Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

E heti akciónk: MINDEN egyben amit a képeken látsz 15e (csak fórumosoknak és csak egy hétig ) Motor hiányában nem kívánom tovább tárolni, inkább legyen hasznára egy Mito tulajnak

http://www.kepesmotor.hu/motor...
Itt vannak.Egyiken az is rajta van hol kell lenniük
képet küldenél a power elektronikárol és a motorrol hog ylegaláb tudja melyik hog ynéz ki ?:D
figyelj rohadtul nem tudom ezen a motoron mi hol van :SSSSS szoval elhiszem meg nekem mondta is DTE hogy nincs az a két cuc aszem aztmodnta D:DDDD figyi de akkor ez a kettö kel ahoz hogy jol huzzon a motor ? mármint jobban más nemkel power ügyben ?
Hát akkor lehet Én vagyok vak de a képeiden Én nem látok powerelektronikát... 5rugót gondoltam darabjáért.Tökéletes mindkettő.
de aztmondTA DLZ hogy van powerelektronikám az amit én CDI nek hittem nem? a powermotor mennyibe kerülne? és jo ?
Powermotort+powerelektronikát. Nekem van mindkettő mivel a Mito m már elkelt így felesleges.Irj ha érdekel
és akkor kel vennem egy powermotort és lesz is powerem és mégjob lesz a moci?:P
én 1,5 centiset rendeltem
Ha nem lenne cdi-d nem lenne győjtásod, az nem a powerhez kell... TE a power-elektronikára gondolsz, power-motorról meg nincs kép, mert nincs a motorodban. Ha veszel légszűrőszivacsot 1 cm vastagot vegyél.
Itvannak a képek a motorrol a power nyelv megvan amiböl a két bowden jön ki meg a CDI is azthiszem akarbit kiszedtem kitakaritani szovla azt ne nézzétek meg a légszüröt is :D szovla mi hiányzik a motorombol?
mennyibe kerül a spray?
Egümotors
Táblában kell megvenni, ollóval meg adott formájúra kivágod. De spray-t se felejts el venni hozzá. Önmagában sz@rt sem ér a szivacs.
valaki tudna nekem légszürö szivacsot szerezni nagyon sürgös lenne lehetöleg olcson
Jaja, én is váltottam crossra.
Első telók megvannak, mit adnál érük?
nekem lehet kéne egy elsö lámpára valo gumi egy tanklekötö gumi és holnap kiderül lehet kel power motors power elektronika
mito-mito evo maradék alkatrészek
valami kell írj:spmito@freemail.hu
hello. gyors leállító gomb=4000ft hardi gumi hátsó felnibe=4000ft
ha érdekel írj:spmito@freemail.hu
170 ezerert vettem a mitom :dddd
beszámoljam?:D
hát ha elöb szolsz lehet a tiéd vettem volan meg :DDD
ha elmegy, vigyék.. és akk hamarabb meg lesz a zseton a krosszgépre:) , ha nem, akkor még javítok rajta pár dolgot.. pályabarát gumik... oldalidomok, tank fényezése... teljes matricaszett.. módosított vezérlési szögek, Schwantz féle rezó...
neked látom összejött a téma :) mindnetől függetlnül T.földvár folyt köv remélem;)
jolvanna holnapra csinálok csak rohadt osztáylfönököm elvette a telefonomat mert a cagiva mito alkatrészeket néztem történelem orán nem akhileuszt meg stb stb :DDDD aztán nem adta visza mert hogy ha viszaadja megcsinálom a motoromat és év végéig belehalok :DDD