Eladó faridom Mitora, ülés(csak sofőr), és hátsó lámpa (átalakítva LED világításúra)
Sem az idom sem a lámpa nincs törve se repedve!
Külön is eladó, egyben kedvezményes ár.
Érdeklődni e-mailben: 9boros2@gmail.com
Postázom, személyes átvétel lehetséges Győrben.
Nagyon rosszul gondolod, ha azt gondolod hogy egy 2ütemű motor a kipufogó oldalon tud falsh-ot szívni ! Szívó oldalon, vagy a szimeringeknél, esetleg blokkfelek közti tömítésnél keresgélj :) (esetleg szívócsonk, membránház alatti tömítés, vagy a membránház és a szívócsonk közti tömítés..)
Csak a power és a henger közé. A két powerház fele között nincs tömítés, mert ha lenne, elforognának a házban a tűgörgős csapágyak is . Gondolj csak bele :)
Sziasztok!A mitot kiprobáltam sajnos lehet farsot szív.A kérdés powernél hány tömités kell?Tudom henger power közé kell,de powefedelére is kell mielött négy csavart beletennéd?
Én is így gondoltam.
2 kis csavar rajta maradt a fogaskeréken. a fő nagy csavar alatt van még vmi rögzítő azt meg rendesen letolta magáról mintha kitolt volna vmit.
Köszönöm a tippet lehet nekiállok és megcsinálom magamnak.
Gyári rögzítés NEM engedheti el az első lánckereket (biztosító alátét, 2 kis csavar, ezek összekötve mondjuk dróttal +még a nagy anya) Cserélj szimeringet, ha nem a blokköntvény van eltörve...
Vettem pár hete egy mitot gazdája azt mondta h nemrég vett blokkot bele és azon hengerszettet cserélt. Összerakta kipróbáltam fasza de dadogott a fönti tartományba azt mondta h karbi beállítás... elhoztam.
Itthon mentem vele kb 3 kilométert és el szált az első fogaskerék, azt gondoltam szarul rakta rá. Ráraktam egy másikat úgy ahogy kell, és ez is le szált róla ez megvan de a blokk elengedte az olajat a tengelynél...
Mi lehet a probléma? Esetleg kunszentmiklós környékén olcsó és jó motorszerelőt tud-e valaki?
Vége gyárilag NAGYJÁBÓL 170 (folytatlanul), jól gyorsul, futóműve is tűrhető, 125-ösök között nagyon jó. 4.5-7.5 liter fogyasztás. Alkatrész minden van, max ha valami nagyon ritka dolog kell ebay-en találsz. Ha jót fogsz ki, szerethető jó motor :D
Használt motor vásárlásakor nem a motort vesszük meg, hanem ÁLLAPOTOT. Ha gondatlan volt a mostani vagy a mostani előtti gazdája, akkor végig sz**ni fogsz vele. Ha viszont gondos gazdája volt, és mindent cserélt időben, akkor egy nagyon jó motort fogsz megismerni. EVO 2 nem igazán szokott elromlani, mert nem túl öreg még a moci, és kevés a kókányolt belőle...
Alkatrész ellátás... Idomok nagyon drágák hozzá , motorikus alkatrészek viszont nagy részben egyeznek az elődökkel , ergo viszonylag olcsón beszerezhető ha valami komolyabb cucc elromlana benne.
Üdv.! Afelől szeretnék érdeklődni hogy az Evo 2 nek milyen a menet teljesítménye az alkatrész el látottsága es hogy akinek már volt ilyen gépe milyen tapasztalatai voltak.
Egy hirdetésben olvastam, hogy Cagiva Mito 50 EBE blokkal. Mito kaszni volt az tuti. Viszont furcsának találtam az EBE blokkot. Az a Derbi GPR-ben van ami a Prima idomos.
50-es Mito nem létezik. Cagiva Prima-nak hívják az 50-est, amiben Cagiva blokk van. Később egy az egybe átvette a Derbi a vázat, csak a saját blokkjukat tették bele.
Sem az idom sem a lámpa nincs törve se repedve!
Külön is eladó, egyben kedvezményes ár.
Érdeklődni e-mailben: 9boros2@gmail.com
Postázom, személyes átvétel lehetséges Győrben.
2 kis csavar rajta maradt a fogaskeréken. a fő nagy csavar alatt van még vmi rögzítő azt meg rendesen letolta magáról mintha kitolt volna vmit.
Köszönöm a tippet lehet nekiállok és megcsinálom magamnak.
Itthon mentem vele kb 3 kilométert és el szált az első fogaskerék, azt gondoltam szarul rakta rá. Ráraktam egy másikat úgy ahogy kell, és ez is le szált róla ez megvan de a blokk elengedte az olajat a tengelynél...
Mi lehet a probléma? Esetleg kunszentmiklós környékén olcsó és jó motorszerelőt tud-e valaki?
Alkatrész ellátás... Idomok nagyon drágák hozzá , motorikus alkatrészek viszont nagy részben egyeznek az elődökkel , ergo viszonylag olcsón beszerezhető ha valami komolyabb cucc elromlana benne.
Valakinek elfekvőben Evo Víz-olaj tartály? fontos lenne! köszönöm!
Egy hirdetésben olvastam, hogy Cagiva Mito 50 EBE blokkal. Mito kaszni volt az tuti. Viszont furcsának találtam az EBE blokkot. Az a Derbi GPR-ben van ami a Prima idomos.
Még egyszer köszi.