Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!

érdeklődnék, hogy valaki szeretne venni esetleg rendszámozható vázat kis hazánkban ? Szállítás megoldható. Alváz van csak, számmal, adásvételivel. Nincs még rendszámozva, REG-adó befizetve, csak KPM vizsgára kell vinni, és kész. Tehát nincs átiratási költség, stb..
30,000 forintot kérnék érte, amennyiben érdekel valakit.
Szállítani tudom, Győr, vonzáskörzete, továbbá Székesfehérvár és vonzáskörzete, esetleg Budapest is szóba jöhet. Továbbá Paks vonzáskörzetében is szállítom!
Kompletten elektronikával mechanikával bovdennel szeleooel 18.000 huf
Membrán eladó új karbonlapos azóta motorba nem volt 10.000 huf.
Sziasztok!
Van esetleg valakinek eladó fullos power mechanikája? gilardoni 2 hengerhez. mito2-es. bovdenekkel nyelvel mindennel együtt? és egy árat is kérnék hozzá. köszönöm!
Feadtam 11 napja volt karácsony, arrol meg nem tehetek hogy ünnepek alatt és hétvégén nem dolgoznak :/ beg fogod kapni biztosan.

Az emailre meg válaszoltam.
Gyújtás jeladót keresek!
Én 2 hete várom és előre utaltam 18 ezret :( azt mondta h már feladta rég
Mikuni 34 es Karbit és Tunning Kipufogót vennék . Akinek van jelezzen.. köszönöm ocsi107@freemail.hu
gyulavar!
Küldöd akkor az alkatrészeket ahogy megegyeztünk?Csak mert nem válaszolsz e-mailre.
Valakinek van 2006 vagy fiatalabb mitoja békés Csongrád esetleg hajdú megyében? Nincs szikrám és meg kéne nézni hol mivel lehet a probléma.
12.000 huf eladó
Feszültségszabályzót keresek 06 tól!
Megmaradt. Eladó.
Hello! keresek Dellorto VHSB 34 LD-LS vagy VHSB 34 rd-rs párost. De ha van teljesen kettő egyforma akkor azt is érdekelhet.
Köszi sikerült megoldani mindent, az idom szett maradt meg, kaptam az oldalidomra és farikidomra 30 e ajaanlatit. Sérult fejidom, plexi, bal tükör és konzol van eladó megegyezés alapján.
Nekem ugyan 94'-es van, és az ülés alatt nagyon nem így néz ki, de beírod googleba, h C.M. wiring diagram és kiadja a kapcsolási rajzot (2. oldal) és onnan már rá fogsz jönni mi micsoda.

Az idomra. 18 az brutálisan nagy ár ebben az országban. Ebayen valóban én is csak 20-ért találtam eddig, bár az olasz ebayt még nem néztem át. Enyémet fel akarták törni és kiszakították az ülést így feltörték a fenekét, de műanyagos is meg tudja csinálni negyedéért, csak nem ezt a megoldást akartam választani.

Ez egy 200-300K-s motor nem több, ha nagyon megnézed, mindenki olyan szerintem itt, "akinek nem volt pénze Ducati 916-ra", ahogy én is. Az a motor 1 mill. alatt nem igazán kapható, és egy farokidom rá 11K (ebay). Szerintem fontold meg az áraidat, ha pénzt akarsz belőle látni és kb. mindenével együtt 250K-ért el tudnád adni. vagy kicsit többért, de az idomokért szerintem ennyit nem fogsz kapni, én 5-ért láttam Mk1-hez feneket, akkor Mk2-höz szerintem a reális ár 10K.

nem "cseszegetésként" írtam, és meggyőzni sem feltétlen célom.
Ez a fajta ügyeskedés még akár egy jó kereseti lehetőség is lehetne, ha nem Magyarországon lennénk. Itthon a legtöbben kispénzű kollégák vásárolnak ilyen motort, majd aprópénzből is akarják "újjá" varázsolni. Kétszer rendeltem ebay-ről a Mito-hoz alkatrészt (horror áron), de rá voltam kényszerülve, mivel akkortájt itthon sehol nem találtam balos tükörtartót, meg M6-os gumisanyát.
Ez a majom is rá fog cseszni, mert ilyen áron úgysem fog eladni semmit, vagy csak a töredékét, abból meg kétlem hogy megtérül a motor ára, még akkor sem ha csak 200-ér vette azt az evo-t. Nekem is itthon porosodik lámpatartótól elkezdve telókón fejidomon át csomó minden. Még a feléért sem lehet eladni, hiába ritka... A magyar megoldja dróttal kalapáccsal, igényes meg nem ilyen motort fog venni, csak max 1-2 elvetemült mint pl. én :D
Rendszeresen figyelem az ebayt és az ottani árakat és annál olcsóbban adom... Farokidomot 22e láttam legolcsobban, 1 db oldalidom 25 e eslő futómű 65 e és még sorolhatnám. Olyan árat szabok amilyet szeretnék, nem sürgős eladnom egyből fillérekért, nem kenyérre kell a pénz ;) :D
Ha megfigyeled a sírási fázist most az rs fórumban tolja.
Két hónap és azt is bontani fogja dettó aranyáron
Sorry, hogy belevakkantok, de figyelem már egy ideje, hogy aranyáron próbálod eladogatni az aprópénzér kisírt Mito-d alkotóelemeit. 18.000-ér adok neked 3 farokidomot öccse. Fórumozóknak meg javaslom, hogy inkább Ebay-en vásároljatok, még a németországi ár is olcsóbb akár postával együtt is. Felháborító, hogy ebben az országban mindenki a bőrt akarja lehúzni a másikról, csak vannak akik nagyban csinálják, vannak akik meg így kicsiben...
Farokidomot nemrég adtam el 7000 Ft-ér hibátlan állapotút. Fejidomom még van 10.000 Ft-ér vihető (javítva lett, egyben van, kérésre képet küldök).
V force 3 membránja van valakinek eladó?
Mito 2 lengővillatengelyt hogy lehet kiszedni? Próbáltuk ütni de meg se mozdult.
Dellorto vhsb 34 karburátort keresek
18.000 hibátlan fényezéssel, 2 ülés zárral kulcsal 15 e hátsó lámpa 7 e egyben olcsóbb.
Farok idom ha meg van még mennyibe "fáj"?