Sziasztok .. 1 kis segítséget szeretnék kérni ... Tudna nekem valaki átküldeni valami féle robbantott rajzot vagy akármiit cagiva mito evo 7 sebességes motorról .. a blokkról kéne a szerelőmnek ... Igazából a balance tengellyel kapcsolatos beállítás stb fogaskerekek ... stb..
Fasza,jó állapotú Evo-t keresnék reális áron.Esztétikai hiba nem lenne gond,csak törve ne legyen és a blokk legyen rendben.Esetleg valaki tud ilyen motort?
230-ért fix áron vihető! Eredet vizsgát sem kell rá csinálni mert most csináltam, még nem használtam fel! Átírás+forgalmi(6000Ft)+törzskönyv(6000Ft) plusz a matrica(800Ft) amit fizetni kell rá!
HAlihó! Érdekel valakit a mitom? új vertex dugó gyűrű, felújított nicasilos henger(hónolás) 100 km van benne! Minden működik rajta, ha bemelegszik a kuplung nem emel ki rendesen. Szerelőm azt mondta kuplung kosár nincs jól beállítva! Idomok enyhén sérültek!
17 éves voltam amikor mitoztam, de már nem tesz boldoggá!
Nem feltétlenül! A lánckerék alatt egy szimering és egy O gyűrű tömít. A tengelyen van egy acél gyűrű közvetlenül a lánckerék alatt. Az O gyűrű ebben a fém gyűrűben ül a belső oldalon. A helyes összeszerelésnél a fém gyűrűt a csapágynak szorítja a lánckerék olyan erővel, hogy a gyűrű is a tengellyel forogjon. A gyűrűt kívülről tömíti a szimering. Ha valamiért a lánckerék lazán van a helyén és nem szorítja annyira a fém gyűrűt, hogy az együtt forogjon a tengellyel, akkor a gyűrűt meg tudja annyira szorítani a szimering, hogy állva maradjon, és belül forduljon el a tengely. Ilyenkor az O gyűrű mozgó alkatrészeket szigetelne és általában ereszteni kezd. Nézd meg, hogy jól a helyén van-e a lánckerék, utána kezdj gyanakodni a szimeringre. Esetleg az is előállhat, hogy a gyűrűt megkoptatja a szimering és már nem tud rá jól tömíteni.
Alkatrészek eladók! 06 70 318 52 37
A feltüntetett árnál is olcsóbban, csak vigyétek el légyszi! ):)
Ha írsz E-mailt már küldöm is a képet és megbeszélünk egy árat.üdv!
Mitohoz keresek első féktárcsát ha valaki tud ebben segìteni akkor azt meg köszönném!
guba.zoltan91@gmail.com
17 éves voltam amikor mitoztam, de már nem tesz boldoggá!