Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azóta lett már megakasztva tehát nem 100% ig az Én munkám már ...
De akkor most ez mi is tulajdonképpen ? Evo? Evo2? vagy sima mito ? :D Akkor lehet nekem van az országban egyedül hybrid mitom :D:D
Akkor már értem miért éreztem, a hajtókaron is hogy eléggé egyben van ! :D
Válaszoltam:)
Sziasztok, érdeklődnék hogy Székesfehérvár, Veszprém, Pápa vonzáskörzetében nem tudtok e eladó 1998 évjárattól Mito EVO-t, nem számít ha nem papíros, max keret 250000Ft.
A lényeg hogy szép állapotú és motorikusan is jó legyen.
Írtam mailt az adatlapodon lévő címre majd nézz rá
Bicikli váltó bowden elvágva, plusz egy bowden javító vég a legolcsóbb megoldás.
Sziasztok! c12-es frecciámban elszakadt a gázbowden.Nemtudom mennyire számít, de elvileg nem a freccia bowdenelosztója van benne, hanem mitoé.Tud valaki segíteni, hogy Budapesten vagy igazából bárhol az országban honnan tudok gázbowdent szerezni,csináltatni, vagy esetleg más márka bowdenje (simson,mz,bármi...) megfelelő-e? Előre is köszi mindenkinek!
Asszem ilyen árak mellett egyelőre a bendix marad,nem lesz cserélve.
A fogaskereket,lapátot és a szíjat postával 4be ide tudod adni?
Előre utalom így pár 100Ft lenne a posta csak.És persze kérnék róla képet ha szabad.Köszönöm,üdv!
Igen, ezen akadt meg a szemem nekem is.
hello! elado komplett cagiva mito blok 7 sebesseges tokeletes allapotba 10 uzemoraval karburatorral gyujtassal egyutt csak be kell tenni egy vazba! 100000 ft alkudhato
Ja és az Evo vázon 2 oldalt a lábtartók előtt nincs furat csak a körlámpásnál
Azt nemtudom hogy oldották meg de az akkori tulaja a fejidom vagy lámpatartó konzollal nem boldogult ugyanis sehogy se passzoltak a furatok.Mert az evoé nál távolabb van a 2 mint a körlámpásnál.Rámértem az enyémen a furatok távolságára és azzal megegyezett...
Hogyan van akkor rögzítve a kormánygátló?
Ezt a gépet ismerem Ez egy Evo 1 ,sima mito vázzal és Evo2 es 6gangos blokkal...pár éve Én ujitottam fel a motorját: Link
Hát jah, ez így tényleg érdekes. Lehet 94 körül az átmeneti időszakban még az Evo vázba belehegesztették az olaszok a maradék körlámpás Mito-hoz tartozó öntvény vázdarabot. Ha megbontod 1-2 apróság lehet érdekelne engem is. Az idomon lévő javításokat leszmítva szépnek tűnik. Forgalmija van? Mennyi volt ha nem titok? Asszem 150-ér láttam meghirdetve, gondolom tudtál még faragni belőle... 150ér is ajándék végülis ha működik.
Már megnéztem, gyári, nincs kókányolva! Küldök róla majd képet, én is ezen csodálkoztam hogy az akkor hogy lehet rajta...
Erre ha ránagyítasz talán látni, most ez van hirtelen!
Mito 1-2 nem kormánylengéscsillapítós. Nézd meg hogyan van megoldva a kormánylengéscsillapító felfogatása. Ha vmi. maszek megoldás, akkor lehet gyanakodni.
Mondom az elképzelésem!
Valaki az előző tulajok közül megvette az Evo-t papírok nélkül, keresett hozzá egy papíros vázat, ami épp lehet hogy egy körlámpás mito-é volt és átpakolt rá mindent! Na ?
De látom már mire gondolsz... mondjuk ez elég érdekes
Nem hiszem hogy sima mito váza lenne, mert minden stimmel rajta. :O
hello. bendix=6e vízpumpalapát=2e vízpumpameghajtó fogaskerék=3e kapaszkodó bőr=1e
Az oldalsó felömlőket mintha felbővítették volna kicsit. Elég fényesek és olyan a textúrájuk, mint amikor karbiddal kicsit átnagyolja őket valaki. Ha én csináltam volna, akkor még jó sok finomítás következne ezután, például csiszolópapírral.
Letudnád írni pontosan miben "különböznek" az evok? A faridom alatti váz is eltér ha jól tudom.Fejidomtartó konzolt fel lehet szerelni erre a vázra is?Az evonak az idomtartó konzolja a vázba van fúrva ugye.
Hát ami nekem kellene:
hátsó lámpára "gumi " ami befeszíti az idomba,vízpumpára a lapát és a műanyag fogaskerék,bőrszíj az 1-es mito faridomjában van amolyan kapaszkodó féle,bendix,meg a potméter ugye:D......
Az evo faridom és fejidomot nagy nehézséggel lehetne ráerőltetni a kereklámpás mitora?