milyen henger van ezen a csodán? ( Több mint valószínű hogy teljesen gyári) Nicasilos? Nem nicasilos? Alu egyáltalán? Ma esünk neki, ma derül ki hogy mi is történt valójában!
Üdv
A kép lemaradt
Gyári csak nem 1es Mito ra Ez egy evo dob sőt a rezó is mert annak a hátsólábtartónak nem ugy kéne állnia eredetileg Anno az enyémre is Evo rendszert tettem de Én cseréltem hozzá a hátsó lábtartókat is.Amugy amit felajánlott az is gyári dob.
http://www.egumotors.hu/4413-t...
A hengert meg nem biztos, hogy cserélni kell. Egy jó hónolás és mehet bele az új dugó és gyűrű, olyan lesz mint az új. Ha patikára akarjátok csinálni a motort, nem biztos, hogy már eleinte ki kell költekezni, mert úgyis lesz váratlan kiadás.
40x52x10,5 a szimering mérete, Gerlex azthiszem, pl itt pesten a szimeringshopnál aki gyárt belevalót.
Helló! Az egyik barátomnak sikerült ma beszerezni egy 2004es gyártású mito-t de kicsit gondban vagyunk az alkatrész ellátással!
Első teleszkópszár szimeringeket kerestünk, de sehol sem találtunk, esetleg tudja valaki hogy merre kellene keresni? Sajnos a motorban nincs túl sok kompresszió, és az előéletéről sem tudunk sokat, de patika állapotra szeretnénk felújítani ezért ha esetlege szükség volna hengerre valahonnan belehet szerezni egy új, vagy újszerű hengert?!
Üdv
Szerintem a gyertya lesz a ludas kezd azzal, feltéve ha biztos vagy benne hogy kap anyagot. Azt látod a gyertyán ha kiveszed.
nincs valakinek valami tippje hogy mi a kehe a karbimnak? ma menet közben egyszer csak elkezdett dadogni a motor, majd mikor behúztam a kuplungot leállt és nem indult egy darabig... vártam egy kicsit aztán beindult és nemsokkal később eljátszotta ugyanezt! dugulásra nem gyanakodnék mert nemrég lett ultrahangozva :/ ha valaki tudna adni valami támpontot hogy merre tapogatózzak azt megköszönném!
Nem mind1, mert gyári cagiva dob van rajta,
Elég sokat kerestem. Gondolom megosztom veletek. Sokszor nagyon jó dolog egy manual!

CAGIVA MITO EVO SERVICE MANUAL!

nem is kéne bontanod. Ha úgyis eladod nem mindegy milyen dob van rajta? Na mind1...
Festett.
http://www.gerecsemotor.hu/kap... velük vedd fel a kapcsolatot! A Mitoba én is tőlük vettem kuplungot és lengővilla tengelyt. Korrektek és nem drágák. Nekik lehet van C9 bontott alkatrészük.
Hello gyárilag van ilyen szín ? vagy festett?
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Cagiva Cruiser 125-öst és lenne néhány kérdésem vele kapcsolatban,ha valaki ismeri a típust és esetleg segítene!
-szeretnék kapcsolási rajzot szerezni,de a neten eddig még nem találtam,merre érdemes keresni?
-azt olvastam,hogy a blokk megegyezik a C9 Frecciával,esetleg még másik modellével is?
-olcsó alkatrészlelőhelyek?ugyanis a kuplungkosár egyik rugótartója le volt törve(az eladó "elfelejtette" megemlíteni),csúszott a kuplung mikor megvettem.Ideiglenesen megoldottam,de kéne egy új/bontott k.kosár+lamellák.
-a blokkban/váltóban levő csapágyak,tűgörgők,szimmeringek mérete és darabszáma érdekelne,felújítás előtt be szeretném szerezni mindet.
160-as polini henger eladó power nyelvel,henger fejjel 40 ezerért.
Eladóóóóó

Mito evo 2
Hali!
Dobnál egy E-mailt?
nem bontom...
Engem a végdob érdekel. Adok érte sérülésmentes gyári Evo alu dobot.
Sziasztok!Ha valakit érdekel,eladó a Mito-m.1991-es,125 ccm.Érd:06306824456-on lehet az összes eredeti papirja meg van.
Sziasztok. Megmaradt a mitom eleje. Eladó bontva is.
Hali!
Írj erre a címre van pár cucc még:
mitozozi@citromail.hu
sziaztok 1992 es mitohoz keresek pár alkatrészt
szivocsonk (34 delorto karbi) ,
plexi,
hátso lámpa kompletten,
kuplung lamella köteg, kinyomoszerkezet
a fejidom vaskerete csatlakozik a vázhoz oda a kis stiftet.
fejidom és az also idom közti idom mindkét oldalra ezek lennének amit keresek . aki tud bármit az irjon e- mailt :santa09@freemail.hu
vagy facebook : sánta norbert _(gyál)
köszi kaptam 20-40-7est de vettem 1 komplett szimering szettet SKF holnap kicserélem az a baj, hogy kosárba vettem a motort és úgy raktam össze a karbi egy 37es delortó és az úszót több féle képen lehet összerakni szóval lehet, hogy azt rontottam el hogy szarul raktam össze. A tűszelep zár rendesen