Valakit érdekel evohoz zsír új ATHENA elsőteleszkópszimering? még fel se bontottam azért eladó mert nekem nem evohoz kellett volna de ezt küldték és megmaradt. ha valakit érdekel elérhetőségem: marci.sinka@gmail.com
Hogy jön itt szóba az RS?:D Amúgy is mondtam, hogy egy 100-as audit szeretnék!:D (motor kéne de különbözetit eltörölték, úgy hogy cseszhetem a 600-ast még egy ideig). Amíg nem lesz kocsi meg egy 50-es endurot akarok, hogy télen járhassam a gyönyörűséges soproni erdőket :)
A magyarázata annyi a srácnak, hogy jobban tetszik neki az RS . Mitohoz pedig a szíve köti, ezért van meg még mindig neki. Azért cserélné 50re (gondolom) , mert melóba járáshoz sok. (sok = túl sokat kajál egy 50eshez képest, és nagyon jól megy )
Tényleg? Na ez pozitív Máris segítettél köszönöm Azt esetleg nem tudod miért cserélné 50-esre? Ráadásul rendszámos is, gondolom van jogsija rá. Ha meg nincs, 28e (szerintem) nem egy eget rengető összeg a B125-ért. Lehet van ésszerű magyarázat, csak eddig nem találtam rá Alig várom hogy meg vegyem a kis Ducatit
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni... Most a télen fogok venni egy Mito Evo-t, de nagyon gondolkozom még az RS-en is. Ha esetleg valakinek lenne mindkét motorban tapasztalata és pár mondatban leírná annak nagyon megköszönném! Illetve már kinéztem egy Mitot, egy '96-os évjáratú, soproni srácé, valaki esetleg nem ismeri konkrétan ezt a mocit?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/cagiva/cagiva_mito_ev_125_50-e
st_beszamitok-6246004
Kicsit félek a korától nem szeretném egy széthajtott szutykot venni. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat! Széles utat!
Sziasztok kollégák! '92-es Mito-hoz átszerkesztett, 50-eshez való, jó minőségű km-óra számlapmatrica kellene... minden megoldás érdekel.. :) aki tud, segítsen! Köszönöm!
Télleg akartam is kérdezni pl én ezel a rendszámos mitommal simán járkálok akárhol de én nem rendelkezezem A1 es jogsival akkor pl ha elkap a rendör job ha aztmodnom hogy nincs nálam a jogsim (a motor iratai biztositás midnen rendben van
mert igy megbüntetnek de 5 ezerre és nem töb 10 ezerre mert nicns arra a motorra jogsim egyáltalná :D
jaaaaaj... ez sima mito ember ! Nincs 50es meg nem 50es. ez huszonötös nem 50es! Soha nem volt gondom a rendőrökkel, és én azért eléggé tempósan szeretek motorozni....amíg nem látok rendőrt :) Anno még a legelső mitommal büntettek meg 5ezerre, mert "nem volt nálam a vezetői engedélyem" - természetesen nálam volt, csak azt mondtam nekik hogy 50es, és megtalálták a hengerben a 125cc feliratot :D Azóta nincs benne :)))
Ha félsz a rendőröktől, akkor még csak meg se próbálj kimenni vele utcára, mert 150% hogy megfognak !
de az 50-nek kisebb a váza gondolom vagy nem?az enyém az úgy van hogy matrica nyomdában beszkennelték a km óra számlapját és számítógépen átszerkesztették a számokat,a henger meg úgy van hogy kivágtam egy 50es hengernek a 49ccm3 feliratát és ráragasztottam a hengerre,de egyenlőre félek kivinni a forgalomba a motort,nagyon félek a rendőrőktől!
mennyiért válnál meg tőle? :)
Hogy legyen tovább?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/cagiva/cagiva_mito_ev_125_50-e
st_beszamitok-6246004
Kicsit félek a korától nem szeretném egy széthajtott szutykot venni. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat! Széles utat!
mert igy megbüntetnek de 5 ezerre és nem töb 10 ezerre mert nicns arra a motorra jogsim egyáltalná :D
Ha félsz a rendőröktől, akkor még csak meg se próbálj kimenni vele utcára, mert 150% hogy megfognak !
új hátsó gátló 10 000 ft