Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na irok emailt a regi beszelgetesunkhoz.
Akkor talalkozzunk kozepen. Ugy jo?
Ezzel mit akarsz mondani?
Ja igen..sajnos annyiért nem.bocsi.
Köszönöm. Honnan tudok leggyorsabban beszerezni. Múltkoriban scooterracing.hu-ról rendeltem de 11 nap alatt hozták ki. Én meg már nagyon emnnék motorozni Így meg semmiképp nem nyüstőlném ,nehogy ragadjon
A fúvóka legyen 155-160 mielőtt nagyobb lesz a baj ... még ebben a kánikulában is kevés neki leírásod alapján
gilardoni 1
sziasztok valakinek valami tippje? 34-es dellorto ld karbit ki milyen főfuvival ,illetve mekkora tűvel használ? jelenleg 140 es a fúvóka ,és a súberen k53-as felirat van. ha hidegen beindítom fullad ha húzom a gázt ,melegen ha rotyog kicsit alapjáraton és nagyobb gázreakciót várok egyszerüen befullad ,de ha lassan pörgetem fel szépen veszi a fordulatot. a vége az és 90 kilóm alatt 155-160 óra szerint. gilardoni-es henger arrowwal a 34- dello és egy polini szivacs van a gyári légszűrőházban. Valami tipp hogy miylen úton induljak?
Már beszéltünk de azt mondtad nem adod oda annyiért amennyit mondtam rá de annyit még mindig adnék érte.
JELEN!1 DB törésmentes átlátszó
mitozozi@citromail.hu
Meglehet hajlítani? Hol vettél hozzá lapot?
Ha nem találsz plexit, akkor 2-3mm vastag plexi lapból egy papír sablon alapján vágjál ki egyet. ( + ha gondolod sötétítheted is! ) :D Nekem bevált!
Valakinek van mito1 plexi eladó?
Megvan a hiba. Az elektronikánál egy kábel megvan törve s ha pont úgy áll akkor úgy marad a power vagy ki se nyit. Pont fél órával ezelőtt lepett meg egy előzés közbe nem úgy akart gyorsulni ahogy kellett volna.
Fel igen.Ha le van koxolódva nem húzza vissza a rugó+bowden.
A powerszelep feltud akadni?
szereltük de az a baj hogy a karbi aljábola tulfolyobol ömlik a benya szerintem fent akad az uszo :SSS
Sikerült a délutáni szerelés?
POwer-Elektonikát NE ADD EL! Úgy agyben válj meg a vastól, ahogy van!
sziasztok egy joálapotu power elektronika mennyit ér?
Küldtem mailt.
:) hülye vagyok hozzá lehet,de az nem kevés neki? Gondolkozom rajta majd egy 6 sebességes blokkot építek bele egy új henger szettel de az majd a jövő zenéje.Nem olcsók és nehezen lehet beszerezni:S
Nem mégis fölülről a 2.ban van. Belekavarodtam kicsit.
Nekem is alulról a 2.ban van csak elírtam az előbb.
Nekem is PHBH28 RD-m van csak nekem alulról a másodikra van téve.Kapott ma új légszűrőszívacsot is van levegője legalább.Eddig a legalsón volt úgy nekem is sokat kajolt,mopst elég szépre ég a gyertya.Viszont majd el akarom tolni egy szakihoz nehogy egy picit is kevesebb olajat kapjon