Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg akartam,csak 180-ért nem adtad ide én meg vettem már...
Sziasztok.
Cagiva Elefant 125-höz kellene nekem robbantott ábra... linkelek egy képet hogy melyik blokkról lenne szó. (nem poweres a henger.)
Nagyon nagy segítség lenne számomra.
Segítséget előre is köszönöm!
email: csababoy0@t-online.hu
Kérdés, mitől lehet hogy 4-5 ezres fordulaton nagyon rezeg a motor, és amint eléri a 6000-et mintha elvágták volna!?
Te nem akartad megvenni! Csak mondogattad.
Hello! van egy gyári állapotú 92 es mitom, és minden működik rajt. kivéve a km órát, ugyanis nincs benne spirál. a felső hollanderes rátekerős fajta a csatlakozása, de viszont alul azt mondták az alkatrészboltban hogy csak beledugós, de valóban tényleg nem látok rajta menetet. ÉS SEHOLSEM találok 92 es mito hoz ilyen spirált. VALAKI PLS SEGÍTSEN! köszi előre is mindenkinek:DD
nem is mitó hanem Freccia 125
Sziasztok,következő lenne a kérdésem hozzátok:szerintetek megérné egy keeway matrix 2007 es robogót elcserélni egy 125 ős cagiva mitóra gyorsasági 1992-es?
Hali,
Ha hétvégén elviszed vagy valaki 8-ért tied az egész kupac.
Hely,pedig én de meg akartam venni:) és nem adtad ide:)
Énis szívesen elkölteném. mondjuk arra a házra amit épp szeretnék felújítani hogy ne kelljen már a szüleimmel laknom! És az sem lenne mulandó számomra! :) Én kinőttem már a mito-t nem adja már azt az élményt amit az előző kettőnél még éreztem! :)
A pénz múlandó, azt elköltöm. 160.000 Ft a mai világban sajnos p*csa. Viszont az élmények amiket a moci adhat életünk végéig megmarad :)
Én ha meg lennék szorulva sem adnám el szarér hugyér. Gondolokodom rajt, hogy eladom és veszek egy korszerűbb 4ütemű motort. De 370 alatt tuti nem adnám el, akkor megmarad. Mobile.de-en 1600 euro alatt nem találni ilyen mocit, 1600-ér pedig a legalja kategóriát kapod. Azért mert ez egy fos ország még ne herdáljuk el a javainkat. De persze ez csak a saját véleményem.
(félreértés ne essék, én sem vagyok gazdag gyerek 5 számjegyű összeg a havi fizum...)
Talán, mert pénzre van szükségem ? Áll a piac senki semmit sehova... már nagyon bukó, de pénz beszél kutya...! Még alkatrészként való kiárulásnál is visszahozná az áránál jóval többet! Szóval 160 ezer Ft holnap holnapután vihető!
Mér akarsz egy papiros motortól ennyire szabadulni? Ráadásul aprópénzér?
Halihó!

Ha valaki eljön a hétvégén érte 160-ért odaadom!
Cagiva mito Evo! 180-ért vann fennt hétvégéig ha megveszi valaki 160ba odaadom!
Helló!
Ez mind olyan motorból való amit használtam. AZ egyik km óra sérült mint látszik, egy viszont karcmentes. Kábelkötegből azt hiszem 2 is van egy evo és egy sima. A power motorok is jók, de azokra már lecsaptak elvileg.
Üdv
A power motorok jók? Műszerfalak? A kábelköteg hibátlanul végezte dolgát?
Ezekből még van mindenem,de az elektronikát már nagyon vinnék.Írj mailt és megbeszéljük:
mitozozi@citromail.hu
Külön 4000Ft a hátsólámpa. (hibátlan az egész) Gyönyörű.
De jobban jársz ha viszed az egészet, aztán eladsz belőle 1-2 dolgot és ingyen volt a lámpád.
06306622197
Adod külön a hátsólámpát?
Első mondatban benne van :) 10ezer Ft.
Mennyit kérsz az összes mindenségért? :D
GARÁZSSÖPRÉS (kompletten 10ezer Ft)
Egyben nagyon olcsón rengeteg alkatrész. Régen eladtam a mitokat, (mito2)és tegnap összegyűjtöttem a maradék alkatrészeket.
Van köztük minden. KM-órák, meghajtások, lábtartók, tartályok, bowdenek, első lámpa, hátsó lámpa, légszűrőház, hátsó sárvédő, első sárvédő tartók, blokk alkatrészek, lánckerék, sztender, akár motor tartó állvány is. Evo újrahúzott hátsóülés, kábelköteg, powermotorok, gyújtáskapcsoló kulcsal, és rengeteg minden. (egyben szeretném gyorsan eladni)
06306622197
markoka911@gmail.com
Szia tudsz valakinek h lenne eladó ilyen cuccai amit írtál? pówer kompletten
Ha jól tudom voltak olyan hengerek amikben be volt öntve az a rész,tehát power nélküli,azzal semmit,henger csere.Ha csak rossz akkor power mechanika a hengeren,2 bowden,power motor,power elektronika fog kelleni
Sziasztok
vettem egy mító blokkot nincs póver bevan vakolva.
Nem értek hozzá.
kellene pówer kompletten mit nézzek milyen blokkba kell?