Régen nálam is hasonló volt a helyzet, de mióta átesett a felújításon látványosan jobban melegszik. Nyáron a 40 fokban lájtos utazóban 80 fokos volt. Meg pl. tegnap is mentem vele egy 10-est, aközben is felment 65 körülire, pedig max 20 fok lehetett, meg tényleg abszolut nem is húztam neki.
Nekem ilyen hűvösebb időkbe amik most is vannak, nem éri el a 60 fokot sem, 50-55 foknál bőven elvan, nyáron a 40 fokos melegbe egy-két piroslámpát elkapva volt mikor felment 90 környékére, az fölé még sose... :D
20 °C -os környezeti hőmérsékleten, nem herélve, 5-6000 RPM-en hány fokosra kúszik fel nektek a hőfokmérő mutató?
Nekem mióta fel lett újítva, mintha jobban melegedne mint azelőtt, csak ezér kérdem.
Jó estét.
Csere érdekelne rs 125 re vagy cagiva mitora.
2002 utániak előnyben. http://www.kepesmotor.hu/g-spo...
Ha valakit érdekel írjon ide vagy írjon e-mailt.
Telefon csak 5 óra után.
Fejidom javítva lett (műanyaghegesztve), jelenleg sértetlen, tökéletes állapotú, azonban fényezni mindenképp kell. Kormány körüli "kifli"idomok fekete-metál színűre lettek fényezve a jobb oldali a csavarnál javítva lett, de elég igénytelenül lett megcsinálva, csavar+alátét kombóval tökéletes lehet, vagy újra kell javítatni műanyagossal.
Cakkumpakk 10.000 + postába tudom adni, amennyiben megfelel. Ennyiért úgyhiszem ajándék.
Eladó 115/70*17-es Dunlop gummák, ez mitora előre tökéletes.
2011-2012-es évjárat, kb 95%-os.
Nekem útban van, ezért 3000Ft-os áron vihető, van még pár db.
Nagyobb fordulaton megnövekszik a rezgés. De azér ennek is megvannak a maga határai. Ha bruátlmód rezeg, akkor lehet nincs megfelelően beállítva a csillapító tengely, másnéven balansztengely.
Most vettem egy 1991-es Mito-t , olyan kérdésem lenne , hogy az normális hogy nagy fordulaton szétrázza az egész kezem ? Vagy ekkor lenne benne a rezonancia ?
Köszi!
Annak a tengelynek akkor ki kellene csúszni könnyen?Nincs valami ami még fogná?Mert nem jön ki nekem sehogy Nagyon benne van meg sem akar mozdulni
Valakinek esetleg nem törött Evo plexije jó árban? Esetleg csere más alkatrészre?
Nekem mióta fel lett újítva, mintha jobban melegedne mint azelőtt, csak ezér kérdem.
Keresek 91-es mitohoz szívócsonkot , hátsó lámpát , és olyan kérdésem lenne még , hogy csinált-e már valaki üzemanyagszint mérőt mito-ba .
Csere érdekelne rs 125 re vagy cagiva mitora.
2002 utániak előnyben.
http://www.kepesmotor.hu/g-spo...
Ha valakit érdekel írjon ide vagy írjon e-mailt.
Telefon csak 5 óra után.
Metzeler 120/70 , 4mm 5e
Cakkumpakk 10.000 + postába tudom adni, amennyiben megfelel. Ennyiért úgyhiszem ajándék.
Mit kérsz a fejidom és a két kis kormány melletti idpmért?csak akkor érdekelne ha nincs törve egyáltalán,se repedve.
2011-2012-es évjárat, kb 95%-os.
Nekem útban van, ezért 3000Ft-os áron vihető, van még pár db.
Most vettem egy 1991-es Mito-t , olyan kérdésem lenne , hogy az normális hogy nagy fordulaton szétrázza az egész kezem ? Vagy ekkor lenne benne a rezonancia ?
Előre is köszönöm a válaszotokat
A terheletlen oldalon értelme sem sok van, ráadásul ott a szívólik, mint méretes olajozónyílás:)
Annak a tengelynek akkor ki kellene csúszni könnyen?Nincs valami ami még fogná?Mert nem jön ki nekem sehogy Nagyon benne van meg sem akar mozdulni