Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello holnap estig dolgozom. Háromnegyed 7 től elèrsz. Ha kèső neked akkor holnap után egèsz nap hivhac
e-mailt tudsz adni? vagy holnap felhívjalak telón?
3000 forintért a tiéd
3000 ft
Szia Tibi. Norbi vagyok csak annyit szeretnék hogy telefonszémod emgtudnád adni hogy akkor mikor tudnál jönni megnézni a mitot vettem hozá bowdent csövet olajat stb ma beinditottult és am elsöre beindult csak emntem vele két kört az utcában és lefuladt aztán nem indult utána nem probáltam :DD de akkor jolenne amjd ha v mikor betudnál ugrani egy délután vagy hétvégén még job . :))) nah mind1 szal kéne a teloszámod mert uj telomvan és nincs benne :SSSS
Kilométer órát menyiért adod?
A 2 kormányvégsúlyért és a vizpumpa felöli dekliért mennyit kérsz?
Végkiárusítás aprópénzért! számom 06303269248 ha nem lennék elérhető írj smst és visszahivlak
Fűzd fel őket egy kb 3-4x esen megduplázott damilra és ugy tedd bele így majd ki is tudod pecázni belőle.De ha rozsdás akkor 2 benzines öblítés közt tennék bele vagy 2 deci RO-55 öt és azzal szépen körbeforgatni felesleget kiönteni belőle hagyni állni egy fél napot és ujra benzines öblítés
Csak a beöntőnyílásnak van egy kis válla vagy nyaka és ha beteszem az anyát azután h fogom kiszedni? De amugy kösz a választ
Kívülről, vagy belülről? :D

Ha belülről kell kipucolni, akkor szereld le, tegyél bele egy kis benzint (kb 1 litert) + egy jó nagy marék alátétet, anyát, vagy sódert (kinek mi jött be). Aztán kezd el rázni mint a hülye :D.
ui.: Használat előtt ajánlatos még egyzser átmosni, miután kivetted belőle a "maréknyi csiszolót" , de akkor már csak tiszta benzinnel. :)
Hali! azt szeretném kérdezni h kereklápás mito tankját ,hogy érdemes takarítani?
Ha tele lennek penzel nem foltozgatnek hasznalt cuccokkal egy korosodo blokkot...
hello. van lendkerekem=8000ft jó állapotú.
udv mindenkinek mitohoz keresek a gyujtashoz lendkereket (magnest) szoval akinek van elado az szoljon
rendben köszönöm a választ:)
Teljesen ugyanaz a blokk van lényegében mindben. Ha el is tér csak belülről (váltó, henger)
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem,hogy 1-es kereklámpsá Mito blokkja belemegy-e az 1-es Evo kasztnijába? összelehet szerelni őket?előre is köszönöm,szép napot mindenkinek!
asszem ez rossz fórumba ment :D
Üdv! Valaki aki ezzel foglalkozik tudna egy árajánlatot mondani 110/70 17 + 150/60 17 utcai-sport gumi párosra? Illetve keresek használt/pályázott/vágott slick 110/70-es supersport gumit!
hello köszi szépen az infot
hello én épp a napokban szedtem szét a vizhöfok méröt hátt nem igen jött le naon oda volt ragasztva!felmelegitetem körbe és ugy szedtem le!de ugyse jött le 100 %osan...körbe van egy piros lámpa bura ami adja szint az órának sötétben még az is hozzá volt ragasztva
Köszi a segítséget. Időközben rájöttem én is a csínjára-bínjára. Sikerült viszonylag kevés barmolással szétszedni. Miután visszahajtottam a két csavart 5-6 pillanatragasztó pöttyel visszaragasztottam. Gyárilag is valahogy így csinálhatták ahogy elnéztem.