Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen ez a fordított telóba való.Hát én 3ezerért vettem 2ezerre gondoltam ha jó az neked.
az jó a 2-es mitohoz is? fordított telós
mennyiért válnál meg tőle? :)
Okés az utalásos verzió jól hangzik!
Hogy legyen tovább?
Valakit érdekel evohoz zsír új ATHENA elsőteleszkópszimering? még fel se bontottam azért eladó mert nekem nem evohoz kellett volna de ezt küldték és megmaradt. ha valakit érdekel elérhetőségem: marci.sinka@gmail.com
Hogy jön itt szóba az RS?:D Amúgy is mondtam, hogy egy 100-as audit szeretnék!:D (motor kéne de különbözetit eltörölték, úgy hogy cseszhetem a 600-ast még egy ideig). Amíg nem lesz kocsi meg egy 50-es endurot akarok, hogy télen járhassam a gyönyörűséges soproni erdőket :)
A magyarázata annyi a srácnak, hogy jobban tetszik neki az RS . Mitohoz pedig a szíve köti, ezért van meg még mindig neki. Azért cserélné 50re (gondolom) , mert melóba járáshoz sok. (sok = túl sokat kajál egy 50eshez képest, és nagyon jól megy )
Tényleg? Na ez pozitív Máris segítettél köszönöm Azt esetleg nem tudod miért cserélné 50-esre? Ráadásul rendszámos is, gondolom van jogsija rá. Ha meg nincs, 28e (szerintem) nem egy eget rengető összeg a B125-ért. Lehet van ésszerű magyarázat, csak eddig nem találtam rá Alig várom hogy meg vegyem a kis Ducatit
Én Személyesen ismerem,ezzel a motorral csak jól jársz!
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni... Most a télen fogok venni egy Mito Evo-t, de nagyon gondolkozom még az RS-en is. Ha esetleg valakinek lenne mindkét motorban tapasztalata és pár mondatban leírná annak nagyon megköszönném! Illetve már kinéztem egy Mitot, egy '96-os évjáratú, soproni srácé, valaki esetleg nem ismeri konkrétan ezt a mocit?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/cagiva/cagiva_mito_ev_125_50-e
st_beszamitok-6246004
Kicsit félek a korától nem szeretném egy széthajtott szutykot venni. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat! Széles utat!
Ez hülyeség úgy ahogy van.. Ne viccelj! De inkább azért büntessen meg, hogy nincs rá jogsid, mint azért mert nem 50es. Ez az én véleményem
Biztos csak magába beszél igazoltatásnál a rendőr, és véletlenül sem a rádióban kérdezi le az adatokat!
Sziasztok kollégák! '92-es Mito-hoz átszerkesztett, 50-eshez való, jó minőségű km-óra számlapmatrica kellene... minden megoldás érdekel.. :) aki tud, segítsen! Köszönöm!
jolvanna csak kérdeztem
Szép gondolat, biztos bejön...
szted meddig tart nekik lepriózni a jogsidat?:)...
feladom postán utánvétel. ha úgy jó neked.
Hello a gumik érdekelnének. Hogyan tudnánk lebonyolítani? Soproni vagyok.
Télleg akartam is kérdezni pl én ezel a rendszámos mitommal simán járkálok akárhol de én nem rendelkezezem A1 es jogsival akkor pl ha elkap a rendör job ha aztmodnom hogy nincs nálam a jogsim (a motor iratai biztositás midnen rendben van
mert igy megbüntetnek de 5 ezerre és nem töb 10 ezerre mert nicns arra a motorra jogsim egyáltalná :D
jóóóvanna én nem értek még a Mitokhoz!
jaaaaaj... ez sima mito ember ! Nincs 50es meg nem 50es. ez huszonötös nem 50es! Soha nem volt gondom a rendőrökkel, és én azért eléggé tempósan szeretek motorozni....amíg nem látok rendőrt :) Anno még a legelső mitommal büntettek meg 5ezerre, mert "nem volt nálam a vezetői engedélyem" - természetesen nálam volt, csak azt mondtam nekik hogy 50es, és megtalálták a hengerben a 125cc feliratot :D Azóta nincs benne :)))

Ha félsz a rendőröktől, akkor még csak meg se próbálj kimenni vele utcára, mert 150% hogy megfognak !
de az 50-nek kisebb a váza gondolom vagy nem?az enyém az úgy van hogy matrica nyomdában beszkennelték a km óra számlapját és számítógépen átszerkesztették a számokat,a henger meg úgy van hogy kivágtam egy 50es hengernek a 49ccm3 feliratát és ráragasztottam a hengerre,de egyenlőre félek kivinni a forgalomba a motort,nagyon félek a rendőrőktől!
Az első külön mennyi?
Nem okmányok nélkül ! Az enyém 50es :))))) A hengerben is benne van az "50ccm" felirat ..
110 150es dunlop gp racer gyönyörű mintával és állapotban 18 000ft eladó!
eladó új power motor 12 000ft
új hátsó gátló 10 000 ft