Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi a választ! nem ragadt szerencsére... néztem ebay-en hengerszettet 70.000+posta környékén mozognak úgyhogy majd elválik mi lesz
sziasztok! Frecciához nincs valakinek első féklámpakapcsolója?
Jól beállítva nem ragad. Szarul beállítva oly mindegy. A nicasil nem kopik, a persely igen, viszont a siklási tulajdonságai szintén jók. Volt régen egy para, miszerint a termosztát nyitásakor bezúdulhat a hengerbe a sokkal hűvösebb víz, és ezért a henger képes kisebbre összemenni mint a dugattyú átmérő. Ezt meg lehet oldani egy pici furattal a termosztátba, így kis keringés mindig van. Perselyes így nem tud megragadni. Még nem nicasiloztattam újra hengert, de ha megcsinálják jó árba akkor hajrá. Egy persely is 20-30, és az nem bír el annyi dugóméretet mint a nicasilos henger. De ha nem ragadt meg neked, akkor meg kell mérni, milyen alakhibák vannak benne, meg, hogy mekkora. Lehet nemis kell bántani a hengert. :)
Ha ragaszkodsz a saját hengeredhez akkor éri meg szerintem csak a nicasilozatás (mondjuk ha SP), amúgy lehet kitbe dugóstól is venni ebay-en.
A 70e már emészthető összeg ha újranicasilozás + új dugattyú + postázások benne vannak.
Egy rendes perselyezés is 25e környéke. A dugó bele 20e. És nem lesz olyan...
haverom azt mondta hogy küldjem fel a hengert Gyöngyösre az omegamotorhoz, ők küldik el olaszba a hengert és ha minden igaz dugóval együtt kijön 70-ből! de ennek még utána járok!
Nem baromság mivel sokkal puhább. Nicasiloztatni drága.... Keress egy használható használt hengert vagy ebay.
Meg most azon gondolkozok hogy esedékes lesz egy felújítás és mi érné meg jobban: kiküldeni a hengerem olaszba nicasiloztatni vagy tetetni bele acél perselyt? Mert szerelő ismerősöm szerint például utcai használatra tökéletes a perselyes megoldás... viszont szerintem nem véletlenül találták ki a gyárban hogy nicasilozzák! Egyébként az baromság hogy acél persellyel hajlamosabb a ragadásra?
Én úgy tudom,de ha tévedek majd kijavítanak.hogy a sport dugók 1 gyűrűsek,laposfejűek míg a sima kerek a teteje és 2 gyűrűs.De vannak itt szakik azok pontosan elfogják mondani.
valaki feltudna világosítani hogy mi a különbség a "sima" és a sport ('92-'98) dugó között?
Tárgyalunk Mailben?:)
Amugy használható, és nincs gond vele!
Csak a fejidom törött,és a jobb alsó idom,de ki van "gittelve" így vettem :D! a powernek már nincs baja! Amugy azért ennyi mert nincs rá kereslet, olcsón jutottam hozzá de ígyis ha 180ba elvinnék 50-et buknék rajta (plusz a papírok amit nem számolok)! Lakást szeretnék felújítani és elhúzni itthonról ilyen egyszerű az ok! Ha meg jó befektetés vedd meg csináld meg és add el 300-ért ha Neked ráér a pénz:)! Már tényleg nem kéne sokat költeni rá!(esztétika)
Van annak csórinak baja...esélyes hogy majdnem minden idom törött rajta,a power részével is volt valami gondja,olajozott a lánckeréknél stb.bár ha a motorja tényleg jó akkor megérné rendbe rakni.az a baj messze van még érdekelne is...
mivan a motorral? miért árulod ilyen olcsón? inkább hozd rendbe a külsejét minimum és 3-4százat simán fog érni!
Szia!Megvan még a motor igen,kivan véve a blokk és leszedve pár alkatrész,de még mindene megvan!Pár cuccra már érdeklődnek.
Akkor te nagyon türelmes vagy, nekem addigra már ki is ment belőle a kezdeti nagy erő :)
Az van persze.... Én úgygondoltam elmegyek vele 600-700 azt finoman elkezdem szoktatni... kigyórsítgatni stb...
Van aki 500km-t megy power alatt. Én annnyit járattam, hogy 20km-ig 6-8 ezer fölé 1-2x pörgettem, aztán szépen lassan már jött a nyelezés, igaz a power 100km-ig nem volt bekötve. a + olaj a tankba meg nálam amúgy is mindig megvan, de friss dugónál mindenképp legyen.
Küldtem emailt.
Még így se kell senkinek ? :D:DMito Evo
Megvan még a motor? Bontod?
Látom te is Csepeli vagy. Tegnap a te Pannoniádat láthattam a Máriakirályné úton 5 óra fele?
Sziasztok .. Szerintetek mennyit járassam ? és hogy lenne a legjobb... ? Vertex Dugó 4 es illesztés... Agip Speed Olaj .. Henger Nicosil... Várom a Tippeket .. köszi ...
Magyar001!Szia cucc meg van köszi!A dugatyura hol kapok fasza gyürűt?Kösz
beszeltem a Tibivel o mondott egy jo otletet de radirok facebookon hatha te mast mondasz bar az ove telleg gyerekjatrk csak felek kisszerelni :-( :-$:-$