Köszi Silentke!Én régen négy éve vettem körlámpás Mitot annak is 8p vázszáma kezdése.A vicc 1998 évj hivatalos papirjai arra voltam kiváncsi nem-e evo vázra tették régi cuccokat.Ahogy nézem 1998 már evok vannak,és már 2-es.
ha csinálok képeket a henger belsejéről/dugó-ról mondasz valamit, szerinted mi történhetett? illetve a henger javítható-e(hónolásra gondolok) vagy csak perselyezni lehet ilyen mértékű sérülésnél...
Ahogy írtad: fel-le nem, jobbra-balra egy határig. Az hogy lapos dugattyú kell-e bele az a hengerfejtől függ. Nézd meg a hengerfej és a henger számát, abból többet fogsz tudni.
Kérdés: A hajtókar mozoghat/lötyöghet(pl.: jobbra balra igen, fel le nem) valamilyen irányban 1 kicsit? leszedtem a hengert, dugót, siralmasak az állapotok :D gilardoni 1-es van rajta lapos tetős 1 gyűrűs. valaki valami tájékoztatást erről ? előre is köszönöm
Sziasztok!Na azt akartam irni nem bilétás blokk akkor számokat lesavazod nem lesz látható.Ha nem látható motorkodot kap.A blokkot cseréltem nekem könnyű volt bilétát áttedtem.
Talán a legjobb megoldás, ha akkora problémát okoz, akkor feltölteted és vissza kimaratod, talán egy 10-15-ből megúszhatod, a többi megoldást kb meg sem gondolnám.
Hengerek
HA Bontod lehet engem is érdekelne pár dolog.
üdv!
iratni hivatalossan...