valaki tudna segiteni multhét szerda este rendeltem egy légszüröszivacsot az Egümotor.hu rol vagy miröl és nem jöt meg még midnig ha holnapig nem jön megredenlek máshonnan nem érdekel ha kiküldik 1 ét mulva visszakülöm nem fogom kifizetni szoval valaki tud valahonnan valamit ahonnan tudok venni légszüröszivacsot? vagy valakinekv an elado?
Biztos nem ismerjük egymást de ezen majd változtatunk, a közös motorozás meg nagyon jo ötlet mert nem sok motoros cimborám van pesten, igy tavasszal maradt volna a külön út egyedül, de ígymár lesz kivel.
lehet hogy ismerjü egymást viszont akkor ha van kedved majd motorozni jösz velünk van már 2 DB RS és 2db cagiva MEG MÉG ROBOGOK ÉN A dÉLPESTI kORHÁZNÁL LAKOM vegyél fel facebookra Héjas Norbert
Szia speedmito én is a húszban lakok de a motorom télire vidéken maradt jó meleg garázsban pesten nem nagyon tudnám jó
helyre rakni így majd március április tájt hozom fel mikor már jó idő lesz. De attól összefuthatunk én is szívesen megnézném a tiédet.
Üdv.: Flórián
Nem tudom mi gondja lehet szabadon lógó vezetéknek igazábol nem kéne lennie...A torpanás dolgot sztem karburálás okozhatja mert idei szezonban mint azt mondtam is annyi volt hogy elvittem műszakira meg egyszer a mátrába előtte is meg utána is állt.Tehát egy karbizás lehet ráférne...
Szia bocsi hog yigy belevágok a doglokba csak aztszeretném kérdezni pesten hanyadik kerületben laksz én a 20. ban lakom csak azér tmert összefuthatnánk mivel tudom hogy Magyar001 nek elég jo álapotu mitoja volt és szeretném összehasonlitani az enyémmel hogy miis hogy van valamikor esetleg ráérnél .?
Hát megbizom magyar001 ben meg volt már kókány motorom és tudom h ez az egyik legjobb, de egyszer csak nem volt töltésem agusztusban és lemerült mindig az aksi és miután ezt összedugtuk lett töltés de a power késett és igy megtorpant a motor 7250-8250 ig kb. A hétvégén széthuztam és lett power. Rámértünk és mintha töltés is lenne. A hétvégén nem vettem észre hogy merülne, szerintem így jo lesz, de gondoltam megkérdem, hogy hogy is kell neki lennie.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a CDI ből kiágazó fehér alapon kék csíkos kábelnek csatlakozva kell lenni vagy csak úgy van szabadon?
Mivel ha öszedugom a párjával akkor a powerem nem nyitt ott ahol kell, de ha szabadon van akkor meg nyit a power és maga a motor is jobban megy. Legyen szives valaki megnézni a tökéletesen működő mitoján, hogy hogy van, vagy válaszolja meg kisujjból.
Előre is köszönöm.
Szerintem is hagyd meg az mx5-öt. Nem tudom hány éves vagy, de ha teheted korlátlant tedd le :) Sokkal olcsóbb, mint ha felépíted. Aztán akkor olyan motort veszel, amilyet eddig is akartál :)))
Hááát ez a B125 téma elég érdekes szó ami szó :) Én most korlátlanra rakom és remélem hogy sikerülni is fog :) S az oktatóm mondta hogy ő nem vállal ilyet mert 1 óra alatt senki nem fog megtanulni motorozni meg nem is olyan rövid idő alatt lehet ezt megcsinálni mint ahogy ezt sokan mondják... Sőt sok oktató mondta hogy rengeteg baleset lesz ebből sajnos...
Megértem, már én is meguntam. A terv az hogy eladom és veszek egy régebbi libakergetőt amivel télen el lehet furikázni és mellé egy belépő szintű motort. Sokan mondják, hogy a 125 hülyeség meg megunom, de a Mito kategória szerintem annyira azért nem lassú, hogy kevés legyen még megtanulni is...
Most épp sulit keresek kőbánya környékén, ahol felkészültek a B125 témára... tudtok ajánlani valamit?
A forgalmijában ne legyen több, mint 11 kw, annyira nem könnyű olyat találni, de nem lehetetlen :) 290-ért az enyémet is viheted, szintén autó vásárlás miatt :D
helyre rakni így majd március április tájt hozom fel mikor már jó idő lesz. De attól összefuthatunk én is szívesen megnézném a tiédet.
Nem tudom elképzelni, hogy kókányolt mocit vettél tőle...
Az lenne a kérdésem, hogy a CDI ből kiágazó fehér alapon kék csíkos kábelnek csatlakozva kell lenni vagy csak úgy van szabadon?
Mivel ha öszedugom a párjával akkor a powerem nem nyitt ott ahol kell, de ha szabadon van akkor meg nyit a power és maga a motor is jobban megy. Legyen szives valaki megnézni a tökéletesen működő mitoján, hogy hogy van, vagy válaszolja meg kisujjból.
Előre is köszönöm.
Most épp sulit keresek kőbánya környékén, ahol felkészültek a B125 témára... tudtok ajánlani valamit?
Kérdésem:
miért van az hogy rohadt sok motorhoz "okmányok nélkül" van írva? Pl ez is: http://www.kepesmotor.hu/cagiv...
2002 körüli Swiftre gondoltam.