Mr Mito te is okmányok nélkül használod a Mitodat?amugy valaki nem tudja az mitől van hogy mikor nyitna a power egy picit gondolkozik,picit dadog aztán mint a golyó megindul a Mitom?nagyon idegesítő!
2 hét múlva leszek otthon, akkor tudok képeket csinálni! Addig nem .. Már tervben volt, hogy tolok róla képeket, de elfelejtettem csinálni most hosszúhétvégén! Na, majd a következő hétvégén :D
a postai utánvétel 1690 Ft minimum...ha 1 napon belül meg kell érkezzen a csomag, akkor 1990Ft..., ha én fizetem ki neked..és akkor 5690-be kerül neked avagy 5990-be... nekem 4000Ft kevés a két visszapillantóért... de ha utalnál 6000Ft ot nekem, én pedig elküldeném neked ajánlott levélként(ami nekem 1000Ft a postán)....akkor megegyezhetünk...így neked ugyan annyi, csak én egy ezressel jobban járok...amibe már beleegyeznék... nos kell a tükör?
köszi a válaszokat!én nem tudom elképzelni hogy beveszik!ennyire hülyék vagy ennyire nem foglalkoznak vele?akkor szerinted/szerintetek simán tudom használni 50ként?
Üdv.
Akkor ezeket keresném továbbra is :
-Mito 1-2 plexi
-Tükör tartó konzol
Senki nem bont mostanában mitot ?
Érdekelne :
-Mito 1/2-re plexi
-Tükör tartó konzol
-balos lábtartó (ha jó a menet benne)
-Önindító relé
-Önindító (bendix nélkül)
A rendőrök simán be veszik ha van egy érvényes biztosításod és rendelkezel vezetői engedéllyel.