Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az egész 20.000ft postával amit a képen látsz email címem zsolt4593@hotmail.com
Bocs most kapcsoltam hogy melyikre írtál választ,végül is részben jó a válaszom de ahogy látom neked elektronika kellene sz.em nem cagiva motorikus cuccok...
+hűtő is van a mocidon
Rátripplázok Husqvarna fűkasza gyújtása esetleg van eladó ha érdekel
Ez egy Supercity 125-ös hűtőszettje csak régi képeket találtam erről lenne szó am
Üdv!
Elvileg érdekelné doki1986-at az egész alkatrész szettem 20.000ft-ba postával(ha téged is érdekelne enyiért akkor írok neked is és küldök képeket neki elküldtem már)
Am emailcímem zsolt4593@hotmail.com
Néztem adatlapodon vízhűtéses simson projected van :)?
Ide nem is raktam be a maradék alkatrészek közé hogy viszont cagiva Supercity 125-ös komplett hűtőm is megvan,nem érdekel esetlegesen hozzá hűtő?
2 hűtőből áll megvan a hűtősapka is,igaz a kiegyenlítő tartály(műanyag) az nincs meg de a hűtő állapota kitűnő és nem korrodált belülről mint az új(átvolt mosva tisztítószerrel(speciális hűtőtisztító)
rám tudsz írni Mailt?Mert én nem tudom a tiedet és megbeszéljük.
köszi.
Hali! Valaki aki vágja segítsen! a Mitoba mennyi hűtőfolyadék kell? és a vizet és a fagyállót mennyi arányban?
Írj már rám majd létszíves zsolt4593@hotmail.com emailcímemre,és ott tudnék bővebb infót és képeket is küldeni az érdekelne az egész a 20.000ft-os alkatrész"szettemre írtad"?
igen erdekel az őszes
Üdv! Valaki tudna nekem segíteni abban,hogy a gyujtotrafora milyen vezetéknek kellene menni és honnan?
Ha esetleg motorikus alkatrészre van szükséged, maradtak meg pár blokk alkatrészek is jó állapotban olcsón
-önindító felújítva(csapágycsere,zsírzás,hézagolók cserélve,bronzkefék cserélve,kollektorész kipucolva,..stb)
-7sebességes váltó kompletten
-kuplung kompletten(lamellaszettel)
-kiegyenlítőmű,áthajtó fogaskerék stb
- különolazjó pumpák
-vízpumparész
-blokk csavarszett,henger tőcsavarszett,hengerfej tőcsavarszett
-motorblokk deknik
-tartalék váltó alaktrészek(léptetővilla,léptetővilla tengely,rugószett,..váltó mechanizmus
-hézagolók stb
Irányáron egy 20-asba hirdetem
20-ért(benne postával az egészet is elpostáznám bárkinek csak a műhelyben foglalja a polcokon a helyet)
Persze postázom is utánvételesen eltudom küldeni az utánvételes csomag vagy buborékos levélben(márha belefér) 700 és 1790Ft között plusz összegért,megnézem majd az elektronikás dobozban hogy benne van e a feszültség szabályzó is(azt elfelejtettem oda írni az is jár hozzá)
Nekem ezek a motorom bontásából maradtak meg,nincs rá szükségem
Nagyobb tételekben eltudtam adni a motorom(váz,idomok,blokk) és maradtak meg alkatrészeim tartalék/motorom bontott alkatrészei
Holnap megnézem megvan e a feszab(árban nem nyom semmit,nekem arra sincs szükségem,az alkatrészek 100%ékosan működtek a motorom működött mikor bontva lett,és majd holnap rakok fel ide képet az alkatrészekről ha érdekel akkor)
képen látható mito alkatrészek eladok:
pl komplet első forditott telós fútomű=25e
érd:spmito@freemail.hu
hello erdekele hogy postazodis
Cdi,gyújtó trafó, alaplap tekercsekkel 7000ftért oda adom
hello: felső oladidommal együtt adom öket 5e/db
hello: nekem van mito cdi-m ár=8e
ha kell írj emailt:spmito@freemail.hu
az index alatti akaro idom külön elado és ha igen mennyiért?
sziasztok.
Érdeklne 1 mitoról való cdi.ha van vkinek bontottan az rámírhatna.
e-mailem:omeprazol@citromail.hu.

előre is köszönöm
hello: spmito@freemail.hu
ja így már értem:) Igaz :D
adnal egy email cimet kősz adigis