Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Régen nálam is hasonló volt a helyzet, de mióta átesett a felújításon látványosan jobban melegszik. Nyáron a 40 fokban lájtos utazóban 80 fokos volt. Meg pl. tegnap is mentem vele egy 10-est, aközben is felment 65 körülire, pedig max 20 fok lehetett, meg tényleg abszolut nem is húztam neki.
Sziasztok!
Valakinek esetleg nem törött Evo plexije jó árban? Esetleg csere más alkatrészre?
Nekem ilyen hűvösebb időkbe amik most is vannak, nem éri el a 60 fokot sem, 50-55 foknál bőven elvan, nyáron a 40 fokos melegbe egy-két piroslámpát elkapva volt mikor felment 90 környékére, az fölé még sose... :D
20 °C -os környezeti hőmérsékleten, nem herélve, 5-6000 RPM-en hány fokosra kúszik fel nektek a hőfokmérő mutató?
Nekem mióta fel lett újítva, mintha jobban melegedne mint azelőtt, csak ezér kérdem.
Mito szívócsonkból lehet kapni 38as karbihoz valót?
Köszi, de azóta sikerült megoldanom, ha megint elszáll írok :D
m-eger kukac hotmail pont com
Üdv Urak!
Keresek 91-es mitohoz szívócsonkot , hátsó lámpát , és olyan kérdésem lenne még , hogy csinált-e már valaki üzemanyagszint mérőt mito-ba .
Segafredo egy elerhetoseget dobj lecci!
köszönöm,egyelőre nem érdekelne az enyémet akartam lecserélni ha jobbnak találom de sajnos az is javítva lett.azért köszi,üdv!
Jó estét.
Csere érdekelne rs 125 re vagy cagiva mitora.
2002 utániak előnyben.
http://www.kepesmotor.hu/g-spo...
Ha valakit érdekel írjon ide vagy írjon e-mailt.
Telefon csak 5 óra után.
Eladó Gumi és Ford.szám mérő 5e
Metzeler 120/70 , 4mm 5e
Fejidom javítva lett (műanyaghegesztve), jelenleg sértetlen, tökéletes állapotú, azonban fényezni mindenképp kell. Kormány körüli "kifli"idomok fekete-metál színűre lettek fényezve a jobb oldali a csavarnál javítva lett, de elég igénytelenül lett megcsinálva, csavar+alátét kombóval tökéletes lehet, vagy újra kell javítatni műanyagossal.
Cakkumpakk 10.000 + postába tudom adni, amennyiben megfelel. Ennyiért úgyhiszem ajándék.
1500 ? ja és a jobb oldali a csavarnál sérült vagy csak a festék van leperegve..?
Szia! Nekem van. írj mailt és megbeszéljük: mitozozi@citromail.hu
Hali!
Mit kérsz a fejidom és a két kis kormány melletti idpmért?csak akkor érdekelne ha nincs törve egyáltalán,se repedve.
Eladó 115/70*17-es Dunlop gummák, ez mitora előre tökéletes.
2011-2012-es évjárat, kb 95%-os.
Nekem útban van, ezért 3000Ft-os áron vihető, van még pár db.
Nagyobb fordulaton megnövekszik a rezgés. De azér ennek is megvannak a maga határai. Ha bruátlmód rezeg, akkor lehet nincs megfelelően beállítva a csillapító tengely, másnéven balansztengely.
Szia! 2000 ft + posta megfelel a 2 darabér?
Üdv Urak !

Most vettem egy 1991-es Mito-t , olyan kérdésem lenne , hogy az normális hogy nagy fordulaton szétrázza az egész kezem ? Vagy ekkor lenne benne a rezonancia ?

Előre is köszönöm a válaszotokat
Szia . A kormány melletti idom érdekelne . Mi az ára?
Ennyire azért nem kell szitává furkálni:)
A terheletlen oldalon értelme sem sok van, ráadásul ott a szívólik, mint méretes olajozónyílás:)
Sajnos nem ez az egyetlen dolog amire nem derül fény a manualból sem...
Köszi!
Annak a tengelynek akkor ki kellene csúszni könnyen?Nincs valami ami még fogná?Mert nem jön ki nekem sehogy Nagyon benne van meg sem akar mozdulni
Ma hívtak kollégák,már nincs jogsija a gyereknek akitől vettem a motort!