Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

5 eFt
A végdobot menyiért adod?
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Alkatrészek eladók! 06 70 318 52 37
A feltüntetett árnál is olcsóbban, csak vigyétek el légyszi! ):)
Szia! Nekem van!
Ha írsz E-mailt már küldöm is a képet és megbeszélünk egy árat.üdv!
jó szerelő lehet... Cagiva Mito repair manual -t töltsd le. Abban mindent megtalálni.
Nekem van. Kb 60%-os. Centír ráférne, de használ6ó.
ocsi107@freemail.hu
Sziasztok .. 1 kis segítséget szeretnék kérni ... Tudna nekem valaki átküldeni valami féle robbantott rajzot vagy akármiit cagiva mito evo 7 sebességes motorról .. a blokkról kéne a szerelőmnek ... Igazából a balance tengellyel kapcsolatos beállítás stb fogaskerekek ... stb..
Hello
Mitohoz keresek első féktárcsát ha valaki tud ebben segìteni akkor azt meg köszönném!
Írnál nekem mailt erre a címre és beszélünk:)
guba.zoltan91@gmail.com
Nem! Nekem egy Evo-m van!
Neked 2-es Mitod van nem?
Nekem épp ez van ! :)
Fasza,jó állapotú Evo-t keresnék reális áron.Esztétikai hiba nem lenne gond,csak törve ne legyen és a blokk legyen rendben.Esetleg valaki tud ilyen motort?
hali! 2001 es miton h kell jelrerakni a balance tengelyt? mert nem látok semmi jelölést h hova kellene tenni! köszi előre is!
Magyar001!Te irtam újra hát ha megkapod most. A dugattyú véget.Köszi telszámod ide gondolom nem irod ki?:)
Valamit elírtál mert nem kaptam semmit...
230-ért fix áron vihető! Eredet vizsgát sem kell rá csinálni mert most csináltam, még nem használtam fel! Átírás+forgalmi(6000Ft)+törzskönyv(6000Ft) plusz a matrica(800Ft) amit fizetni kell rá!
HAlihó! Érdekel valakit a mitom? új vertex dugó gyűrű, felújított nicasilos henger(hónolás) 100 km van benne! Minden működik rajta, ha bemelegszik a kuplung nem emel ki rendesen. Szerelőm azt mondta kuplung kosár nincs jól beállítva! Idomok enyhén sérültek!
17 éves voltam amikor mitoztam, de már nem tesz boldoggá!
Magyar001!Te irtam emailre neked!Sziasztok
3000ért viheted. 55.97es vertex. A gixxer 4.5 és 6 liter között fogyaszt tempótol ,forgalomtol függően...
Magyar 0001!A Mito dugatyúért mit kérsz?Te gondolom 56méret?Köszi jó motorozást neked.Te gondolom 600-as se eszik többet,mint Mito?
olyan 170-es irány árra gondoltam
Nem feltétlenül! A lánckerék alatt egy szimering és egy O gyűrű tömít. A tengelyen van egy acél gyűrű közvetlenül a lánckerék alatt. Az O gyűrű ebben a fém gyűrűben ül a belső oldalon. A helyes összeszerelésnél a fém gyűrűt a csapágynak szorítja a lánckerék olyan erővel, hogy a gyűrű is a tengellyel forogjon. A gyűrűt kívülről tömíti a szimering. Ha valamiért a lánckerék lazán van a helyén és nem szorítja annyira a fém gyűrűt, hogy az együtt forogjon a tengellyel, akkor a gyűrűt meg tudja annyira szorítani a szimering, hogy állva maradjon, és belül forduljon el a tengely. Ilyenkor az O gyűrű mozgó alkatrészeket szigetelne és általában ereszteni kezd. Nézd meg, hogy jól a helyén van-e a lánckerék, utána kezdj gyanakodni a szimeringre. Esetleg az is előállhat, hogy a gyűrűt megkoptatja a szimering és már nem tud rá jól tömíteni.