Köszönöm. Honnan tudok leggyorsabban beszerezni. Múltkoriban scooterracing.hu-ról rendeltem de 11 nap alatt hozták ki. Én meg már nagyon emnnék motorozni Így meg semmiképp nem nyüstőlném ,nehogy ragadjon
sziasztok valakinek valami tippje? 34-es dellorto ld karbit ki milyen főfuvival ,illetve mekkora tűvel használ? jelenleg 140 es a fúvóka ,és a súberen k53-as felirat van. ha hidegen beindítom fullad ha húzom a gázt ,melegen ha rotyog kicsit alapjáraton és nagyobb gázreakciót várok egyszerüen befullad ,de ha lassan pörgetem fel szépen veszi a fordulatot. a vége az és 90 kilóm alatt 155-160 óra szerint. gilardoni-es henger arrowwal a 34- dello és egy polini szivacs van a gyári légszűrőházban. Valami tipp hogy miylen úton induljak?
Megvan a hiba. Az elektronikánál egy kábel megvan törve s ha pont úgy áll akkor úgy marad a power vagy ki se nyit. Pont fél órával ezelőtt lepett meg egy előzés közbe nem úgy akart gyorsulni ahogy kellett volna.
:) hülye vagyok hozzá lehet,de az nem kevés neki? Gondolkozom rajta majd egy 6 sebességes blokkot építek bele egy új henger szettel de az majd a jövő zenéje.Nem olcsók és nehezen lehet beszerezni:S
Nekem is PHBH28 RD-m van csak nekem alulról a másodikra van téve.Kapott ma új légszűrőszívacsot is van levegője legalább.Eddig a legalsón volt úgy nekem is sokat kajolt,mopst elég szépre ég a gyertya.Viszont majd el akarom tolni egy szakihoz nehogy egy picit is kevesebb olajat kapjon
http://www.moto-accessori.com/...
mitozozi@citromail.hu
POwer-Elektonikát NE ADD EL! Úgy agyben válj meg a vastól, ahogy van!