Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok! nincs valakinek 2006 os mito blokkhoz 160 as hengere? vagy honnan tudnek venni?
Sajnos minden elkelt egyben.
Megvenném a hátsólámpát, győrben.
Eladó faridom Mitora, ülés(csak sofőr), és hátsó lámpa (átalakítva LED világításúra)
Sem az idom sem a lámpa nincs törve se repedve!
Külön is eladó, egyben kedvezményes ár.

Érdeklődni e-mailben: 9boros2@gmail.com
Postázom, személyes átvétel lehetséges Győrben.
Sziasztok! Tudnátok segíteni hogy, hogyan kell beállítanom a kuplungot? Előre is köszönöm!
Ha megvan még a matrica akkor érdekelne de csak a cagiva felirat,mert super city re kell..
Azért csak nézd meg a membránház és a henger közötti tömítést. Szedd le a membránházat :)
Valakinek Evo Víztartály?
Mr Mito!Köszi segitségedet megnézem menbránnal mincs-e gond blokk széthuzva nem volt két tömités csere megvolt blokkban fötengelynél.
Mr Mito!Köszi segitségedet megnézem menbránnal mincs-e gond blokk széthuzva nem volt két tömités csere megvolt blokkban fötengelynél.
Nagyon rosszul gondolod, ha azt gondolod hogy egy 2ütemű motor a kipufogó oldalon tud falsh-ot szívni ! Szívó oldalon, vagy a szimeringeknél, esetleg blokkfelek közti tömítésnél keresgélj :) (esetleg szívócsonk, membránház alatti tömítés, vagy a membránház és a szívócsonk közti tömítés..)
Csak a power és a henger közé. A két powerház fele között nincs tömítés, mert ha lenne, elforognának a házban a tűgörgős csapágyak is . Gondolj csak bele :)
Sziasztok!A Mito powerjához hova megy tömités egy henger power közé,de fedelére is kell?Arra értem mielött beletekered 4 csavart?Köszi a választ
Sziasztok!A mitot kiprobáltam sajnos lehet farsot szív.A kérdés powernél hány tömités kell?Tudom henger power közé kell,de powefedelére is kell mielött négy csavart beletennéd?
Én is így gondoltam.
2 kis csavar rajta maradt a fogaskeréken. a fő nagy csavar alatt van még vmi rögzítő azt meg rendesen letolta magáról mintha kitolt volna vmit.
Köszönöm a tippet lehet nekiállok és megcsinálom magamnak.
Gyári rögzítés NEM engedheti el az első lánckereket (biztosító alátét, 2 kis csavar, ezek összekötve mondjuk dróttal +még a nagy anya) Cserélj szimeringet, ha nem a blokköntvény van eltörve...
Vettem pár hete egy mitot gazdája azt mondta h nemrég vett blokkot bele és azon hengerszettet cserélt. Összerakta kipróbáltam fasza de dadogott a fönti tartományba azt mondta h karbi beállítás... elhoztam.
Itthon mentem vele kb 3 kilométert és el szált az első fogaskerék, azt gondoltam szarul rakta rá. Ráraktam egy másikat úgy ahogy kell, és ez is le szált róla ez megvan de a blokk elengedte az olajat a tengelynél...
Mi lehet a probléma? Esetleg kunszentmiklós környékén olcsó és jó motorszerelőt tud-e valaki?
Vége gyárilag NAGYJÁBÓL 170 (folytatlanul), jól gyorsul, futóműve is tűrhető, 125-ösök között nagyon jó. 4.5-7.5 liter fogyasztás. Alkatrész minden van, max ha valami nagyon ritka dolog kell ebay-en találsz. Ha jót fogsz ki, szerethető jó motor :D
Használt motor vásárlásakor nem a motort vesszük meg, hanem ÁLLAPOTOT. Ha gondatlan volt a mostani vagy a mostani előtti gazdája, akkor végig sz**ni fogsz vele. Ha viszont gondos gazdája volt, és mindent cserélt időben, akkor egy nagyon jó motort fogsz megismerni. EVO 2 nem igazán szokott elromlani, mert nem túl öreg még a moci, és kevés a kókányolt belőle...
Alkatrész ellátás... Idomok nagyon drágák hozzá , motorikus alkatrészek viszont nagy részben egyeznek az elődökkel , ergo viszonylag olcsón beszerezhető ha valami komolyabb cucc elromlana benne.
Üdv.! Afelől szeretnék érdeklődni hogy az Evo 2 nek milyen a menet teljesítménye az alkatrész el látottsága es hogy akinek már volt ilyen gépe milyen tapasztalatai voltak.
Hali!

Valakinek elfekvőben Evo Víz-olaj tartály? fontos lenne! köszönöm!
20 év leforgása alatt könnyen lehet h kicserélték a blokkot... Tehát még az sem biztos hogy hazudott.
Köszönöm a felvilágosítást!

Egy hirdetésben olvastam, hogy Cagiva Mito 50 EBE blokkal. Mito kaszni volt az tuti. Viszont furcsának találtam az EBE blokkot. Az a Derbi GPR-ben van ami a Prima idomos.

Még egyszer köszi.
50-es Mito nem létezik. Cagiva Prima-nak hívják az 50-est, amiben Cagiva blokk van. Később egy az egybe átvette a Derbi a vázat, csak a saját blokkjukat tették bele.
Keresek mito 160-as polini hengert ! (jót-rosszat-használhatót-használhatatlant..)