nekema job oldalidomodnak az index alatti PICI része kéne ami ami a hütö szélét takarja csak az kel modnj egy árat és emgbeszéljük jah és van a légszüröházbol kijövö müanyag részed ami megakadályozza hogy beázzon ?
a benzincsapra 2cső megy rá az egyik a karburátorra megy(vastagabb),de hova megy a vékonyabb cső?az is a karbira megy valahova?légyszi segítsetek!köszi előre is
a tanksapka az nem kell viszont a gyújtáskapcsoló az kell!a fordított telóról már lemondtam mert képen nagyon ronda volt ez a sima teló de élőben nem olyan gáz hogy beleőljek 30-40ezret!a gyújtáskapcsolót szerintem úgy kéne megoldani hogy előre utalom a pénzt és akkor csak egy ezres a posta!megtudod adni a bankszámlaszámod az email címemre?maraczlaszlo@freemail.hu
egyébként tudok neked adni tanksapkát + gyújtáskapcsolót.....hátsó ülésem sajna már nincs..... mivel a tankot csak egyben tudnám adni....amit 5 ezerért árulok... ezért a tanksapka 4 eFt.. a gyújtáskapcsoló kulcsostul pedig 2,5 eFt ha gondolod...: lovip66@gmail.com
nekem valahogy igy néz ki a motorom belül ahol vejelöltem powermotor van a power elektronikát minnnya megveszem szoval nekem az a trafo meg a szivaccsu az hiányzik?
az a baj nem tom meiket melyikre mondod a légszürö meg a olaj viszajelzö egyértelmmü akkor lehet kéne szereznem egy olyan légszürö izét :DDD nah mind1 de mien TRAFO? mert nekem semmi iylesmi nincs a motoromba D:DDD meg az a szivattyu se
olajtartály melletti valami? Máskor legalább karikázd be mire is gondolsz, kicsit egyszerübb.. De szerintem amiről te beszélsz az az olajszint visszajelző kábelek..
sziasztok találtam neten ezt aképet cagiva mito és azlenne a kérdésem hogy van az olajtartály melleti valami amiböl kábelek jönnek ki azis mintha egy tartály lenne az mi és a kábelek hova mennek ? mert nekem az én motorombol se kábel semmi nem jön ki onnan egy csavarral rávan csavarva valami azt jolvan
Mito 1-hez keresek plexit ! Bármilyen külsővel jó, de ne legyen törött\ragasztott. Ha festett-karcos, az nem gond.. csak egyben legyen ! (Nem evo)
Érdekelne a 2tükör és azt szeretném kérdezni ,hogy hibátlanok-e?
mi lenne az ára és a tükrök passzosan motognak?
Üdv.