Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha 100% hogy jól működik akkor adok érte 4ezret
Mito evo 2004 van mennyit szénsz rá?
Tudtommal teljesen egyezik, és RS-ét is szét lehet szedni, de mindegy, ez csak a második opció, hátha találok mitoét :)
RS telóját nem ismerem. De a Mito-ét szét lehet szedni. Szerintem az RS-ét is, de hogy 100%-ban egyezik-e a szár arra nem mernék mérget venni...
És szerinted akkor minden gond nélkül megoldható az amit írtam? RS-nek is ugyan úgy lehet a felfogatása?
le lehet szedni.
Hali Mindenki!Nincs véletlenül eladó ford. szám mérője valakinek?
Tényleg ne haragudj, nem megbántani akartalak. Azt gondoltam, hogy mindkettő rossz válasz. De másik szemszögből, akárhogy nézem nem látom hogy jó lenne.
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy a Mitonak az első telójáról (marzocchi fordított) az alsó "csizma" rész leszedhető-e külön? Ereszt a teleszkópom, mert fel van kopva a króm szár, mito teleszkópból nincs túl sok, akinek meg van az horror áron adja, RS teleszkópból meg rengeteg van, és egyébként ugyan az, kivéve az alsó részét, mert más a tengely, ezért ha le lehetne szedni akkor vennék egy RS teleszkópot és átszerelném a mito alsó részét.
Előre is köszönöm!
ok köszi
Szia. Igen! Ha holnap nem kapnád meg elküldöm üzenetben a szelvényt!
Szia .
Ricsi vagyok Egerből érdeklődnék hogy fel adtad e már az ülést.
Mito evo km/h csiga eladó 4000 huf posta megoldható.
Milyen 2 rossz válasz okostojás? Azt a tengelyt fordítja vissza ami kiemeli a kuplungot amit húzol a bowdennel.Az Én hozzászólásaimra hanyagolhatod a tudálékos válaszaid.Igencsak hamarabb láttam ilyen rugót mint Te...
Nekem van 4db eladó JÓ főtengelyem, ami jó állapotú is. Dugattyú milyen méretű kell?
Főtengely ára : 18,000ft.
Képeket tudok mailban küldeni, ha komolyan érdekelhet..
milyen vastag lapok vannak rajta ?
2 rossz válasz :D

Semmi gond srácok!
A kuplung kar (a dekniben ami van) ez fordítja tényleg vissza(kapufa) de a deknin belülről. A tengelyen van alul rajta, amit húzol a kuplungbovdennel.
Ez a kuplungrudazat visszafordító rugója amihez a bowdencsatlakozik.
Szerintem a kuplungkar tövénél (a blokkon kívül).
Levettem a kuplung deknit és kiesett ez a rugó, hol lehetett?
Eladó V-Force Membrán 29990 Ft Motoromból megmaradt vegyed vigyed!
http://aprod.hu/hirdetes/v-for...
Hát én is inkább megjavítom az enyém és úgy adom el. Nincs szívem szétszedni :( Tehát ha van valakinek egy dugattyúja gyűrűvel és egy hajtókar akkor szívesen megveszem. Irjon akinek van. Üdv
Helo. Meg tudnád adni az e-mail címed?
Sziasztok! Cagiva Freccia C9-esről van eladó gyújtás alaplapom,lendkerékkel,cdi-m,és trafóm.
Megvettem,de közben kiderült hogy nem gyújtás baj volt,ezért nem is építettem be.
nekem is volt ilyen,a csatlakozásokat nézd meg hogy nincs e elöregedve a kábel,nem e tört meg,vagy az összedugós csatlakozónál nem e lazul meg annyira hogy megszakadjon ott az áramkör.Én megigazgattam és egyből jó lett!