Egyébként 110/70-est használtan nem igazán fogsz találni jót szerintem, legalábbis elég ritka, 120-asból meg nagyon sok van, szinte minden nagyobb gépen akkora a gyári, én 120-ast használok már régóta, nincs vele gond.
Van egy 120/70 r17-es (Pirelli Angel ST) elsőm és egy 150/60 r17-es (Continental contiforce sm) hátsóm, mindkettő kicsit kopottas de még kopásjelző felett vannak, viszont olcsón adom, ha érdekel :) Az első 2009-es, a hátsó azthiszem 2007-es.
Sziasztok! Széthúztam a blokkot és 2db tűgörgőnél is ugyan ezt tapasztaltam. A képen látható görgőn is van egy helyen ilyen törés (?), de belül meg sehol nem látni máshol, és nekem túl szabályosnak tűnik, és arra gondolok hogy gyárilag olyan, ez lehetséges? Esetleg a hőtágulásra gondoltam, hogy az miatt van az a kis bevágás a görgőbe. Mivel 2-ben is ugyan így, ugyan ilyen, ezért gondolok erre.
Ha minden sarkon lehetne kapni és a kiszedése se lenne annyira komplikált (zsákfuratban van), akkor gondolkozás nélkül kicserélném, de így hogy bajos a dolog nem akarom saját magam szivatni, ha nincs semmi baja.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Gyulavár!Te vedd meg MITO egyesemet:) Rakd átt a cuccot,és már mehetsz is vele papírjai 1998-as hiába egyes igy vettem igy van nevemem .A törzskönyvébe is ez gyártási év.Na egye fene dobok rá 2év vizsgát,és csinálsz belőle evót:)Tudom választ kösz,de nem!:)
Sziasztok!
Mito 2-es első kerék csapágy méreteit nem tudja valaki?
Illetve ugyan ehhez első sárvédő felfogatókkal eladó valakinek?
Másik, Mito 1-2 kerékagy méretei megegyeznek? 1-esbe akarom beletenni a 2-es elejét.
Sima első teleszkóp alsó-fölső villahíddal, tengellyel, km/h csigával és sárvédővel eladó, teleszkóp nem folyik, rozsda sincs rajta, másfél éves olaj van benne.
És lenne még egy eladó váz is papírok nélkül. Ha valakinek kell egybe akkor nem bontom meg.
Sziasztok újra mito vásárlás előtt állok ez a ki szemeltem: http://www.hasznaltauto.hu/motor/cagiva/cagiva_mito_8p-7783848 valakinek ismerős motor? tud valaki valamit róla? elég messze van tőlem potyára nem akarok 3 órát kocsikázni
Eladnam mito evo 2007 pályamotoromat, forgalomba helyezhető! Dede 2T racing versenyhengerszett, vertex tm racing dugattyú, petku racing exhaust saválló rendszer, új sava mc50 m racer gumik, újra fújt felnik, 60 km futott pályán nem volt még. Nagyon erős. igol verseny,olaj a blokkba és üzemanyagba 33 keverék. Igény esetén köridőmérö és gumimelegítő jár hozzá. (oldalidom is megvan)
Eladó/ csere rendszámosra.
köszönöm akkor valószínű hogy az marad a 120 as
az a baj kopottas van nekem is