Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

500-as CR-en nincs ekkora :D
ott leszakadt a nicasil, valoszinü ahogy mondod.. ragadt a dugó, és vitte magával a nicasil réteget is. Ezt ugyan nem tünteted el hónolással, ez hülyeség...
Ezekszerint megragadt. Kétlem, hogy hónolással eltűnne. Perselyes hengert meg inkább kihagynám...
http://users.atw.hu/cagiva125/...
Nézz utána milyen henger
Nicasilos, a folt pedig alu a dugóról. Vannak emberek kik azt mondják, hogy egy hónolással meg lehet csinálni. De ha mégse akkor tudod adni teló számot aki megperselyezi olcsón.
Hengernek mibaja? Mi az a "foltozás" benne? Nicasilos, vagy perselyes?
Köszi!
Ebben is 2x15 van. A kábelezést mindenképp átmézem. Esetleg arra gondoltam, hogy a power szorulhat és azért veri ki a biztiket.
Mito hiányában megszabadulnék 1-2 porfogótól szemtelenül áron alul. Ha mindent elviszel, akkor még olcsóbban
Henger, hengerfejjel membránnal: 8e
Víz-olaj tartály: 500
Power-e, CDI, Feszab. : 3e/db
Jobb oldali dekni: 1e
Láncszett (1000km-es o gyűrűs 14/40 520): 5e
520-as "o" gyűrű nélküli kb.: 5000km-es lánc: 1500
Fék/kuplung kar: 500
Indító relé: 500
Mito power bowden tárcsa: Ajándék :)

Minden együtt 26e helyett mondj te árat

A Dzseki méretprobléma miatt eladó (kinőttem) Alkar-könyék , váll, gerinc kivető protektorokkal, ütéstompítós vastag bőr dzseki ( 48-50 es méret valójában. 170-178cm, 70-75 kg körül lehettem mikor megvettem ). :
Alku nélkül:10e

e-mail: dtje@citromail.hu
vagy 06-30/661-2407

Átvétel személyesen: Toszató- Füzesabony-Budapest Illetve: Budapest-Szolnok-Kunmadaras útvonalon a szállításban tudok segíteni,
vagy posta.

Nekem csak a helyett fogja meg a port.
90%, hogy szar kábelezés miatt van, vagy kicsi biztosíték (nekem 2x 15-össel üzemel)
Az árat elbasztam 30 akart lenni...
Draszvujtye!
Mivel idén elkelt a Mitom az elraktározott cuccaim eladók. A képen nincs rajta minden de ha valakit érdekel csinálok róla több képet.Aki még tervez pár évre Mitoval vagy pályázni akar annak megéri megvenni...az egész 40ért vihető.Ebbe:powerbowdenek több darab,power mechanika,kuplungok,tükrök,km óra,csap,légszűrő,gyujtások,bendixek,önindítók,membrán,deknik,

hengerfejek,főtenglyek,váltók,vízpumpatengelyek ,lánckerék,3blokkház és még egy csomó apróság.Nem selejtes kacatok.2 ládányi alkatrész.Henger már nincs.Akit érdekel szoljon.
helo tudna valakisegiteni mitoba scereltem akut azmegkivakta a relet de kicsereltem nemindult beraktam sebesegbe de ugyse milehet vele
Kép nélkül... nem kell :)
Szia! Vagy karbidugulás miatt szegényedik, vagy még inkább falsot szív. Talán elsőre a szívócsonk repedéseit nézném meg, nincs-e rajta olyan, ami át is lyukadt...
Próbáltam képet csinálni de nem tudtam normálisat.Rajtaa van most a motoron,nagyon jó gumi nem csúszkál,lehet döntenni jól tapad,csak nekem /60-as gumi kellene rá.
Lehetséges, majd próbálok állítani rajta .. mondjuk nem csak alapon csinálja sajna.. de azért kösz a tippet
Sziasztok. Kerestem Super City topikot, mivel nem találtam, ezért gondoltam ide írok. Szóval adott egy Super City ami zabálja a biztosítékokat, gondoltam mielőtt elkezdem keresgélni a hiba okát kérnék egy kis segítséget, hogy merre felé is induljak el, hátha valakinek már volt hasonló problémája. A motor nem az enyém, haveromé. Előre is köszi. Üdv.
nem lehetséges, hogy kicsit szegény a keveréked ? ...mondjuk alapjáraton?
Hello!
Valaki tudna nekem segíteni?
Ma mentem egy kört a motorral eleinte még teljesen rendben volt aztán egyszer csak " meghülyült" neki állt folyton felpörögni mintha a gáz akadna fenn ... a kör végére egyre sűrűbben csinálta már, kész öröm volt vele hazaérni.. a bowdent végig néztem teljesen jó állapotban van. Lehet, hogy a tűszelep szórakozik talán?
Nemtudom, hogy mi lehet ...
Ha valakinek volt már valami hasonló gondja vagy esetleg tudna segíteni bármiben légyszíves írja már le, hogy mégis mit csinált vele ...
köszi
8 ezer ft + posta.Holnap csinálok képet róla.
7ezer ft + posta , de szeretnék kérni képet a gumi oldaláról is, ahol a gyártási év, stb.. szerepel .
Mélysége persze középen mérve.
A mélyésge 3.5-3.8mm.Az árban még nem gondolkoztam cserélni akarom,de megtudunk egyezni az árban.
Mennyiért? középen mennyi a profilmélység ?