Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. Új vagyok itt szeretnék tőletek tanácsot kérni. Van egy 2004-es évjáratú mitom. Arrow kipuf rendszer mvan rajta ,most szeretnék egy sportlégszűrőt. Azt szeretném megérdeklődni ,hogy mekkora fúvókát rakjak bele? 28-as Dellorto PHBH BD karbi van benne.
Mivel nem volt még szét szedve a karbim nem tudom mekkora a gyári fúvóka ,de sok helyes olvastam h 148 ,ha ez igaz egy 160-as elég lenne bele? Légyszi segítsetek!
Tudom, 1x már beszéltünk
Ami neked van most mito, az az én első tanuló motorom volt 16 évesen :D Jó messzire került :)
Hali!

Először is nagyon jót motoroztam!
Másodszor a super city power elektronikája ugyanaz mint egy mito-é?
Helósztok!
Nincs valakinek véletlenül 1 fölös lendkereke amit szeretne eladni? Mert az új főtengelyemnek kissebb a kúpja így nem jó rá a régi. Ha van valakinek ilyen ne tartogassa, hanem dobjon 1 emailt és 1 árat a streetfighter90@citromail.hu email címre, mert nem igazán vagyok gépnél és nem nagyon van időm fórumozgatni.
Előre is köszi!
természetesen a válaszom nem....
Ha esetleg érdekelne,nálam is van pár alkatrész.
Küldtem egy üzenetet a hirdetésedre. Engem a komplett kipufogó érdekelne, Meg még pár alkatrész egyben.
Köszi a képeket, lehet pofátlanul hangzik az ajánlat, de mit szólnál 3000 + postához. sajnos többet nekem nem ér.
Köszi
Oké,köszi.De mivel külföldről behozott a motor,és olasz papírjai vannak,meg olasz adásvételi,így itt az eredetiség vizsgánál nem lesz gond?
Nekem is így van .. Most nekem is ez volt vettem 1 blokk felet mert az enyém kuka .. annyival jár megkell mondani blokcserevolt ... Kell írj valakivel 1 adásvételit hogy adott neked 1 blokkot .. Bemész és bemotorkodóztassák (szóval nem motorszám lessz hanem kód.. ... Annyi hogy 1 ujj forgalmit kell csinálni..
Ja és az én blokkomon nem tábla van,hanem a blokkfélbe van beleütve a szám.És talán a tálával el lehetne fedni.
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Valaki tudna nekem küldeni egy normális képet a blokkra felszegecselt kis lemeztábláról(ami a motorszámot tartalmazza),jólenne olyan amin minden írás látszik.Meg kellene még a pontos mérete,és az elhejezéséről is egy kép.
Mert vettem egy evo2-t,és hát sajnos itthon derült ki hogy a blokkszám nem egyezik a külföldi forgalmiján lévővel.És ha csináltatnák egy táblát a papíron szereplő számmal,és ezt szegecselném rá,talán nem lenne gond a papírozásnál.
Előre is köszönöm!
ilyen...
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni tőletek...ha lehet.Van egy Frecciam aminek rossz vagy a power motorja, vagy az aszt vezérlő elektronikája. Pest közelben nem tudtok valakit akinek lenne mindkettő vagy valami lehetőség arra, hogy kipróbáljuk melyik nem működik. ELŐRE IS KÖSZÖNÖM...!
Hát nagyon remélem hogy gyorsan elmegy! :) igen 94-es a gyártási év törzskönyv szerint! De hát ugye evo2-es blokk van benne, szóval nem tudom!
Silentke!Te végűl 1994 Mito? Na szerintem ennyi pénzért használt autó.hu könnyű lesz eladni evora több az esély.
Rendben, köszi!
letakarítom, hogy jól látszódjon..és ma ha hazaértem 5 óra után rakok fel képet.....
ja bocs, olyanom nincs....én konkrétan a hengerben lévő mérőérzékelőre gondoltam....
2-es mitoé ha jól tudom nem karbon számlapos, nekem pedig az kellene, ha viszont mégis olyan akkor érdekelhet, és kérnék róla képet!
Végdob milyen állapotú? Mennyire van szétégve a Carbonpalást? 1-2 közeli képet tudnál róla készíteni?
5e-be érdekelne.
tankleszorító nincs....hőfokmérő van ha a 2-es Mitoé is jó az Evohoz.. (gondolom ugyanolyan)
Halihó!

Eladó a mito ha esetleg érdekel valakit vagy tud valakit akkor csörögjön!
Cagiva mito evo eladó
Tankleszorító gumi, evohoz hőfokmérő? :D