Heló!
Lenne egy olyan kérdésem hogy használ-e valaki Mikuni TM35-ös karbit?Ha igen akkor kb. mekkora alapjárati és főfúvóka van benne,amivel működik.Én úgy tudom hogy elvileg gyárilag 330-as főfúvóka van előírva.
Olvasgattam hogy páran használják 14-43-as áttétellel a motorjukat, ugye a gyári 14-41. Megéri hátra 2 foggal nagyobbat tenni? Mármint valamelyest érezhető a gyorsulásban egy kis változás vagy halott faszán borogatás?
gyertya, pipa, kábel, trafó! ha most vetted a motort akkor a helyedben cserélnék gyertyát, pipát és kábelt (jó a BR9EG!), ha ezek után is produkálja akkor valószínű hogy a trafó lesz a köcsög
Hali
Az lenne a problémám ,hogy az evo 2 es mitom 5000-6000 es fordulatnál bedadog van amikor viszi a 150km\h-t és 9000-10000 körül csinálja ugyanezt szóval mindig változó.Megnéztem és br9eg gyertya van benne és ahogy olvastam br10eg vel szokták használni.Nemhiszem ,hogy csak ez lenne a gond bár nagyon örőlnék neki :D.Akinek volt már hasonló gondja és tudja ,hogy mi lehet az kérem segítsen nekem ezügyben.Előre is köszi
képes dokumentációra kíváncsi lennék :D majd teszek fel én is képet arról, hogy milyen szépen magába kalapálta a dugó az alsó tűgörgő darabjait még tavaly!
- Mennyi?
- 15.
- Mi 15?
- Mi mennyi?
Szóval ne keverjük össze az átfolyási értéket, és az átmérőt! Az utóbbival könnyebb dolgozni fejben, de igazából az átfolyás az ami a lényeg.
Az enyémbe 190 volt de kicsit sok volt, igaz dellorto vhsb volt.
Lenne egy olyan kérdésem hogy használ-e valaki Mikuni TM35-ös karbit?Ha igen akkor kb. mekkora alapjárati és főfúvóka van benne,amivel működik.Én úgy tudom hogy elvileg gyárilag 330-as főfúvóka van előírva.
Így nem segítek neki eladni. De keresd jakab mátyást gadoros facebookon.
Az lenne a problémám ,hogy az evo 2 es mitom 5000-6000 es fordulatnál bedadog van amikor viszi a 150km\h-t és 9000-10000 körül csinálja ugyanezt szóval mindig változó.Megnéztem és br9eg gyertya van benne és ahogy olvastam br10eg vel szokták használni.Nemhiszem ,hogy csak ez lenne a gond bár nagyon örőlnék neki :D.Akinek volt már hasonló gondja és tudja ,hogy mi lehet az kérem segítsen nekem ezügyben.Előre is köszi