Sziasztok valakinek van ötlete szerelö téren pesten hogy ha majd tavasszal ujra motorra ülök akkor elötte valaki megbizhato nézze át és lehetöleg olcson (olajcsere váltoolaj stb szoval komplett átnézés )
mennyi körül van egy iylen átnézés?
utolsó ára a cagivámnak:110ezer ft,addig eladó amíg megvan az az autó amit kinéztem magamnak,nem azért kérek aennyit mert egy rakás szar csak pont ennyi hiányzik hogy megtudjam venni az autót!légyszi mondjátok ismerőseiteknek hátha vki mitot akar venni!power kipucolva,pár hónapja lett lefényezve matt feketére,erős motorja van,nem kopott a henger,idomok nincsenek törve,minden visszajelző és spirál müködik,természetesen kipróbálható nem árulok zsákbamacskát!50ként használt!
Gépműhelybe nem fogják neked normálisan ablakolni. Mivel ott nincsenek tisztában a dolgokkal így nem tudja milyen legyenAz h.te elmagyarázod neki de nem tudja h. mit csinál nem lesz jó. Meg amúgy is lefossa.
Ne érts félre . A 25k ablak nélkül, de a hengerben benne, méretre munkálva . Nem vettem, de vannak ilyen emberek, akik elkérnek érte ennyit.. (Érdeklődési szinten kérdeztem meg egy gépműhelyben, hogy mennyi lenne, ha ő rakja be-esztergálja ki.. de én ablakolom ki magamnak)
Multkor emzoli irta valahol hogy ismert olyat aki évtizedekig gyártott dugattyúgyűrűket sima vascsőböl...amit más pl kerítésoszlopnak használ. Tehát ennyi erővel egy perselyt is simán kiesztergálhat egy vastagabb falú csőböl.
Erre a persely meg hasonló témára annyit mondanék, hogy e-bayen 330 dollárért van utángyártott henger dugóval, tömítésekkel. Inkább azt fogom választani. + egy 100-asért van hozzá hajtókar is, szóval aránylag olcsón meg fogom tudni csinálni ha neadjisten besülne, és mégis csak olyan lesz, mint az új.
Nekem néhány hete 25-30 ezret mondtak a Wittmann féle perselyezésre kompletten, evileg ő ebben a legjobb. De nem éltem vele, mert a perselyezett hengerben sokkal jobban megragadnak a dugók mint a nicasilosban. Viszont a főtengelyem ő rakta össze.
Ha Én ezt tudom hogy vannak olyan elmeroggyant emberek akik adnak egy nyers perselyért 25ezret akkor még ma leméretezem és egy ismerősöm 5ezerért holnapra 20db-ot esztergál
Figyelj nekem ennyit mondtak 2012 tavaszán (ismerős). Anyagára kevesebb mint 5e. Ha valaki perselyt 25-ért adna neked (ami mezei acél) és lényegében sima cső, akkor nagyon át akarnak baszni :D
Érdeklődni szeretném nekem igaz nem cagivám van hanem husqvarnám,de elméletileg sok alkatrész ugyan az.Engem a gyújtás és elektronika része érdekelne a motornak,hogy az mennyire ugyanaz.nekem 95-98 közötti a motorom és vadászok power elektronika és cdi után nagyon.tudna nekem vki képet mutatni,hogy ennek a motornak milyenek ezek az alkatrészei.
Előre is köszönöm.
tizen öt ezer forintért kiablakolt, perselyt, amit méretre fúrnak, és kiablakolnak? Szerintem nem egy országban élünk.. erre felé, csak a persely maga (ablakok nélkül) 25 ezer . plusz az ablakok (2-3ezer darabja) , plusz a berakás és a henger nicasil rétegének a fúrása sem normál fúróval történik.. ez is pénz.. a berakás is pénz.. De ha felétek ennyi, akkor csináltasd meg, és megveszem 25be a hengeredet, plusz az emlitett dolgokat . Egyébként az EVO szett nem merül ki a hengerfej-henger-membrán párosban.. de ha szerinted igen, akkor okéé....
Attól, hogy kiderült a sérülés valódi oka, már 2000-rel többet is ér XD
Mivel alább még 8000 Ft-ot írtál rá.
Köszi de nincs szükségem ragadás-sérült hengerre.
Egyébként kb 3 hete lett felújítva a blokkom, sérülésmentes 60433-as hengerrel, szokásos típushibája azonban sajnos megvan, a segédkipuff és a kipuff nyílás között megrepedt a hőtől a gát. De tudom, hogy volt aki ilyen hengerekkel versenyzett, és nem ragadtak meg... Szóval bízom benne, hogy egy ideig nekem sem kell belenyúlnom.
Csinálok róla képet akkor megpróbálok valamit összehozni,csak a kipufogó is takarja lengővilla ,de megpróbálom úgy forgatni,hogy valamennyire látszódjon.
Adjál érte 10 db Kapa orrú Mátyást és kapsz egy evo hengert, aminek a felületei síkok és nem fagy sérült (erre garanciát válalok) HF+Henger+Membrán. 15-ért megcsinálják neked, szóval még 25-nél jársz és van egy Evo szetted, ami alapból tény, hogy erősebb mint a mito1-2.
1. Olcsót akarsz
2. Megbiizhatót ?