Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen hidegben is mentél vele? Én is pont a napokban szántam rá magam, hogy meghirdetem. Pont egy hasonlótól félek , mint ami a tiéddel is lett, annyit meg nem mennék vele, hogy felújítsam, meg szerelni sincs kedvem. Meg igazából tényleg könnyű kinőni ha olyan beállítottságú vagy, aztán nyárra hátha összejön egy Gsxr 600-750 vagy Zx9r vagy ilyesmi :) Sok sikert az eladáshoz!
Tank alatti idom eladó! 10.000 huf
Helló! Egy céggel csináltattam, még kb 2 éve... Körlámpás I-es Mitom volt, nem tudom hogy az EVO-ba jó-e?
E-mail: janekk83@citromail.hu
Szia érdekelne a számlap.
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy szerintetek lehet e a Cdi az oka annak hogy a motor egyszer csak leállt és azóta nem indult.
Új bosch gyertyát vettem bele,üzemanyagot kap,gyújtásfelöli oldalon a szimering száraz,kompressziót nem mértem,de szerintem van..

Amikor tekertetem az önindítóval és szívatón is van,gázt is nyélen húzom akkor durrog kicsit de nem indul be :/
Cagiva Freccia c12R a moci,köszönöm előre is bármilyen tippel szolgáltok,üdv.:Huba
Szivacsot szinte akármelyik motorosboltban, vagy webshopban kapni, sprayt szintén elég sok helyen árulnak, sőt még olajdepókban is. Én a www.motoroswebaruhaz.hu -ról rendeltem a többi cuccal együtt, és abból vágtam a mito légszűrőjébe, vastagság ugyan az, valamint befújtam Castrol spray-vel amit szintén onnan vettem
Tehát csak lehet venni.. Jó de hol? valaki tudna adni linket arról h hol lehet kapni légszűrő szivacsot és hozzá szpré-t?
Sziasztok! Eladó lett a motorom, gondoltam írok ide is be, hátha valaki pont most keres papíros Evo-t, és itt legalább értenek is hozzá és nem nevetséges ajánlatokat kapok rá :)
Azért lett eladó, mert az alsó tűgörgő elszállt benne, így rendezte a dolgokat, nekem pedig jelenleg nincs pénzem a felújítására, és amúgy is más terveim vannak, tehát ha valakit esetleg érdekelne nézze meg a hirdetést (adatlapomon a saját hirdetéseknél megtalálható minden információ). Csere/beszámítás is érdekel a hirdetésben található dolgokra.
üdv.Ákos
Milyen és mekkora hengerhez ajánlod?
Lehet venni légszűrő szivacsot és hozzá sprayt.
Jó estét.
Ezt hogy csináltad illetve egy cagiva mito evo II be lehet ez építeni magyarán kicserélni a gyári 220as számlapot?
Srácok! 2 es mitóm van 1992-es és azon gondolkodom épp hogy most tavasszal szervizelem a kicsikét olajak, mindenhol, meg egy pár apróság meg szimeringek és a légszűrőn is eltűnődtem nah most az lenne a kérdésem h milyen a mito légszűrője? olajtükrös(olaj van a szűrőben és a por abban csapódik le) vagy betétes(cserélhető betét)? mert betétet sehol nem találok bele. Valaki felvilágosítana mert még nem szedtem szét, és szeretem előre tudni a dolgokat. Köszi srácok!
eladó egy Mikuni TMX 38 as karbi, 34es dellorto helyére egy az egyben felmegy, és bitang lesz a gép ;) tudom mert az rx-emen ez volt, csak a 34-es dellortoval adtam el, így a versenykarbi megmaradt. érdeklődni emailbe: nyul_jeno@freemail.hu ára 30e HUF a legújabb 125ös YZ-ken van ilyen, ha tuningolni akarsz, itt a tökéletes választás
Mr Mito Blokk milyen érdekel?A 7 sebességes?Sziasztok Na kb mennyiért öninditó nélkűl,mert az nincs
Aki ilyet tud ne tartsa vissza.
http://img355.imageshack.us/im...
Sziasztok! Bár a Mito-mat már egy ideje eladtam, de megmaradt egy kilométer óra számlap, ami 50-esítve van.. a gyárival tökéletesen megegyező, fényáteresztő, szín és alakhű kivitelezés... NEM MATRICA! Ár:2500.- érd: 30/3943961
Köszi várom.
Bocsi nekem is úgy mondták ezt az árat, úgy gondoltam kompletten annyiért kicsit olcsóbban reális.
meglesem. Holnap után tudok képet.
A jeladó részről tudsz képet küldeni? Ha jolesz érdekel persze.
Nekem lenne egy rossz alaplapom, szét szaggatta hosszú csavar(lendkerékben) a tekercselését. Ha esetleg érdekel, 1 ezres+posta és a tiéd.
Továbbá érdekelnének a következő alkatrészek mitoba :
Polini 160as henger (állapot nem számít)
34es vhsb karburátor (kompletten)
Tuning kipufogórendszer (arrow, top, jolly, stb.)
Blokk. Az alul említett vonzáskörzetben.
(blokk = sallangok nélkül, főtengely legyen benne, plusz oldaldekni, olajpumpa, gyújtás komplett, önindító)
Köszi a válaszod.de azt tulzottan sokallom érte.anno 8ezerért vettem.de azért nagyon köszönöm!
Üdv!

érdeklődnék, hogy valaki szeretne venni esetleg rendszámozható vázat kis hazánkban ? Szállítás megoldható. Alváz van csak, számmal, adásvételivel. Nincs még rendszámozva, REG-adó befizetve, csak KPM vizsgára kell vinni, és kész. Tehát nincs átiratási költség, stb..
30,000 forintot kérnék érte, amennyiben érdekel valakit.
Szállítani tudom, Győr, vonzáskörzete, továbbá Székesfehérvár és vonzáskörzete, esetleg Budapest is szóba jöhet. Továbbá Paks vonzáskörzetében is szállítom!