Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt gyári hengereknél kérik, amiket újra nikasiloznak. Ez amit belinkeltem egy utángyártott nikasilos henger, itt nem kell csere-hengert küldeni.
Ebayen..
Arra figyelj hogy kérik majdnem mindegyiknél a régi hengert elkel küldeni nekik 4-5 napon belül ... és az se mindegy melyik számú..
Ez a téma engem is érdekelne. Én is néztem ebay-en Mitaka henger-szettet, de ahoz elég húzós az ára hogy kísérletezzek vele... Van valakinek esetleg tapasztalata róla?
Már eladta,pedig én írtam neki legelőször:S Szombaton mentem volna érte,de ma eladta.
Valaki tud mondani valamit MITAKA alkatrészekről? MITAKA dugó szettet néztem ki a mitomba.
Engem lehet érdekelne a dolog! Képet tudnál róla küldeni?
istvanbacsfalusi@gmail.com
Előre is köszi!
Egyébként ahogy elküldtem eszembe jutott, hogy ez így nem jó, de nem akartam magamat javítgatni na! :D FÉKNYEREG. Azért kicsit túloztál, beírtam googliba és dob ki olyat is ami nekem kell :)
FÉKTUSKÓ? Ne haragudj, de az meg mi a halál?
Féktuskó néven én ezt találtam.
Van valakinek eladó féktuskója?
Tudnálll e-mail címet adni esetleg meg képet küldeni ?
Igen megvan !
Szia,,

Nekem van eladó kettő is. Gyári mito evo, az egyik ducati 748 ról van, de ugyanaz. 30/6848528
Keress valakit pl kepesmotoron, aki evo-t bont és hívd fel. Egyébként a helye megvan?
Egyáltalán nem ritka a profi munka, csak a legtöbb gazdi a lehető legolcsóbban szeretné megúszni ami érthető is lenne, de hogy miért a normális munkán akar spórolni, az már kevésbé.
Sziasztok ! Ma vettem egy Cagiva Mito Ev 125-öt 2004-es de sajnos hiányzik róla a kormánystabilizátor ! Ha valaki tudna segíteni ebben eladót találni akár használtat újat akár milyet csak jó legyen ! megköszönném ! E-mailt irjon az aki tud valamit mert ezt az oldalt sajnos nem tudom mindig nézni ! szilvasitamas15@gmail.hu
Köszi a választ de a jelenlegi hengeremet én is el tudom küldeni a Wittmannhoz perselyeztetni. Csak szívem szerint nikasilos hengert vennék.
Mégegyszer köszi!
hello: most egy perselyes van ,de nagyon jó meg van csinálva nem ilyen putra persely ez... elég profi munka ami ritka is...
új dugóval= 38e gilardoni 1-es henger
Hello!
Nincs véletlenül ép-nicasilos Mito hengered eladó?
Köszönöm a választ keresni fogok.
Szettet nem akarok mert az úgy nagyon drága és csak ide kellene,a méretet meg nem tudtam leolvasni mert annyira ratyira esett szét,hogy nem találtam rajta.
Igen, jól emlékszel 8x16x10 (mivel a 10mm a szélessége itt tudsz csalni egy keveset ;) ) A Piaggio is ilyen használ a vízpumpa alá

A lényeg, hogy bírja a fagyállót és az olajat is!
olyat vagy a szimeringszettel tudsz vásárolni, vagy ahogy én is csináltam kiveszed a régit, és méreteinek megfelelően veszel bele egy újat, már nem emlékszem a méreteire
A kuplungkosáron nem találtam jelzést de gondoltam annak mindegy is hogy áll.A két legalsó fogaskerék a jelölésnek megfelelően be van állítva,a főtengőt pedig a kuplungkosár felé állítottam be.Köszönöm a segítségedet!Esetleg megtudnád mondani,hogy a vízpumpa szimering pontosan milyen méretű és milyen kell bele?Az nagyon csere érett szegény:S
a kuplungkosáron mind1 merre áll a jelölés, a lényeg, hogy a kiegyenlítő és a főtengely pozicioba legyen