Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Az 50-es Mito-ban EBE típusú derbi blokk van?
Hali!

Keresek Evohoz:

-jó fékmunkahengert
-jó állapotú olajtartályt!
valakinek?
én eddig olyannal találkoztam ami körbe forog,de igazából ha működik,a potméter is elég lenne.Viszont ahhoz be kéne forrasztanom,hogy kiderüljön jó-e
Szia!
Na meglestem az imént a powermotort. Maga a motor sajna zárlatos. Csak zizereg, néha meg-meg moccan, meg felvesz 1,5 - 2 ampert. A potenciometert kiszedett állapotban körbe-körbe lehet forgartni. Nemtom h annak olyannak kell-e lennie..? Eddig ahány potmeterrel találkoztam, azt mindig csak egy tól-ig értéken belül lehetett forgatni. Holnap ha gondolod multiméterrel rámérek h mekkora az ellenállása, de most este már nem volt ahoz lelki erőm.
Ha lesz ma délután egy szusszanásnyi időm, akkor kipróbálom tápegységen.
Vállalok Cagiva Mito javítást Győr és környékén. Ha szükséges, akár a szállítás is megoldható . Garanciával, és rövid határidővel.
Elérhetőség : pippo17@citromail.hu
Ha működik akkor kell,de ha nem lehet életre kelteni akkor nem. Nem tudod kipróbálni valahogy?
Nézd, 3000 Ft sztem nem nagy pénz érte. A potmeter-t holnap kimérhetem multimeterrel, hogy jó-e.
De ha jobban tetszik, legyen 2500 Ft (+posta), én annak hasznát már úgysem veszem.
anélkül sajnos nem vásárolhatom meg,hogy ne legyek biztos abban,valóban működőképes.Igazából a benne lévő potméterre lenne a legnagyobb szükségem,de gondolom külön nem válnál meg tőle.
Én egy doboznyi Mito alkatrésszel együtt vásároltam kb 2 éve, azóta is csak a polcon porosodik. Mondjuk egy DC villanymotoron nem tud túl sokminden tönkremenni, max a szénkefék kophatnak el, de azt meg lehet külön csináltatni. Próbálni nem próbáltam a működését, soha mivel nem volt rá szükségem. Ennek tudatában vedd meg.
köszönöm,válaszoltam:)
Hali!

Ha valóban működik úgy ahogy kell akkor igen.forrasztok én rá.
Csao
Küldtem emilt
Nekem úgy lett vége a szezonnak múlthét pénteken, hogy elment a komplett elektronika, csak gyújtás van. Semmire nem reagál. Még mindig jobb, mint ha szezon elején lett volna, így van egy bő fél évem megtalálni mi a gond..:D
Szevasztok.Mitaka henger készlettel van valakinek tapasztalata?Köszi.
Ma mondom beindítom a mitomat de a karibba beleöregedett a benzin és ki kellett tisztítanom mert zöld pikkelyes volt alja és eldugult a alapjárati fúvóka is.Leszedtem a karbit és kitisztítottam,na de utána!
Ráadom a gyújtást és nincs semmi,pff!Aksi jó,előtte indítgattam!
Dellorto vhsb 34-es karbi van valakinek eladó ?
Szia! Nekem is van powermotorom ha még érdekel. Annyi "hibája" van, hogy a gyári csatlakozó hiányzik a vezetékek végéről.
3000 Ft?
Hali!

Tuti kell.Tudnál egy videót küldeni esetleg a működésről?:
mitozozi@citromail.hu.

Köszönöm!
Hali!

3+postáért odaadom.üdv!
Zolee!Sima telos Mitohoz km meghajtó mi árba akadna?Sziasztok
Majd írsz ha kell.
Ment!
Köszönöm!
Rendben az ár megfelel ha addig nem találok olcsóbbat és az enyém nem kel életre.A lámpám sajnos elkellt leginkább kerek lámpás Mito cuccaim vannak:)
Hali!

Tudnál egy Mailt dobni ide és beszélnénk:
mitozozi@citromail.hu

köszönöm!