E heti akciónk: MINDEN egyben amit a képeken látsz 15e (csak fórumosoknak és csak egy hétig ) Motor hiányában nem kívánom tovább tárolni, inkább legyen hasznára egy Mito tulajnak
figyelj rohadtul nem tudom ezen a motoron mi hol van :SSSSS szoval elhiszem meg nekem mondta is DTE hogy nincs az a két cuc aszem aztmodnta D:DDDD figyi de akkor ez a kettö kel ahoz hogy jol huzzon a motor ? mármint jobban más nemkel power ügyben ?
Ha nem lenne cdi-d nem lenne győjtásod, az nem a powerhez kell... TE a power-elektronikára gondolsz, power-motorról meg nincs kép, mert nincs a motorodban. Ha veszel légszűrőszivacsot 1 cm vastagot vegyél.
Itvannak a képek a motorrol a power nyelv megvan amiböl a két bowden jön ki meg a CDI is azthiszem akarbit kiszedtem kitakaritani szovla azt ne nézzétek meg a légszüröt is :D szovla mi hiányzik a motorombol?
ha elmegy, vigyék.. és akk hamarabb meg lesz a zseton a krosszgépre:) , ha nem, akkor még javítok rajta pár dolgot.. pályabarát gumik... oldalidomok, tank fényezése... teljes matricaszett.. módosított vezérlési szögek, Schwantz féle rezó...
neked látom összejött a téma :) mindnetől függetlnül T.földvár folyt köv remélem;)
jolvanna holnapra csinálok csak rohadt osztáylfönököm elvette a telefonomat mert a cagiva mito alkatrészeket néztem történelem orán nem akhileuszt meg stb stb :DDDD aztán nem adta visza mert hogy ha viszaadja megcsinálom a motoromat és év végéig belehalok :DDD
http://www.kepesmotor.hu/motor...