Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig ugyan az a fémkosaras, mint a müanyagkosaras! Annyi a különbség, hogy a müanyag nem bírja úgy a terhelést és a hőt :)
Nem tudom te miért választod a müanyagkosarast, oké aláírom ha szétdurran akkor kevesebb kárt okoz.. De nem kell szarul összerakni, és nincs ilyen probléma. Fémkosarasnak a vészfutása is nagyobb, mint egy müanyagkosarasnak... De te tudod :)
Eladók! 06 70 318 52 37
elküldenél nekem 1 gyujtáselektronokát?
Fémkosaras meg alapból felejtős.
Kicsit tul bonyolitjátok ezt.. ha nincs c4 vagy c3 at vett vki nem tragédia, gyári motorba elég az is.. anno c3 is volt az enyémbe, a 12-3e fordulatot birta.
Neked semmivel. Gyárilag ezt írja, ezt tedd bele. Én pedig C3 fémkosarast rakok bele :)
C4 és kész. Ezt írják gyárilag, nem akarok okosabb lenni, mint a mérnökök. Mi indokolna egy C3-ast? Mitől jobb nekem, ha az van benne?
én azért gondolom jó választásnak a c3-at, mert 1. ezt javasolták, 2. nincs akkora terhelésnek kitéve a csapágy , és nincs akkora hő , hogy szükség legyen c4-re. Ez olyasmi, mint ahogy a robogó tuningosok nagy része C4-et vesz 70es motorba (mert nagy a terhelés.. magasabb hőm-en dolgozik..) , ott van értelme, mondjuk olyan 15.000 RPM fölött dolgozó hengernél. De odáig szerintem nem indokolja semmi, csak jobban kopik a csapágy a nagyobb illesztés miatt.
Ki mit gondol jónak, úgy is azt fog berakni :) Értem én hogy ez nem robogó, és a csapágy körül van olajfürdő is a hajtás felől, ami meleg.. De szerintem akkor is elég lehet a C3. Nekem is ezért van bent c3 müanyagkosaras. Koyo.
C3 is tökéletes bele..
Lehet az Koyo is. A lényeg, hogy C4 műanyagkosaras legyen.
Köszi de nekem csak egy felet ad be nem az egész rajzot a teteje nem látszik.
Mégis jó lesz a "szar SKF"?:D
Most megnyugtattál, mivel ezidáig ketten a C3-ast javasolták, a szerelő ismerősöm javasolt egyedül C4-et, sőtt esküdni mert rá, hogy az kell bele, ezekszerint igaza van!
Köszi a segítséget.
SKF TN9 C4 A gyár is ezt teszi bele.És ez is a legtutibb hozzá.Simán megvan egy tizes a kettő de ezt legalább csapágynak hívják...
Heló!
Valakinek van mitohoz kapcsolási rajza?
okés,amúgy nem nekem kell,hanem 1 havernak,és neki se mitoba,hanem más funkcióra,szervómotornak de ez a lényegen nem változtat
amúgy nekem is volt régen 2 kereklámpás mitom,jók voltak
én csak c3 müanyagkosár :)
ved meg nyugodtan :) mivel nekem még power motor is kel mellé stb és még nincs rá pénzem szoval ha kel ved meg :)))) nincs harag:)
cső
engem érdekelne a power mechanika,ha a másik srácnak nem kell, mennyit kérsz érte?
írj 1 telefonszámot,és felhívlak,vagyis 1 havernak kell ,ő hív majd :)
üdv:Tomi
Téged kérdezlek, mint szakértőt. Mitoba te milyen Főtengelycsapágyakat tettél C3, vagy C4?
Köszi
jolvanna:DDDDDDDD
Mi folyik itt a fórumban?:DDD
Majdnem az összes laptoptipushoz univerzális töltö a srága fejek nincsenek meg csak de ha érdekel küldj kéeptmien kel és megnézem bukosisak S-M
Valaki vegye már meg öket vagy valami motoros cucot :DDDD