Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

For szél :)

http://www.hasznaltauto.hu/motor/cagiva/cagiva_mito_racing_evo_ii_m
in._alku_belefer_-4974196
pöörgöt csak mivel levolt esve önmagában pörgöt nem forgatot meg semmit és az zugott
Szivócsonkom van 4 ezerért!
mármint a zárszett és a kapcsoló?nem sok érte ez egy picit?én apriliához 1500ft-ért árulom a kapcsolókat és 5000ért árultak zárszettet!max én is 5-6ot szánok a zárszettre!
Hali, kompletten 14eFt a kettő...!
szóval mégis pörgött azaz önindító...
levettük a deknit a gyujtásrol erre kiderült hogy megszakadt benne a menet és majdnem kiesett az öninditom de meglett csinálva köszönöm szépen a segitséget:))))
sziasztok!ma megvettem az első Mitomat!annyira kiakartam cserélni a telót fordítottra,de élőben nem is néz ki olyan szarul mint képen,szóval ezt a fordított telós dolgot elvetettem!viszont kellene nekem 3alkatrész reális áron:a legfontosabb a ZÁRSZETT(gyújtáskapcsoló,tanksapka,ülészár+kulcs),jobb oldali kapcsoló ami a kormányon van,szívócső(még nem tudom milyen karbi van rajta annyit láttam hogy dellorto majd holnap megírom hogy mekkora karbihoz kell a szívócső!
Első féklámpa kapcsolót keresek, ha van valakinek irjon ide vagy: mate.coola@gmail.com
Csiszold meg az érintkezőket és ha akkor se, akkor az önindító fedél alatt van az önindító szénkeféje és kommutátor, azokat is csiszold meg ;) (tömören eöviden az érintkezéseket :P )
Én sokkal jobban élvezem a forditott teló előnyeit, sokkal jobb mint a sima volt. Nameg a jobb fék sem utolsó szempont, nekem.
nemis pörög semmi amikor megnyömöm az öninditot akkor csak zug és a relé kattan EGGYET néha
Mit értessz zúgás alatt? Pörög az önindítómotor de nem indít?
Sziasztok tegnap összeraktam amotoromat mert feltöltötem az aksit kitisztitottam a karbit légszüröszivacscsere volt és mindent visszaraktam aksit visszakötöttem és megnyomtam az öninfditot és csak zug a motor mindent megnéztem de semminincs kihuzva és csak zug zug és zug megprobáltam egy másik aksirol ami tökéletes és azzal is csak zug mibaja lehet a motornak? mert eddig még nem csinálta
meik utcában lakik ! ?
passz(ol) :) jó bele !
nem tudja valaki h az evo fotengo paszol vajon az elefantba?
Éppenséggel van elfekvőben otthon
Írjál mailt és küldök képet/árajánlatot.
Fordított,arany színű. csak szárak! 20 ezer.
Meg kell hozzá egy első kerék is.
Sziasztok vennék jo álapotu power elektronikát olcson lehetöleg valakinek van elfekvöben esetleg?
Csupán azért mert jobb megjelenést biztosít a fordított teló teljesen felesleges lecserélni súlyos 10ezrekér. Sőtt, én azt mondom neked, hogy ne cseréld le. Ugyanis ha egy fordított teló szimeringje elenged folyamatosan áztatja a féknyerget olajjal, ezeken az öreg telókon meg általában a szimeringezés sem segít, mert meg vannak kopva, és ezáltal kotyog a krómszár a hüvelyben, ezér elnyomják a zsír új szimeringet is, amitöl ismét ereszti az olajat, ez főleg a fordított telóknál érződik, mivel a gravitáció folytán az olaj mindig a szimeringet terheli. A fordított telónak az lenne a lényege hogy kisebb a rugózatlan tömege mint egy normál telónak. De ezt utcai motorozás közben te úgysem fogod észlelni. Az ilyen jellegű motorokra szerintem csak divatból teszik rá...
hello!fordított teló?csak szárak vannak vagy villahíd is?mennyit kérsz értük?
Nekem vannak eladó teló száraim.
nincs semmi baja,teljesen hibátlanok!annyi a történet hogy sokkal szebb megjelenést bíztosít a fordított teló,bízok abban hogy valakinél viszonylag olcsón kifogok egy komplett elejét és még talán a régi telószárakat el is tudom adni!mik a mito betegségei(gyengéi)?még sosem volt cagivám csak apriliám!