Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem értem, hogy ennek mi lenne a lényege... A nagyobbik az alapjárat állító, a kicsi az alapjárati levegő.
Az evo 1 és 2nek hajszálpontosan ugyanolyanok az idomai?Jól láttam,hogy a 2 nek a fejidoma egy kissé csapottabb?Valaki nem tudna Evo-t reális árban jó állapotban?
Mindent meg lehet oldani, de tény h kb annyiba lenne, mintha vennél egy papírok nélküli Evo-t
Az enyémen ilyen van!
Van egy nagy csavar(fekete recés kupak) és jobbra mellette egy kicsi(lapos fejű)
Alapnak tű felülről 2., keverékcsavar 1.5 fordulat ki.
Jó estét!
Érdeklődnék hogy miton alapjárat beállítás hogy van?
Tű hol áll, levegő csavar, üzemanyag csavar hány fordulat kifele? Ja és járatós! Amugy meg töltésem sincs a motoron! Köszi :)
Valamiert nem jott meg. Hingerdavid@gmail.com ra irj. Arra tuti valaszolok! :)
Jó fej vagy,csak Evot szeretnék venni,jelenleg 91-es mitom van és állítólag azt nem lehet átalakítani...vagy ha igen az sokba kerülne:S
Nekem van fölös Evo fej és faridomom.
Sziasztok!
Tud valaki esetleg eladó Evo-t jó árban és jó állapotban?Nem kell,hogy papíros legyen csak a telók,idomok ne legyenek sérülve és ha a blokk is használható nem lenne hátrány. A kasztni az elsődleges szempont és az ár.
Mennyibe adnád el ? és postáznád el Újfehértó-ra (Nyíregyháza mellet)
Első után én is azt gondoltam, hogy nálam, azóta mindig jobban odafigyelek bezárásra, még miután rázártam meg is rángatom hogy biztos rajta van-e, tegnap este mégis lerepült, tehát már nem tudom mitől :D megint úgy hozták utánam :D
A hiba nálad van :D
Hello!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy csak nálam tipushiba, hogy legalább heti egyszer lerepül a hátsó ülésem? :D Állandóan úgy hozzák utánam mert valahogy lerepül mindig, pedig rázárom.
Így van...akkor ez lenne a kérdés,hogy mégis egyforma a két váz?Valahogy csak át lehet szerválni őket nem?!
Na ez érdekes! Akkor hogy lehet hogy az enyémre azt mondják hogy Sima mito vázam van Evo 1-es cuccok és Evo2-es 6 sebességes blokkom?
Irtam neked mailt, majd kérlek hogy válaszolj ...(képesmotoros hirdetésedhez írtam)
ott te csesztél el valamit, én legutóbb akkor jártam így, amikor beszakadt a müanyag ház a karburátorom tetején, és a kopp gáz kb negyed gáznak felelt meg. Szedd szét, és gondold újra a szisztémát. Egyébként, lehet hogy felül lesz gond, a gáz markolatnál. Elsőre szedd szét azt, és lesd meg hogy ott van-e valami nem megfelelőség.
sziasztok!volt egy gazbowdenszakadasom a frecciamon a markolatanal kb 2hete.vettem biciklisvowdent csavarozhato szemmel a markolathoz.osszeraktam,de a problema az,hogy a gazutam lerovidult,es a "max" gaz csak a korabbi 75-80%nak felel meg.gyorsul es megy,de nagyon kell eroltetnem ha haladni is akarok...hiaba allitok a markolatanal,ott csak a feszesseg allithato,illetve ha a csavarozhato szemet is mashova teszem,attol sem lesz jobb.valakinek valami otlet?esetleg Bp-n valaki tud segiteni?megcsinalnam en de sajnos minimal szerszamaim vannak itt,es fedett helyem sincs.....elore is koszi mindenkinek
Ducaval igen. Meretre ugyanaz, ducae kicsit erosebb.
Ducatival pályázol? Egyébként ugyanolyan kormánytelóval szerelték mint az evo-t?
Ott kezdd, hogy EVO váz kell hozzá, aztán EVO hátsó nyúlvány, EVO kerekek, EVO kerék tengelyek.. ugye a villák, másik tank, és a teljes burkolat. Tehát majdnem kellen venned egy EVO-t. :)
Hali!
Valaki akinek van pár fölös perce leírni és hozzáértése, le tudná pontosan írni nekem,hogy egy 1-es Mitoból milyen módon(milyen alkatrészekkel) lehetne Evo 1-est csinálni? Ugyanis szeretném átalakítani a mocit és egy szakavatott embertől kérnék segítséget,mire lenne szükség hozzá illetve kb mennyibe kerülne. Lenne olyan kedves valaki,hogy leírná nekem?Hálás lennék:D
Pl.: Komplett első teló,villahidakkal,féknyereggel,sárvédővel,fejidomtartó konzol..ezt rá lehet preparálni az 1-es mito vázára?
illetve a segédváz megegyezik a két típusnál?rámegy az evo faridom? az idomokat fel lehetne fogatni az 1-es mitora?
Van még pár alkatrészem olcsón:Gyujtás állórész,2 komplett hibátlan kuplung szett 1 egyenes fogazású és egy ferde fogazású,km óra,powermotor,powerbowdenek,váltó,2 főtenegly,1 még használható vertex dugó, stb egybe vagy külön is