Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia a farokidom meg van még?
Ülés van e hozzá?
Mennyi lenne az ára?
Előre is köszönöm.
Az a képen kajak egy honda gyújtótrafó ? kis 50es robogón láttam utoljára, honda tact, meg kymco agility-n.
Sziasztok mito evo farokidomot keresek ülésekkel.
szia írj egy emailt szabopeter100@freemail.hu címre
ha valóban semmi baja akkor megbeszéltük!

itt a mailem itt megadom a címet: mitozozi@citromail.hu
Helló Blokk látom 39ezer Evo blokk?A porlaszto,és pover milyen árba adnád?Egyik haverom kérdezi?
ha valóban semmi baja akkor megbeszéltük!

itt a mailem itt megadom a címet: mitozozi@citromail.hu
4000
Az nem lehet, hogy a géped simán "beköpi" a gyertyát? Állíts egy jó keveréket a karbidon, hátha a gyújtásgond is megoldódik...
Igen, használt de jó állapotban van.
a hengert szedted már le?
Működött a motor, jó blokk 39000ft lenne a blokk. Kunszentmiklóson lehetne megnézni, esetleg postán utánvét
Menyiért adnád a komplett blokkot akkor?Amúgy működik jól?
Hali!
Tudunk beszélni E-mailben?

mitozozi@citromail.hu
az egész cuccért ami a képen van szeretnék 45 ezret kapni bontva és külön kicsit drágában árulnám a dolgokat ki
komplett blokk
karburátor
kábelköteg minden hozzá tartozó fesz szabályzóval gyertyapipával
komplet power
sziasztok a képen látható cagiva blokk és alkatrészek eladók.
Minden működőképes!
érdeklődni a 06705438392 -es mobilszámon
35ös keverékkel hajtom a gyertyám pedig olajos volt, ha jól emlékszem..
Keresek Evo-hoz:

Első fékmunkahengert
első féktartályt
működő üzemanyagszint mérőt
potmétert power motorba

esetleg csere más alkatrészre?!
Van valakinek eladó műanyag fogaskereke a vízkeringető tengelyre?(ugye ami a kuplungnál van)És menyiért adná?
mennyit kérnél érte?
kompletten adnám motorral. De ha nem tetszik, vegyél elektronikai szaküzletben. 300 Ft-ér nem sétálok el a postára...
Ha esetleg érdekel van komplett power motorom, le tudom tesztelni ha komoly az érdeklődés. :)
Köszöntem, ha jól néztem a katalógusba akkor 119st kell bele, 3500ft, az nagyon jó ár, ha tényleg jó minőségű fékbetét :)
És azt neten hol lehet a legolcsóbban megvenni? Először körbekérdezek Kecskeméti boltokban, van 3 ahol elképzelhetőnek tartom hogy találok, de ha nem, akkor tudnál nekem linkelni egy oldalt ahonnan érdemes venni?