Szia!
Na meglestem az imént a powermotort. Maga a motor sajna zárlatos. Csak zizereg, néha meg-meg moccan, meg felvesz 1,5 - 2 ampert. A potenciometert kiszedett állapotban körbe-körbe lehet forgartni. Nemtom h annak olyannak kell-e lennie..? Eddig ahány potmeterrel találkoztam, azt mindig csak egy tól-ig értéken belül lehetett forgatni. Holnap ha gondolod multiméterrel rámérek h mekkora az ellenállása, de most este már nem volt ahoz lelki erőm.
Vállalok Cagiva Mito javítást Győr és környékén. Ha szükséges, akár a szállítás is megoldható . Garanciával, és rövid határidővel.
Elérhetőség : pippo17@citromail.hu
Nézd, 3000 Ft sztem nem nagy pénz érte. A potmeter-t holnap kimérhetem multimeterrel, hogy jó-e.
De ha jobban tetszik, legyen 2500 Ft (+posta), én annak hasznát már úgysem veszem.
anélkül sajnos nem vásárolhatom meg,hogy ne legyek biztos abban,valóban működőképes.Igazából a benne lévő potméterre lenne a legnagyobb szükségem,de gondolom külön nem válnál meg tőle.
Én egy doboznyi Mito alkatrésszel együtt vásároltam kb 2 éve, azóta is csak a polcon porosodik. Mondjuk egy DC villanymotoron nem tud túl sokminden tönkremenni, max a szénkefék kophatnak el, de azt meg lehet külön csináltatni. Próbálni nem próbáltam a működését, soha mivel nem volt rá szükségem. Ennek tudatában vedd meg.
Nekem úgy lett vége a szezonnak múlthét pénteken, hogy elment a komplett elektronika, csak gyújtás van. Semmire nem reagál. Még mindig jobb, mint ha szezon elején lett volna, így van egy bő fél évem megtalálni mi a gond..:D
Ma mondom beindítom a mitomat de a karibba beleöregedett a benzin és ki kellett tisztítanom mert zöld pikkelyes volt alja és eldugult a alapjárati fúvóka is.Leszedtem a karbit és kitisztítottam,na de utána!
Ráadom a gyújtást és nincs semmi,pff!Aksi jó,előtte indítgattam!
Az 50-es Mito-ban EBE típusú derbi blokk van?