Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

cpi ? keeway cpi? vagy mi ? :D KÉP? mutasd, mire gondolsz!
Egy mitoban :
- CDI (gyújtás elektronika)
- Power elektronika
- Power motor
- Power nyelv háza, amiben a nyelv van, és a végén a bovdenek beakasztva... Szóval akkor mid is van ? KÉPET RÓLA!
sziasztok átnéztem a mitomat van powernyelvem meg abbol kijön két bowden azok nem tudom mik és megvan a CPIm vagy mi az a kis egység valami :))) mi hiányzik?:SSS
sziasztok!
van eladó cagiva mito evo nyitott kipufogó rendszerem, carbon végdobbal!
továbbá keresek cagiva mito evo bal első teleszkópot, plexit, gyors leállító gombot, hardy gumit!
Régi freccia mechanikus poweres, az újabbon és a régi mito 1en 2-es henger van, az elephant és az aletta blokk teljesen más, a planet meg a raptor ugyan az a motor, az evo II 6sebes, sp525 meg már lényegesen más (az utcai nem biztos). Azért vannak eltérések :D
Na mi történt, eladod a Lucky-t?
Freccia, Mito (1-2-Evo-Evo2-SP525), Planet, Raptor 125, Elephant 125, Supercity. Meg még van pár. De a felsoroltakban ugyanaz a blokk van.
Nézd meg jobban azt az összes 125-ös cagiva dolgot :D
Az összes 125-ös Cagivában egyforma blokk van. Egy a 70-es évek végén kifejlesztett Husquarna enduro blokk... Ezen apróbb változtatásokat hajtottak vége az elmúlt 30 évben de a lényeg ugyanaz.
Olyannal mint többit :D + Az újabb frecciában és a supercityben is olyan van, Az EVO II már 6-sebességes blokkal van.
szép állapotú Freccia c12, műszakival, egészséges blokkal nem érdekel? (130e pénz..)+ 70ért mellé egy blokk nélküli mito evo?
Amúgy milyen blokkal szerelték a körlámpás mitokat?
Az a baj nincs pénzem :/ azért keresek olcsóbb motort. nézegettem én több félét is pl Aprilia,yamaha de nem tudom meg venni őket a mitora meg úgy ahogy ki tudnám nyögni. Volt már pár motorom és olcsó húsnak híg a leve ezzel tisztába vagyok de már meg őrülök nekem nagyobb kell. a TZR-t meg nem adhatom el
Vagy még egy keveset hozzá pótolsz és itt az enyém rendszámosan és jó hosszú ideig műszakival sem lesz gondod meg mással sem !:) Ezt Ádám el tudja nektek mondani hogy ezzel volt foglalkozva meg Magyar kolléga is!:D
amugy én elvittem eredetvizsgára a motoromat és érdekes addig semmi baja nem volt és amint elmentem hog ymegcsinálják mire viszéaértem készvöl hazahoztam és szar:DDDD nincs benne power csak a CPI és a nyelv:D
ha van fölösben egy shubertüd lehet vevö lennék rá enyém picik beroggyant:DDd
MR MITO! Tied is 7 seb igaz?A kérdés mit megy 28-askarbival,és mekkora főfuvid benne meg mellete lévő fuvóka.?A suber méret még ha tudod.Sajnos nekem szétkapva van,de három méretű suber 40,45,70 fran se tudja melyik volt benne anó karbiba.Köszi
Norbi!Te nehogy úgy járj,mint én annó duplakörlámpást vettem 1998-asnak volt hirdetve.Na most már tudom 1994 óta evo van.A power semmi benne nem volt bekötve,de igy is csukott powerral 12ezret pörgöt állóhelyzetbem.A lényeg az tényleg 1998-as papirjai,és eretvizsgán is 1998 gyártási év van foprgalmiba is:)Ha eladnám tuti évjáratba belekötnének pedig forgalmiba az van.
Miért adod el a paripát?
Most mégis eladod? Minek?
Én meg ezt! :DD http://www.kepesmotor.hu/cagiv... (csak tudnám miért homályosak a képek )
Szia! Szerintm ne ilyen régiekben gondolkodj, mert inged gatyád rá fog menni az állandó szerelésre, alkatrészekre...
Én ezt fontolnám meg a jelenleg meghirdetettek közül. Igaz, nem rendszámos, de a szöveg szerint megvan minden okmánya a rendszámoztatáshoz. Az meg 80-90-ből megvan. Viszont akkor 450-ből van egy újszerű, nem pedig egy agyonstrapált géped...
Kérdésedre válaszolva: Természetesen vannak típushibái, de ezek az állandó karbantartással, és odafigyeléssel megelőzhetőek. Fogyasztása 28-as karbival 5 és 6 liter körül mozog.
Végülis 170-ér mit várunk? 20 éves mocikról beszélünk + a magyar kókányolás...
én 170 ért vettem az egyémet de kiderült hogy vettem egy kalap kakit jol átvertek igaz én voltam a hülye hogy nem figyeltem dehát ennyire énse értek a motorokhoz karbim rosz kábelezés megint kell féklámpám rosz estek vele oldalidom töröt csak sötétben nem látszott és hiányzik belöle a ful power rendszer :DDD
Az én mitom 170e irányárban van fent, 93as, rendszámos..és még sem kell kutyának sem :D
hello, sűrgősen eladó cagiva freccia 125ccm-es motorom, autó vásárlás miatt. C9es, 1988as, jó állapotban, szép idomokkal. IÁ:150000FT