Tegnap rájöttem valamire !
Létezik mito-ba PROX hajtókar ! (igaz nem mito-hoz gyártják, de az ÖSSZES hajtókar méret egyezik.)
Továbbá arra is rájött egyik haverom, hogy rövidebb hajtókar is létezik mitoba, mert egyik haverja EVO-ját motorszerelő csinálta, és hajtókart is cseréltetett benne a srác.. miután összerakták, cdi-re gyanakodtak, és nem értették miért nem megy a moci.. Haverommal szétkapták, és kiderült hogy rövidebb hajtókar van benne, mint a gyári !
Én akkor se merném 160as henger mellé rakni. Inkább valami márkásabb normális minőségű olaj :) Aztán lehet hogy ugyanaz van abban, mint amit én rakok az enyémbe, csak épp más a neve meg az ára !
Én inkább speed 2t-t használtam, a city kis teljesítményűekbe való elvileg.. De javíts ki ha tévedek. Castrol Power 1 és Agip Speed 2t alá biztos nem adnám olaj témában. De én maradok a motul 710 nél(pumpában). Plusz 1:100 keverék a tankban motul 800-ból.
Ajándékba ! Elvileg nov. 11-én megyek sopronba újra, szóval ha addig nem is adsz címet ahova küldhetem postán, akkor személyesen találkozhatunk megint sopronban valahol :D Mondjuk ahol legutóbb :)))
szerintem nemigazan kell foto ahoz h lasd kell h legyen gyari jegy legalabbis nekem eddig a mostani elott meg 2 mitom volt es mindegyiken volt jegy egyebkent a kabelek is arulkodnak ha megsem tudnad nem mai gepek es a legtobbnel mar elegge be v kemenyedve arra a formara amien helyzetben allt osszerakott allapotban
Sziasztok!Lenne valakinek fotója Miton gyújtásalaplap hogy helyezkedik el?A haver rakná össze,és darabokbam vette.A Mitomat én azért meg nem akarnám szétkapni főleg lehuzom sincs hozzá:)Köszi 7 seb blokk övé is.
Érdeklődés: ivadam16@freemail.hu
Létezik mito-ba PROX hajtókar ! (igaz nem mito-hoz gyártják, de az ÖSSZES hajtókar méret egyezik.)
Továbbá arra is rájött egyik haverom, hogy rövidebb hajtókar is létezik mitoba, mert egyik haverja EVO-ját motorszerelő csinálta, és hajtókart is cseréltetett benne a srác.. miután összerakták, cdi-re gyanakodtak, és nem értették miért nem megy a moci.. Haverommal szétkapták, és kiderült hogy rövidebb hajtókar van benne, mint a gyári !