Tényleg ne haragudj, nem megbántani akartalak. Azt gondoltam, hogy mindkettő rossz válasz. De másik szemszögből, akárhogy nézem nem látom hogy jó lenne.
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy a Mitonak az első telójáról (marzocchi fordított) az alsó "csizma" rész leszedhető-e külön? Ereszt a teleszkópom, mert fel van kopva a króm szár, mito teleszkópból nincs túl sok, akinek meg van az horror áron adja, RS teleszkópból meg rengeteg van, és egyébként ugyan az, kivéve az alsó részét, mert más a tengely, ezért ha le lehetne szedni akkor vennék egy RS teleszkópot és átszerelném a mito alsó részét.
Előre is köszönöm!
Milyen 2 rossz válasz okostojás? Azt a tengelyt fordítja vissza ami kiemeli a kuplungot amit húzol a bowdennel.Az Én hozzászólásaimra hanyagolhatod a tudálékos válaszaid.Igencsak hamarabb láttam ilyen rugót mint Te...
Nekem van 4db eladó JÓ főtengelyem, ami jó állapotú is. Dugattyú milyen méretű kell?
Főtengely ára : 18,000ft.
Képeket tudok mailban küldeni, ha komolyan érdekelhet..
Semmi gond srácok!
A kuplung kar (a dekniben ami van) ez fordítja tényleg vissza(kapufa) de a deknin belülről. A tengelyen van alul rajta, amit húzol a kuplungbovdennel.
Hát én is inkább megjavítom az enyém és úgy adom el. Nincs szívem szétszedni :( Tehát ha van valakinek egy dugattyúja gyűrűvel és egy hajtókar akkor szívesen megveszem. Irjon akinek van. Üdv
Sziasztok! Cagiva Freccia C9-esről van eladó gyújtás alaplapom,lendkerékkel,cdi-m,és trafóm.
Megvettem,de közben kiderült hogy nem gyújtás baj volt,ezért nem is építettem be.
nekem is volt ilyen,a csatlakozásokat nézd meg hogy nincs e elöregedve a kábel,nem e tört meg,vagy az összedugós csatlakozónál nem e lazul meg annyira hogy megszakadjon ott az áramkör.Én megigazgattam és egyből jó lett!
Előre is köszönöm!
Ricsi vagyok Egerből érdeklődnék hogy fel adtad e már az ülést.
Főtengely ára : 18,000ft.
Képeket tudok mailban küldeni, ha komolyan érdekelhet..
Semmi gond srácok!
A kuplung kar (a dekniben ami van) ez fordítja tényleg vissza(kapufa) de a deknin belülről. A tengelyen van alul rajta, amit húzol a kuplungbovdennel.
http://aprod.hu/hirdetes/v-for...
Megvettem,de közben kiderült hogy nem gyújtás baj volt,ezért nem is építettem be.