Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mr Mito te is okmányok nélkül használod a Mitodat?amugy valaki nem tudja az mitől van hogy mikor nyitna a power egy picit gondolkozik,picit dadog aztán mint a golyó megindul a Mitom?nagyon idegesítő!
lala172@freemail.hu
hát mint mondtam nekem csak az a pici lepatinthato rész kell azért adok 2500 forintot plusz a posta
Hali a két lábtartót mennyiért adod ?(kompletten kellene ...fékkar,váltókar,váltórúd és az összes csavarja
Írj egy mail címet !
Ohh,az fasza lenne! Képet mutatsz? milyen állapotban van?
Van egy 34-es dellortom , egy 10esért oda adom.
Oké Köszi!
2 hét múlva leszek otthon, akkor tudok képeket csinálni! Addig nem .. Már tervben volt, hogy tolok róla képeket, de elfelejtettem csinálni most hosszúhétvégén! Na, majd a következő hétvégén :D
Képet mutatsz? Milyen állapotban van?
32es dellorto 12.000 ft-ért ?
Nekem van két jóképű 5+postáért
a postai utánvétel 1690 Ft minimum...ha 1 napon belül meg kell érkezzen a csomag, akkor 1990Ft..., ha én fizetem ki neked..és akkor 5690-be kerül neked avagy 5990-be... nekem 4000Ft kevés a két visszapillantóért... de ha utalnál 6000Ft ot nekem, én pedig elküldeném neked ajánlott levélként(ami nekem 1000Ft a postán)....akkor megegyezhetünk...így neked ugyan annyi, csak én egy ezressel jobban járok...amibe már beleegyeznék... nos kell a tükör?
max4000ft+postát tudok adni érte.
Üdv.
Karburátort vennék 35-ös körülit! De kisebb is érdekel!
Csao! Köszi!

Akkor ezeket keresném továbbra is :
-Mito 1-2 plexi
-Tükör tartó konzol
balos lábtartóm, önindítóm, önindító relém van! mondj egy korrekt árat, mennyit érnének meg neked ezek.. kompletten? --- - lovip66@gmail.com (Győrben is oda tudom adni... )
Nekem eddig nem volt hála istennek gondom a rendőrökkel (GYŐR) az utóbbi másfél évben :)

Senki nem bont mostanában mitot ?
Érdekelne :
-Mito 1/2-re plexi
-Tükör tartó konzol
-balos lábtartó (ha jó a menet benne)
-Önindító relé
-Önindító (bendix nélkül)
Én nem kockáztatnék, főleg annak tudatában, hogy kezdenek külön ráállni az ilyen témákra.
Eladó Mito blokk Jó állapotban. dugó Henger Hengerfej nélkül! Ár meg eggyzés szerint,alkatrésznek is kiválló!
Nemvalószínű, hogy beveszik, ha városban laksz meg főleg nem próbálgatnám :D
köszi a válaszokat!én nem tudom elképzelni hogy beveszik!ennyire hülyék vagy ennyire nem foglalkoznak vele?akkor szerinted/szerintetek simán tudom használni 50ként?
A 2 . cső az a túl folyóé legalábbis az én mitomon.
A rendőrök simán be veszik ha van egy érvényes biztosításod és rendelkezel vezetői engedéllyel.
srácok szerintetek a rendőrők a MITO-ról beveszik hogy 50es?esélytelen mi?
a szívócsonkon nincs rajta hely!