Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eddig hibátlan... És tudod mi lesz, amikor valamiért mégis ki kellene, hogy vágja a biztosítékot (pl tényleg adódik egy zárlatod valamiért), de nem tudja majd? Inkább csinálj megfelelő érintkezést a biztosíték foglalatához! Jobban jársz.
Mint írtam, eddig se vágta ki a biztosítékot, csak olvadt a műanyag, mert melegedett. Ma este mentem vele egy kört, most a 20 amperes van benne, eddig hibátlan.
Szia!
Szerintem ne tegyél be erősebb biztosítékot, mert ha ezután véletlenül nem ez lesz a rendszer leggyengébb pontja, akkor valami más fog elolvadni-elfüstölni-kigyulladni és azzal nem biztos, hogy jobban jársz. Nem hiszem, hogy jellemző Cagiva betegség lenne a biztosítékok kivágása, én a helyedben maradnék a 15A-nél.
Köszi a segítségeket, raktam be egy új foglalatot, és egy 20 Amperes biztosítékot. Egy szakmabeli egyén azt mondta, hogy sokszor alulméretezik kicsit a biztosítékokat, tehát tegyük fel 15amperes a gyári, és 14 amper körüli érték van rajta állandóan, és ki nem vágja, mert alatta van, viszont nagyon melegedik. Kiderül most milyen lesz ezzel a foglalattal és a 20 amperos biztosítékkal.
Szia nekem van 1 jó állapotú hengerem! vagyis hengerszett.
szabopeter100@freemail.hu ezen az email címen tudsz érdeklődni ha érdekel.
Nekem a tartó volt kicsit szétcsúszva, nem érintkezett rendesen, ugyanígy olvadt a műanyag.
Sziasztok 93 as cagiva mito hoz kkeresek hengert :)
Ha esetleg a fesszabályzód lesz rossz,én tudok adni jót!üdv
Szia!
Nem láttam még ilyet, de van ötletem. A biztosíték akkor megy ki, ha a névlegesnél nagyobb áram folyik át rajta. A műanyag viszont akkor olvad le, ha ott nagyon meleg van. Ez nem feltétlenül lép fel egyszerre. Én arra gondolok, hogy a biztosíték tövénél a csatlakozó kikopott, elkoszolódott, tehát megnőtt az ellenállása. Ez a csatlakozón nagyobb hőfejlődésel járt akkor is, ha a biztosítékon magán nem folyt át nagyobb áram, hogy kiolvassza lemezeket. Pucold meg, vagy egy ilyen után inkább cseréld ki a biztosítékdobozt és szerintem megoldódik a baj.
Zolee!5ezer olcsobban nem adom dobok fel képet rola többet is,ha kell letakaritom jobban lehessen látni:)
Szerencsés voltam, mert az olasz eladó nem nagyon tudta szerintem, hogy mit árul. Így is elég húzós volt az itthoni árakhoz képest, de csak kicsit drága mondjuk az angolhoz viszonyítva.
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám. Biztosíték olvadással küzködök. Nem vágja ki, csak a műanyag olvad le a biztosítékról a töltés oldalon.
Valaki járt már így, és ha igen akkor mi volt a gond? Én arra gondolok hogy a fesszabályzó döglött be nála.
Kép nem a legjobb minőségű, de talán a lényeg kivehető, itt mind a két "biztosíték" benne van, csak egyiknek nincs meg már a műanyag része :) Előre is köszönöm!
Komoly. Gondolom aranyárban mérik...
Szia!
Mennyi az ára?
Üdv! Érdekességképpen mutatom meg legújabb szerzeményemet. Adige gyártmányú, bronz betétes, nagy kompresszójú hengerfej. Vadi új, dobozban.
Igen, van kettő.
A dob eladó!A motorhoz kaptam,de sose tettem fel rá a carbont nem akartam leszedni.
Hurkafej!Szia powerelektronikára irtad van kettő?Köszi válaszod!
Rendben,várom:)
Csak hétvégén.
Valami teszt videót vagy hasonlót tudsz róla küldeni?illetve képeket?
ide: mitozozi@citromail.hu
Van kettő. Működik mindkettő, bár az egyiknél hallatszik valami plusz hang nyitásnál talán, de szerintem nem zavar be a működésébe. Ez 3500Ft, a másik 4500. Te döntesz, hogy miként legyen az átvétel, Pesten személyes, utánvétel vagy előre utalás.
Szia! Légyszives keressél meg privátban és megbeszéljük. nelacibacsi@gmail.com Délután leszek ismét bekapcsolva.Üdv.Lacibá
szia nekem is lenne ha érdekel.
mito evo-hoz kellene első lámpa valakinek lenne? szabopeter100@freemail.hu