Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Eladó a paripa:
http://www.kepesmotor.hu/cagiv...
Nem árulok zsákbamacskát, nem azért adom el mert szar, hanem mert nagyobbat szeretnék venni.
valakinek nincs esetleg eladó kuplung első-hátsó nyomólapja vagy komplett kuplung? fontos lenne!
Nekem is ugyanez a gond.... :/
Hello. Ez a motor lesz szétszedve. Dugattyún és hajtókaron kivül minden tökéletes állapotban. Skype: neodejan és email: dejanvujevity@gmail.com ha kell valakinek valami jelentkezzen.
Hali!
Eladó a mito-m, 1992-es Mito1. Műszaki 2014.04.11-ig érvényes. 1 dugó kell bele, mert belevert a power nyelv a dugóba, hengerben új hüvely van.
Én nem szándékozok vele már foglalkozni, mert van nagyobb motorom.
Ha érdekel valakit írjon a streetfighter90@citromail.hu email címre.
2009-ben már nem gyártottak Evo-t. 2008-tól SP525-ös volt.
Van eladó powerem kompletten. :)
Nézzél testet csatlakozókat, gyujtáskapcsolót ( az is van eladó ha kell vagy komplett elektronika).
Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem!

Adott egy Cagiva Mito EVO II. (2009)

Szétszedtem a vázat polírozni...
Szétszedés előtt a power letesztelt, tökéletesen működött.
Összerakás után. a Power le sem tesztel és a power motorig nem jut el áram!

Hol keressem a problémát? esetleg egy kapcsolási rajzot.

Válaszokat ,segítséget előre is köszönöm!

Nekem a vájat elhelyezkedése és a végpont között van pont félúton a csavar feje. Így tökéletesen működik!
Van az alaplapon középen a vájatban egy vonal. Az lenne a null pont, ettől egy picit forgásirány szerint jobbra kellene eltolni. Tényleg egy hangyafasznyit. Ha fordulaton így nem oké, detonál talán(nem valoszinü), akkor még egy picit el kell tolni.
Sziasztok valakinek valami c9-hez? van power kezelőszervek idomszett bár az elég rongyos , ülésem is van első hátsó kerekek első teló felújítva új szimmeringel új olajjal 0km-es , műszercsoportok ilyenek vannak
Valaki meg tudná mondani,hogy evo2-n a gyújtást hogy kell pontosan belőni?Vagy hová kell állítani az alaplapot?Van valami jel?Vagy mi alapján?
EVO 2 henger + hengerfej valakinek?
Apróhirdetéseim között ..
Km/h spirál uj king 3700, nekem van egy 30 km használtam 2000 huf, csiga is van hozzá 3000 huf.
11.000 huf, működik igen, 2 csatlakozo 4 csavar fogja fel.
Sziasztok!Mito km óra spirál,és karbihoz gumi amire karbit felfogatod milyen árba lenne?Sajnos enyém nagyon repedezet már köszi válaszokat
Gyulavar!
érdeklődni szeretnék hogy a power jó lehet-e freccia c10-hez. Illetve működik-e és milyen árban adnád. Köszönöm :)
Egy mito 2 höz kéne, fordított villáshoz. Itt a képen látszik.
igen köszi (gyulavar) ez amit kerestem, írtam e-mailt!
Van gyujtas kapcsolóm evo rol. Szét tudod szedni igy a kulcs a sajátod mehet hozzá.
Evo forditott teló. Pontosan milyenhez kéne mert nem tudom bocsi.
Értem Köszönöm a választ "végre valaki irt":P akor gyujtáskapcsoló a ludas :/
Azt figyelj már az a 30 as tengely pontosan milyen mitoból van? evo? vagy 1 es 2es mito?
Szerintem a CDI-nek ehhez nem lehet köze, máshol keresd a hibát.
Sziasztok . Valakinek eladó 34 es karbi ?:D venném :D