"50-esített kilóméter óra számlap, I-es Mito-hoz..... az eredetivel teljesen megegyező anyag, szín és számtípussal! 120-ig kalibrálva.. nem matrica... vegyétek-vigyétek!
Engem érdekelne a komplett kábelköteg, és a gyujtáskapcsoló (gyújtáskapcsoló is lényeges , ha nincs akkor tárgytalan.) Természetesen kellene a gyujtáskapcsolóhoz való tanksapka is. (zár-egyezés miatt)
Elérhetőségem: 06306622197
mail: markoka911@gmail.com
Km óra egység -4000Ft
Evo Hátsóülés- 3000Ft (újrahúzva)
Első lámpa- 3000Ft
Tankpad- 1500Ft
Kezelőszervek -2000/db
Powermotor- 2000Ft
A 3 hozzászólásban meghirdetett összes termék és még rengetek apróság egyben elvihető 30.000Ft ért
Hátsó tengely-1000Ft
Játszós gumi (kis profilmélységgel) 1000Ft
Kábelköteg- 4000Ft
Power elektronika (találtam itthon nemtudni, hogy megy e) 2500Ft
Segédváz alatti Műanyag 1500Ft
Eladó egy '94-es évjáratú mito kettes Váza, lengővillával. Hibátlan állapotban. Ha ma nem lesz rá jelentkező akkor sajnos megy a vastelepre
Ára kompletten 8 ezer Ft
Rengeteg alkatrészem van még.
06306622197
Az a része jó nemrég lett összerakva. 2hete leraktam most akartam vele menni és nem akar beindulni. Mekkora szikra kéne hogy legyen? Mert elég gyenge de mindig ilyen gyenge volt.
Heló!
Olyan gond van a mitommal hogy nem akar beindulni szivatóval próbálom indítani de semmit sem csinál ha a gyertyát kiveszem és nyomok be oda kis benzint akkor egyet röffen és annyi nem indul be. Szikra van gyertya benzines ha kiveszem úgyhogy kap benzint is. Szerintetek mi lehet a gond? Karbit már kipucoltam és most se jó.
rezót Schwantzzal már lee-maileztem, csak a henger tervemre vár... egyelőre csak irogatom össze a büzsét,.. számolom a lehetőségeket... mert előbb egy fiatal sx 125, yz 125-re fáj a fogam, és csak utána a mito tavasszal... ha megmarad
valakinek van képe power nyelv röl vagy tudna videot csinálni hogy emnnyit nyit a powernyelv milyen hosszuságot mert enyém mégmidnig nem megy minnya csinalok képeket
Hengertalp tömítés
Blokkfelek közti tömítés
szimering a 2 oldalon.
Tudtam én, hogy nem a "szikrával" van gondod :))
Szerintem érdemes mindennek utánanézni, mert lehet máshol megy el :)))