Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez még simán elmegy...finom csiszolás a sérülésnél meg egy hónolás +uj dugó és kész
Köszi Silentke!Én régen négy éve vettem körlámpás Mitot annak is 8p vázszáma kezdése.A vicc 1998 évj hivatalos papirjai arra voltam kiváncsi nem-e evo vázra tették régi cuccokat.Ahogy nézem 1998 már evok vannak,és már 2-es.
Meg találtam egy ilyet is, nem tudom?!
Hengerek
Happening
ha csinálok képeket a henger belsejéről/dugó-ról mondasz valamit, szerinted mi történhetett? illetve a henger javítható-e(hónolásra gondolok) vagy csak perselyezni lehet ilyen mértékű sérülésnél...
Sima Evo henger, az is lehet, hogy még gyári.
73037 a henger száma! Ami: ?
A 200C-hez a domború kell, a hengeren találsz egy kb 5 jegyű számot (betű is lehet benne), abból többet megtudhatsz.
gilardoni 1-es a henger 200C hengerfej
Ahogy írtad: fel-le nem, jobbra-balra egy határig. Az hogy lapos dugattyú kell-e bele az a hengerfejtől függ. Nézd meg a hengerfej és a henger számát, abból többet fogsz tudni.
de nem P8 hanem 8P most néztem meg :D
Kérdés: A hajtókar mozoghat/lötyöghet(pl.: jobbra balra igen, fel le nem) valamilyen irányban 1 kicsit? leszedtem a hengert, dugót, siralmasak az állapotok :D gilardoni 1-es van rajta lapos tetős 1 gyűrűs. valaki valami tájékoztatást erről ? előre is köszönöm
igen P8-al kezdődik, elvileg 1998-as évjárat papíron!
szerintem az egy körlámpás mito váza lehet... Evo kasztnival.
Silentke!A Mito evo 1 mikori évjáratú?:) A váza annak is P8 kezdődik?
Sziasztok!Na azt akartam irni nem bilétás blokk akkor számokat lesavazod nem lesz látható.Ha nem látható motorkodot kap.A blokkot cseréltem nekem könnyű volt bilétát áttedtem.
Hello, engem érdekelne a 2 gumi. Mikori évjárat? Utánvét megoldható?
Dunlop sportmax 110 es első, 150 es hátsó 99% os állapotban 25 000 ft 06 30 279 4896
Hali!
HA Bontod lehet engem is érdekelne pár dolog.
üdv!
Evo 1-es kipuff valakinek?
Valakinek esetleg elfekfőbe 1 ilyen táblája ? mert akk arra áttudnám
iratni hivatalossan...
Nem igazán értem ezt .. Kicsit kifejtenéd ? megköszönném....
Szia!Nekem is lemezvan rajtae nem az lett volna akkor sósav utána meg motorkodoztatnám,mint kocsimat csinálta KPM-nél ano
Talán a legjobb megoldás, ha akkora problémát okoz, akkor feltölteted és vissza kimaratod, talán egy 10-15-ből megúszhatod, a többi megoldást kb meg sem gondolnám.
Mert az eggyik csapágy valőszinű megforog valami kuplung tűgörgős szar csapágy....