Ez a téma engem is érdekelne. Én is néztem ebay-en Mitaka henger-szettet, de ahoz elég húzós az ára hogy kísérletezzek vele... Van valakinek esetleg tapasztalata róla?
Egyébként ahogy elküldtem eszembe jutott, hogy ez így nem jó, de nem akartam magamat javítgatni na! :D FÉKNYEREG. Azért kicsit túloztál, beírtam googliba és dob ki olyat is ami nekem kell :)
Egyáltalán nem ritka a profi munka, csak a legtöbb gazdi a lehető legolcsóbban szeretné megúszni ami érthető is lenne, de hogy miért a normális munkán akar spórolni, az már kevésbé.
Sziasztok ! Ma vettem egy Cagiva Mito Ev 125-öt 2004-es de sajnos hiányzik róla a kormánystabilizátor ! Ha valaki tudna segíteni ebben eladót találni akár használtat újat akár milyet csak jó legyen ! megköszönném ! E-mailt irjon az aki tud valamit mert ezt az oldalt sajnos nem tudom mindig nézni ! szilvasitamas15@gmail.hu
Köszi a választ de a jelenlegi hengeremet én is el tudom küldeni a Wittmannhoz perselyeztetni. Csak szívem szerint nikasilos hengert vennék.
Mégegyszer köszi!
hello: most egy perselyes van ,de nagyon jó meg van csinálva nem ilyen putra persely ez... elég profi munka ami ritka is...
új dugóval= 38e gilardoni 1-es henger
Szettet nem akarok mert az úgy nagyon drága és csak ide kellene,a méretet meg nem tudtam leolvasni mert annyira ratyira esett szét,hogy nem találtam rajta.
olyat vagy a szimeringszettel tudsz vásárolni, vagy ahogy én is csináltam kiveszed a régit, és méreteinek megfelelően veszel bele egy újat, már nem emlékszem a méreteire
A kuplungkosáron nem találtam jelzést de gondoltam annak mindegy is hogy áll.A két legalsó fogaskerék a jelölésnek megfelelően be van állítva,a főtengőt pedig a kuplungkosár felé állítottam be.Köszönöm a segítségedet!Esetleg megtudnád mondani,hogy a vízpumpa szimering pontosan milyen méretű és milyen kell bele?Az nagyon csere érett szegény:S
istvanbacsfalusi@gmail.com
Előre is köszi!
Féktuskó néven én ezt találtam.
Nekem van eladó kettő is. Gyári mito evo, az egyik ducati 748 ról van, de ugyanaz. 30/6848528
Mégegyszer köszi!
új dugóval= 38e gilardoni 1-es henger
Nincs véletlenül ép-nicasilos Mito hengered eladó?
A lényeg, hogy bírja a fagyállót és az olajat is!