Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igaz.A dellorto fúvókák átmérőre vannak megadva,amég amikuni fúvókák átfolyásra.
Kérdi a hajón a kapitány a matróztól:
- Mennyi?
- 15.
- Mi 15?
- Mi mennyi?

Szóval ne keverjük össze az átfolyási értéket, és az átmérőt! Az utóbbival könnyebb dolgozni fejben, de igazából az átfolyás az ami a lényeg.
Nem jársz Békéscsaba fele? Közelebb lenne nekem.
330? Az még egy 250 is sok majdnem :D
Az enyémbe 190 volt de kicsit sok volt, igaz dellorto vhsb volt.
Heló!
Lenne egy olyan kérdésem hogy használ-e valaki Mikuni TM35-ös karbit?Ha igen akkor kb. mekkora alapjárati és főfúvóka van benne,amivel működik.Én úgy tudom hogy elvileg gyárilag 330-as főfúvóka van előírva.
Sarkad!
Igen. Melyik város?
akkor el is tudnál érte jönni:)
Én is békés megyei vagyok.
mondtam h küld el az adataidat,elutalom és jöhet a csomag.Fontos lenne azért sürgetem.Megkaptad a címem?
Békés megyében.mindentől távol:S
Bocsi de nem kaptam semmit!
Hello. Nekem nincs sajna csak ismerosnek de átbaszott
Így nem segítek neki eladni. De keresd jakab mátyást gadoros facebookon.
Kicsi. Azt mondják dinamikusabb. Nekem le volt ezelőtt áttételezve, 14-43-al dinamikusan megy a motor.
Kezdésnek gyertya-gyertyakábel-gyertyapipa csere.
köszi a segítséget
Olvasgattam hogy páran használják 14-43-as áttétellel a motorjukat, ugye a gyári 14-41. Megéri hátra 2 foggal nagyobbat tenni? Mármint valamelyest érezhető a gyorsulásban egy kis változás vagy halott faszán borogatás?
gyertya, pipa, kábel, trafó! ha most vetted a motort akkor a helyedben cserélnék gyertyát, pipát és kábelt (jó a BR9EG!), ha ezek után is produkálja akkor valószínű hogy a trafó lesz a köcsög
Merre laksz? Mert kell.
Ja és azt elfelejtettem leirni hogy dadogás után nem is megy tovább és amikor kicsit visszaengedem a gázt akkor meg nagyon durrog.
Hali
Az lenne a problémám ,hogy az evo 2 es mitom 5000-6000 es fordulatnál bedadog van amikor viszi a 150km\h-t és 9000-10000 körül csinálja ugyanezt szóval mindig változó.Megnéztem és br9eg gyertya van benne és ahogy olvastam br10eg vel szokták használni.Nemhiszem ,hogy csak ez lenne a gond bár nagyon örőlnék neki :D.Akinek volt már hasonló gondja és tudja ,hogy mi lehet az kérem segítsen nekem ezügyben.Előre is köszi
na mi lesz ebből a vételből?írtam már egy csomót csak nem nagyon jön válasz:S
Kell?
Csáó. Megnézted, hogy az a blokk felfogató amiről beszéltünk megvan-e?
képes dokumentációra kíváncsi lennék :D majd teszek fel én is képet arról, hogy milyen szépen magába kalapálta a dugó az alsó tűgörgő darabjait még tavaly!